Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaa...

SAmobojstwo

Polecane posty

Gość zen1979
Jasne ze tak,ale my przezylysmy jakos i przetrwalysmy swoja mlodosc i juz nie myslimy o samobojstwie. ChcialabymCi jakos pomoc, ale w tej sytuacji to nie jest takie proste. Ostatecznie postaraj sie uzbierac troche pieniedzy na bilet i po prostu wyjedz. choc nie wiem czy to jest wlasnie to rozwiazanie jakiego szukasz:/

Fakt Twoja mama powinna miec swoje zdanie na temat wychowania Ciebie :O Ale wybacz ze to powiem... przyjaciel mamy ma troche racji... z ta nauka jezyka. Ze powinnas sie temu poswiecic. Wiem ze trudno ale to akurat z dobrem dla Ciebie. To Ty bedziesz znala jezyk. patrz na wszystko przez pryzmat przyszlosci.. czego sie nauczysz to bedzie pracowalo na Twoja przyszlosc. Jak nie mozesz zmienic mamy decyzji to postaraj sie to po prostu przetrwac... z jak najlepszym rezultatem dla Ciebie.

Gość siurak ptaszek penis
to poprostu pojedz do wujka i tyle, skoro sam wujek nie ma z tym problemu to nie rozumiem w czym problem. mama pewnie zmieknie za jakis czas i zobaczy,ze wdepla w g... ( jesli wdepla) i posle pare groszy na utrzymannie.

Gość smutnaaaa...
MAtka jak matka nie przegada jej... teraz tu jest 2 tygodnie wolnego znajomi w polsce ja nie moglam pojechac bo on powiedzial ze nie... ja sie ucze jezyka... ale on jak zywkle uwaza ze malo, teraz od pon. mi komputer zabiora niewiem kiedy oddzadza... bo jemu sie zepsol... a mi to nie potrzebny przeciez... heh

Gość zen1979
Narazie postaraj sie byc silna i nie poddawaj sie latwo emocjom. Jesli zostaniesz, to jak przedmowczyni zaznaczyla, przede wszystkim jezyk. Z nim bedzie Ci latwiej. Jesli zdecydujesz sie wyjechac,to tym lepiej. Tylko pamietaj glowa do gory!!!! Jestes silna kobietka, a nie slaba psychicznie dziwewczynka. Powtarzaj to sobie codziennie :) Jestem z Toba i trzymam kciuki! Wierze ze dasz rade!!!!

Gość smutnaaaa...
Dobrze miec tu wsparcie.. dzieki Zenon..

Gość smutnaaaa...
Zen*

Gość zen1979
Nietrac tak szybko nadziejii. Sa cafejki internetowe. Chyba dostajesz cos grosz, ha?

Gość smutnaaaa...
DOstaje... na wakacje mam jechac do PL i najlepiej byloby nie wrocic... heh dzieki wam wszystkim... spadam przeciez juz powinnam isc spac, i sie pouczyc a nie caly czas na necie... BOze i czy tu da sie wytrzymac

Gość zen1979
GERN GESCHEHEN! ;) Wiem co to znaczy i jak musisz się czuć. Wsparcie zapewnione :)

tylko mi tu sie nie poddawaj bo dam klapsa ;) nie ma ze jest Ci zle i masz dosyc. jest: BEDZIE LEPIEJ. bo bedzie. ile to zajmie? kto to wie. to od Ciebie zalezy. ucz sie przede wszystkim. nawet jak wrocisz do Polski to znajomosc jezyka i nauka w innym kraju moze pomoc Ci w znalezieniu lepszej pracy. a mamy zdania nie zmienisz. milosc jest slepa. dopoki ma na nosie rozowe okulary Ty jej nie przekonasz Dasz rade. Po prostu nie poddawaj sie, nie zalamuj. Pomysl ze inni maja jeszcze gorzej i ze przyszlosc moze przyniesc duuuzo zmian na lepsze. jest ciezko, ale przyszlosc to Ty bedziesz sobie budowac. I przyjaciel mamy nic nie bedzie mial wtedy do powiedzenia.