Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaa...

SAmobojstwo

Polecane posty

Gość smutnaaaa...

Mysle o tym... mam 16 lat.. wiem ze wydaje sie wam to smieszne... niewiem po co tu pisze...

Gość zen1979
co moze Cie do tego sklaniac w tak mlodym wieku????? przed Toba cale zycie i to jakie fajowe :D Daj sobie szanse, zobaczysz jak bedzie extra :>

Gość smutnaaaa...
Zycie mi sie wali.. matka zwariowala.. ojciec chla kurwa po co tu zyc

Gość napewno na państwowych
Ja w Twoim wieku też myślałam o smobójstwie- wydawało mi się, że to będzie najlepsze rozwiązanie na wszystkie problemy w moim beznadziejnym życiu... zabrakło mi jednak odwagi na odebranie sobie życia... Teraz bardzo cieszę się, że żyję. Zły czas minął i u Ciebie też tak będzie!!! Życie może być jeszcze piękne:D

wali się życie Twoich rodziców. Nie masz na to wpływu. Twoje dopiero się zacznie i będzie zależało od Ciebie. Przetrwaj, warto.

Gość smutnaaaa...
Zly czas minie.... za jakis czas...

Gość smutnaaaa...
MAtka znalazla sobie innego faceta idzie mieszkac do niego ja musze isc z nia nienawidze go.... on mieszka za granica..

Gość zen1979
dokladnie!!! wiekszosc nastolatek ma takie fazy w zyciu. JA tez niestety nalezalam do tego grona:/ Rzeczywiscie zly czas mija, jeszcze tylko pare latek i bedziesz wolna i bedziesz sie cieszyc ze zyjesz. Warto!!!

Gość zen1979
A gdzie dokladnie wyjezdzacie???? i kiedy??

Gość napewno na państwowych
Jak zaczniesz samodzielne życie- to będzie prędzej niż Ci się wydaje! Trzymaj się dzielnie i pamiętaj: WARTO ŻYĆ!!!

Gość smutnaaaa...
TO jest tak mtka pracuje w niemczech ja bylam na wakacjach, wakacje sie skonczyly ja mowie zamow bilet do polski ona ZOSTAJESZ, ja w szoku, potem dowiedzialam sie ze ma kogos teraz chce isc mieszkac do niego on sie wtraca w wszystko ostatnio klocilam sie z mama przy nim on mowi zebym zaczela normalnie z nia rozmawiac bo on mi pokaze jak nie, cala rodzina mowi zeby mama do niego nie szla ale ona nikogo nie slucha...

Gość sluchaj sloneczko
postaraj sie narazie wyciszyc. wiem,ze ciezko,ale czy masz jakas bliska osobe z ktora mozesz porozmwaiac?

Gość sluchaj sloneczko
jak Ciebie czytam to jakbym siebie czytala paaaaare lat temu. tylko,ze ja zrobilam jeden blad, nie jeden- bo wiele. siedzialam cicho i nikomu sie nie zalilam. matka miala mnie gdzies a ja nie przeciwstawialam sie jej. masz mozliwosc isc do jakiegos psychologa?

Gość smutnaaaa...
BYlam u psychologa bo ON mnie wyslal... uwazal ze zachowuje sie nienormalnie, mam tu kolezanke na szczescie... rodzina chce mnie wziasc do siebie... ale MAMA nie chce slyszec o tym, ajj wszystko bezsensu zebym miala juz 18....moja siostra tu byla i ON tez jej dokopal i wyniosla sie...

Gość zen1979
Bratnia dusza koniecznie. Bedziesz zawsze mogla z kims pogadac i wyrwac sie z domu. Ja tez zawsze klocilam sie z matka, ale przynajmniej ojciec siedzial cicho. Jesli ten koles Ci grozi, postaraj sie nie dawac mu okazji. Naucz sie jezyka i powoli sie usamodzielniaj za ich plecami. Ani sie obejrzysz, jak sie stamtad wyprowadzisz. Czy rowniez chodzisz tam do szkoly???

Gość smutnaaaa...
Nie bylo tak zle, ale ja nie chce isc do niego mieszkac... rodzina mowi ze on pokaze jeszcze ze to ejst jego dom, ale mama nie slucha. ajj ;(

Gość smutnaaaa...
wyrwac sie z domu... on uwaza ze nie powinnam nigdzie teraz chodzic bo mam sie uczyc jezyka, A w sobote jego zdaniem do 22 mam byc w domu i jak mowil to tez jest za pozno.... POPROSTU IDIOTA

Gość sluchaj sloneczko
smutnaa- a jestes teraz w trakcie uczenia? to moze przekonaj matke,ze po szkole sie zastanowisz,ale nie chcesz teraz przerywac wiezi z przyjaciolmi. z matka mozesz sie tez czesto widziec, bo przeciez niemcy nie tak daleko.

Gość sluchaj sloneczko
a nie mozesz zostac u babci np?

Gość smutnaaaa...
rano ide do niemeickiej szkoly na 4godziny potem szybko na kurs niemieckiego a w sobote do polskiej szkoly... Hmmm jeszcze na niedziele cos potrzebuje bo mi wolna zostaje

Gość smutnaaaa...
Nie mam baci ani dziadka wujek brat mamy chce mnie wziasc do siebie, miszkalam kiedys u niego 3 miesiace jak mama pojechala za praca...

Gość smutnaaaa...
Moja mama uwaza ze jak ona jest tu to ja tez.... nikogo nie slucha tylko JEGO

Gość sluchaj sloneczko
a co jest glowna przyczyna twojego konfliktu z przyjacielem mamy?

Gość smutnaaaa...
To ze ja nie chce isc mieszkac do niego... pisalam wczesniej co on robi... wszytsko sie dalo jakos wytrzymac jak mieszkamy z mama we dwie, tylko ze ona chce isc do niego, rodzina ja tez prosi, ze ona jeszcze zobaczy jaki on jest :-(

Gość smutnaaaa...
Jak ja tez rozmawiam z mama czy moge gdzies isc, to ona zawsze XXX powiedzial ze to i tamto... zawsze mowi co on powiedzial na mnie i na siostre.. BOsze

Gość smutnaaaa...
Ja jej mowie ze wole przez okno skoczyc niz tam pojsc, a ona... nie rob problemu sasiadom na dole...

Gość zen1979
A moze moglabys porozmawiac z wujkiem i poprosic go zeby przyjechal. MOze moglby jakos do mamy i jej przyjaciela dotrzec. zebys chociaz do pelnoletnosci mieszkala w POlsce???? Czy to w ogole mozliwe??

Gość smutnaaaa...
Nie jest to mozliwe niestety.. sam wujek to powtarza... ze gdyby tylko mogl... codziennie rozmawiaja przez skype i on mowi do niej ale ona nie slucha... wujek go poznak tez i nie jest zadowolony dlatego odradza to mamie

Gość smutnaaaa...
SIe tez rozpisalam... macie tez swoje problemy