Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złamany10

dlaczego?

Polecane posty

Gość złamany10

Dlaczego Ona mi to robi? Moja ex odzywa sie do mnie po 5 miesiącach. Pisze ze nie potrafi o mnie zapomnieć,tego co dla niej zrobiłem, a nadal jest z swojim facetem, z którym zeszła sie zaraz po naszym rostaniu ( dla niego zerwała). Dlaczego ona na nowow rozdrapuje moje rany? Po co to robi?

Gość sandra 11111
pewnie cie nadal kocha, i nie moze zapomniec, pewnie jej zle w nowym zwiazku

Gość lady in orange
zatęskniła za stabilizacją i poczuciem bezpieczeństwa, które pewnie miała u Twojego boku, a czego nie ma przy obecnym partnerze. Zastanawiasz sie - dlaczego? dlatego domniewam, że nie jest Ci jeszcze obojętna... Wiesz co Ci powiem - ona NIE JEST tego warta!!!!!!!!! Lubisz "odgrzewaną zupę"?? Pozdrawiam

Gość złamany10
To fakt ja nadal do niej wiele, czuje napsiałem jej w smsie o tym już nie odpisała.

Gość lady in orange
gdybyś pozostawił Jej apel bez echa bardziej by odsłoniła karty, tylko w co chce grac? A Ty jesteś gotowy na następną porażkę?

Gość złamany10
Mi jest to obojetne, ostatnio i tak odnioslem dużo porażek. A moze pora w końcu przegrać i zaczać wszystko od nowa? sam nie wiem

Gość lady in orange
wszystko Ci jedno czy Ona znów sie Tobą zabawi a potem wyrzuci jak śmiecia? Facet, Ty masz chyba nierówno pod sufitem. Zadbaj o swoją psychikę.

Gość złamany10
Może pora sie rozliczyć i zakonczyć ta znajomość przyzwoicie, mnie stać an nowe życie, a moja psycha mimo wszystko jest silna, a to ze czasami z leksza siadam no cóz jestem czlowiekiem z uczuciami

Gość lady in orange
ta znajomosc zakonczyla sie 5 m-cy temu, jak sam wczesniej napisales... Im szybciej to zrozumiesz tym lepiej dla Ciebie.

Gość złamany10
tak 5 mieisecy temu, ale w sposób chamski, ostre słowa z jednej strony i z drugiej. Najłatwiej jest zapomnieć, majac dobre wspomnienia w sercu. Zło niszczy,a dobro i miłośc potrafi budować, najwazniejsza jest harmonia w sercu. PS widze że jesteś madrą osoba, moze dyskusja na gg? tutaj jakoś nie zrecznie ejst pisac o wszystkim jak coś to ja podam swój numer.

Gość lady in orange
ok

Gość a ja mysle.....
ze ona ciebie potrzebuje - nie zrozum mnie zle , ona ciebie nie kocha ale potrzebuje......

Gość a ja mysle.....
jezeli masz odrobine honoru ..... nie pozwolisz jej wrocic.

Gość złamany10
5623814

Gość nie zaprzataj sobie
nia glowy skoro zostawila cie dla innego. jak zrobila to raz to moze zrobic i drugi. skoro cie zostawila to musiala cie zdradzac bo tak nagle dla nowopoznanego by cie nie zostawila. takie zdradzaja zawsze. pewnie od dawna nie odzywales sie do niej lub nawet spotykasz sie z inna i byla jest zazdrosna lub chce abys wciaz o niej marzyl... chce sie upewnic czy nadal bys ja chcial i tyle. pewnie tak naprawde wcale by nie wrocila do ciebie, a jesli nawet to na chwile.

Gość nie zaprzataj sobie
moj facet mial to samo ze swoja byla. ku...... zdradzała go i w koncu rzucila dla innego. pozniej chciala wrocic, jej kolezanki i siostra sie za nia wstawialy nawet ze biedactwo taka nieszczesliwa jest. ale moj facet byl dzielny i nie dal sie. ona nawet w wieczor panienski go blagala zeby wrocic do niego!!! wyobrazacie sobie. ale on powiedzial ze nie, ze jak raz go zdradzila to napewno zrobi to jeszcze a on takiej nie chce.

Kolego, Twoja sytuacja jako żywa przypomina moją. Moja eks też po rozstaniu zeszła się ze swoim byłym, po jakimś czasie zaczęła się do mnie odzywać. Takie \"gry emocji\" trwały kilka miesięcy z przerwami. Od niecałego tygodnia nie jest ze swoim już dziś byłym. Od tygodnia spotykamy się regularnie, choć trochę jeszcze czasu potrwa zanim w pełni do siebie wrócimy. Ale to już inna kwestia... Pisałem o tej historii w moim temacie, choć urwałem go jakiś czas temu: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3419945&start=210 Poczytaj, może zrozumiesz Jej zachowanie.

Acha, tylko że swoją eks to ja zostawiłem. Innym faktem jest, że szybko się zeszła ze swoim byłym...

Gość U L A
cześć Draaku :) nie zagladałam na tamten topik ostatnio i tu Cię znalazłam :) To cieszy co piszesz... :)

Gość U L A
..nie napisałeś o tym tam... dlaczego? wiesz, że parę osób włącznie ze mną (mimo krytycznych uwag) dobrze Ci życzy :)

U L A ! 🖐️ Jestem w kontakcie mailowym z \"sie porobilo\" - nie chcę na razie pisać, zanim się nie wyklaruje trochę bardziej :) Ale na pewno napiszę i to na dniach, myślę że będzie podsumowanie po długim weekendzie, a później...już tylko epilog :) I obiecana fotka :D Na razie jestem ostrożny, obserwuję, jestem oparciem, zwalniam tempo...rozumiesz co mam na myśli i dlaczego tak a nie huzia na juzia? ;)

rozumiem o co chodzi Chłopaku - brawo :D i cieszę się, że wziąłeś też pod uwagę moje słowa :) U L A

Moje ramię pachnie Jej perfumami :) ech...na nic więcej sobie nie pozwalamy :P rozmarzyłem się... Do przeczytania! 🖐️ P.S. nie idzcie na 3-cią część Piratów z Karaibów. Żenua :) Choć warto było, tylko po to, by czuć głowę kogoś bliskiego na swoim ramieniu :)

Gość uiohoihp
odpowiadając "złamanemu": uważam że taka kobieta jak ta opisana jest pierdolnięta emocjonalnie, niedojrzała i nieodpowiedzialna a w przypadku TAKICH osób nie zadaje się pytania "dlaczego (coś zrobiły" - bo to nie ma sensu, o powodach irracjonalnego działania osób nienormalnych się nie dyskutuje - tylko trzyma od nich z dala "złamany", pozdrawiam i uważam że jeszcze będziesz się cieszył że nie ma jej w twoim życiu

Gość złamany10
Ona mnie akurat nie zdradzała, tego jestem pewien. Juz chyba wiem dlaczego. Pisała mi ze ma kłopoty itd. Chyba szuka przyjaciela, bo od kad zeszla sie z tamtym wielu jej przyjacioł się odwruciło od niej. Pewno teraz jest sama, ukochany w holandii, i liczy na odnowe znajomości, ale czasy juz nie te. Nie można mieć faceta, a z byłym mieć znajomosć, juzw iele razy jej psialem ze nalezy brać odpoiwiedzialność za swoje życie i za to co sie robi. No ale odp. była zawsze jedna my faceci jestesmy nie dojrzali, a pozatym ja nic nie wiem o życiu.