Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GabiP

Mój partner nie potrafi skończyć w środku

Polecane posty

Gość GabiP

Witam wszystkich Od jakiegoś czasu współżyję z moim kochanym mężczyzną. Jesteśmy dla siebie pierwszymi partnerami. Niby wszystko jest ok, oprócz jednej kwestii. Nie potrafi skończyć w środku mego ciała. Potrafi to jedynie poprzez seks oralny. Wydaje mi się, że przyzwyczaił się do tej formy pieszczot i bycie w środku nie daje mu satysfakcji. Poradźcie, co robić???

Gość bcvvvv
jestem w długoletnim związku małżeńskim Od kilku lat mąż nie potrafi zakończyć wspólżycia we mnie, tylko poprzez dopieszczenie moją ręką bądź oralnie. Podejrzewam, że to skutek częstej "samopomocy"...mieszkamy teraz oddzielnie, spotykamy się rzadko...praca w innym miescie

Gość bucia
no to kobity macie pecha

Gość to chyba ja przegralam zycie
moj w ogole nie konczy :(

Gość to oni się powinnie martwić
a nie wy, jak nałogowo walą konia to potem tak mają, pochwa nie ma uścisku jak ich własna graba to potem każdy bodziec wydaje się za słaby..... jakoś faceci, którzy nie potrafią dać orgazmu kobiecie nie zakładają topiców: jak pomóc dziewczynie by miała orgazm, mają to w pompie, skoro im nic nie brakuje....

Gość bucia
a czy to jest takie wznne zeby skonczyl?

Gość Gorace wargi4
o tak, moj robi tak samo. Najpierw sie bzykamy, a potem "musze" go piescic reką. Faceci sie w ogole nie przejmuja, bzykaja jak potrafia i spoko. Pzdr.

no wiecie co,oniemiałem jak was czytam... ja tam całe życie się masturbuję, i nie mam problemów z kończeniem w środku, to wszystko jest bardzo złożone i zależy od wielu czynników---wzajemnej akceptacji, super gry wstępnej, oznak przeżywania orgazmu przez kobietę, pozycji miłosnej i pieszczot kobiety podczas barabara i wtedy jest strzał do środka no, myślę ,że musicie przyglądnąć się sobie i swoim ci*kom i wyeliminować niedociągnięcia hejka- życzę sukcesów