Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

e2s

Niewiem co o nim myśleć ?!

Polecane posty

Gość zadoomka
05.06] 13:10 racja ponadto widac ze ona jest w desperacji.. ktos nowy i juz go chce i syzbko nazywa miłoscią..

Niewiem jakie znależć rozwiązanie ???? :( On ma zaleciałości ze starego związku.... Ponoć to co ja zrobiłam - on miał jako chleb powszedni i powiedział sobie , że nigdy więcej.... Wczoraj mówiąc mi o tym jak bardzo mu źle , powiedział , że : \"nie będzie mu tu taki głąb robił coś takiego\".... Nie mogłam uwierzyc w jego słowa... usłyszałam... jednoczeście go przystopowałam i powiedziałam , ze nie życzę sobie żadnego obrażania mnie , bo ja czegoś takiego mu nie mówię! Ale wiecie co ? Boli... Tzn , że ma mnie za kogoś gorszego od siebie ?! Później powiedział : \" no to jesteśmy kwita! Ty nie odbierałaś telefonu , ja powiedziałem to czego ne chciałem \" . Czuję się podle :( Niewiem czy będę umiała mu wybaczyć takie coś :( Później sam mi napisał ,że ma żal do samego siebie , że nie umiał zapanować nad tym i \"znowu\" !!! to powiedział ... Tylko , ze nie mi ! Dochodzę do wniosków , że tak mówił do swojej ex... Może ona dlatego odeszła ?! Partnerstwo... tak to sobie wyobrażałam... ale zaczyna się jakoś tak dziwnie... Czy na tym polega partnerstwo ? Nie umiem znaleźć rozwiązania... Wczoraj rozmawialiśmy o rozstaniu... Stwierdził , że może on lepiej jak zostanie z synem... że on nie będzie kogoś ranił i nikt jego, b jego syn nigdy go nie zranił >... słysząc jego słowa , zastanawiałam sie czy on w ogóle jest gotowy na nowy związek , poza synem ???!!!! proszę powiedzcie mi jak wy to widzicie???? Wiem , ze trzeba się starać i życie polega też na wybaczaniu.... ale czy to wszystko nie zaszło za daleko ? Powiewa smutkiem.... zamiast radościa życia :((

Nie umiem znależć rozwiązania.... nic logicznego.... Wdaje mi się , że każdy popełnia błedy, a sztuką jest zauważyć je.... Tylko ... Czy a jestem z ym szczęśliwa ? Lub czy będę ????

Gość krzysiul
facet chyba jest za bardzo wpatrzony w siebie i swojego syna, jak juz teraz Cię krytykuje na samym początku to co będzie pózniej????juz to sobie wyobrażam. Niech lepiej martwi się o swojego synalka, a nie będzie pouczał Cię jak masz wychowywać dzieci!!!!!!! A i jeszcze jedno co za idiota jeszcze mówi do Ciebie byś jechała do połowy drogi a on będzie odbierał no nie moge!!!!!!! uważaj na niego

Fajnie znać męski punkt widzenia.... dziękuję.

Wczoraj była takze rozmowa nt tego , ze on uważa , ze wp... am sie w jego finanse : chodziło , o rozmowę gdzie powiedziałam mu , że skoro nie może u mnie nocować , to jest jeszcze hotel...On powiedział , ze nie ma kasy na to. Zdziwiona spytałąm , jak to jest , ze jednego dnia kupuje motor za 12 tys , a na drugi dzień nie stać go na hotel ?! Powiedział , ze nie jesteśmy jeszcze na tyle razem, żebym mu wypominała co on kupił , a czego nie.... A mnie wcale nie chodziło o jakieś wypominanie :( Może ja rzeczywiście przesadziłam ?!

Gość eeeeeetamm
jakis on dziwny szczegolnie z tym dojezdzniem do polowy drogi juz lepiej gdyby powiedzial , ze raz ty go odwiedzisz, a nastepnym razem on ciebie

Stwierdziłam , ze to jest chore !!!!! Ja powinnam być w pełni szczęścia... a tu ...lipa.... czas zrezygnowac z tych męczarni wyjaśnień... Zreszta powiedział o jedno słowo za duzo... nie pozwolę , żeby ktoś mnie obrażał... Koniec!

to chyba naprawdę było chore ! ja zamiast byc smutna - jestem szczęśliwa! jestem wolna !!!! :))

On 2 dzień milczy... choć mieliśmy jeszcze porozmawiać, chyba doszedł do takiego samego wniosku jak ja : o czym? Co tu wyjaśniać? Ja się męczyłam , on wynika z tego , ze też... chyba jest szczęśliwy sam. Czy można tak zakończyć związek nie mówiąc nic ?