Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

urocza_piga

Przyjaciolka odbila mi chlopaka!!!!

Polecane posty

Moja Przyjaciółka odbila mi chlopka...najbardziej mnie boli ze znalysmy sie juz od 15 lat :(...i przyjaznilysmy sie...mial ktos podobna sytuacje?

Gość ale świnia
z tej przyjaciółki...a ten twój chłopak to widać nic nie wart ze cie zdradził...lepiej byc sama niz miec takiego chłopaka

Gość a co zrobila
przybila go kajdankami do lozka ?

:(( oni są świniami nie dośc ze takie cos to np chodza za mną liża sie na moich oczach...nie wiem jak o nich zapomniec tyle sie wyplakalam.Jeszcze ona mieszka obok mnie...znacie jakies sposoby zeby zapomniec? chcialam sie zemscic..ale jakos mi przeszlo.

powiedzmy ze ja musilam sie przylozyc do nauki a ona wykorzystala to i pokryjomu sie z nim spotykala romzawiala z nim na gadu, i chcialam czasem zobaczyc o czym rozmaiwaja a ona mi nie chciala pokazac wiem ze to prywatne ale mialam prawo wiedziec...juz nie moglam rzucialam go a on sie nawet tym nie przejal nastepnego dnia sie znia lizla i nie wiadmo co moze nie bylam dla niego idealna bo nie dalam mu dupy a karolina jest taka ze sie puszala..co najlepseze codziennie mi moiwl ze mnie kocha kupywal mi kwiaty pisal wiersze...

Gość wiec wcale ciebie nie kochal
a przyjaciolka zadna przyjaciolka nie byla, nie smuc sie tyle, nie marnuj nerwow na pare debili, jezeli tak szybko go tobie odbila i on dal sie odbic tak perfidnie to watpie by taki zwiazek dlugo pociagnal ;) pewnie znajdzie sie nastepna, ktora go tamtej odbije ;)

Zobacz jaki masz opis w stopce:) Nie kieruj się rządzą zemsty chociaż wiem,że to bardzo boli,ale nie warto. Znajdziesz chłopaka,który szczerze cię pokocha,pamiętaj,że czas leczy rany:)

Gość Kassja
Urocza - ciesz sie, jestes do przodu i nie marnujesz zycia dla chwasta! To ONA przegrala, bo jesli on Tobie taki numer wywinal to jej tez wywinie i to moze lepszy, tylko kwestia czasu. Badz spokojna, skup sie na zyciu, baw sie dobrze, nie przejmuj niczym, na pewno kogos fajnego spotkasz a z tego sie jeszcze bedziesz smiac.

dziękuje ;* ale mnie to rani jak ich widze musze sie sztucznie uśmiechac i udawac..nie chce mi sie na nich mscic szkoda sil juz..ale co rozbic zeby mi dali spokoj? bo oni wszytsko robia zebym ich widziala ...

Gość daj se spokój
To jacyś kretyni, to tylko o nich świadczy. W związku z tym pomyśl, że nie straciłaś niczego wartościowego - wręcz przeciwnie - pozbyłaś się wrzoda na tyłku (chłopaka) i pseudoprzyjaciółki, która pewnie w potrzebie by Cię olała. Znajdziesz lepszych. 🌻

znacie takie coś.. TRZYMAJ CHŁOPA Z DALA OD PRZYJACIÓŁKI??!! NIE TO WEŹCIE SOBIE TO NA UWaGĘ.. opowiem wam hdtorię, prawie jak z harlekina.. była idealna para, orzeniła si epo czasie..bo miłość, chęć spędzania czasu razem itd.. urodziło się dziecko... wybrano chrzestną(naj pzyjaciółka żony) i chrzestnego(naj przyjaciel męża)... małżeństwo w sumie trwało 3 lata... po trzech latach... dzidzi z chrzestnej miało drugą mamę, a teraz ma siostrzyczkę(ale są szcześliwi) teraz ta urocza para, i byłe mażłeństwo, dra kty nawzajem, bajka totalna

masakra...nie dość że mnie przesladują to robią wszytsko zeby popusc mi zycie..odebrac mi kumpele...i satysfakcje...ahh chce zapomniec..zaniedlugo wakacje a nawet nie wybieram sie nigdzie,,,wiec bede ich widziec..Chcialabym zapomniec na zawsze..on mowil ze mnie kochal..ale jest świnia...a ona szmatą

poczekaj ona go i tak kantem puści , jak pozna przyjaciela kumpla przystojniejszego od niego... szmata czsta szmata z niej .. poczekaj a jaeszcze wróci do Ciebie na kolanach...

Gość daj se spokój
No więc chyba nie będziesz się przejmować kimś takim? Jak Ci "odbiją" jeszcze jakichś znajomych, to przy okazji będziesz mieć odsiew - kto ufa Tobie, a kto plotkom. Lepiej mieć jednego sprawdzonego przyjaciela niż 20 do kitu.

znaczy on wróci do Ciebie na kolanach z różami... teraz walcz o siebie.. zadbaj o siebie... pokaż i okaż co on strcił.. co nas nie zabije to wzmocni

TO JEST TAK ZE WSZYSCY SA PRAKTYCZNIE PO MOJEJ STRONIE ALE ONI NIE DAJA ZYC MOIM KUMPELA CIAGLE STRZALAJA JAKIES FOCHY...A JJE NIGDY NIE WYBACZE BO WBILA MI NOZ W PLECY. PO TYM WSZYTSKIM ON CHCIAL WOGOLE SIE PRZYJAZNIC..TO MNIE TOTALNIE ZRANILO

odnioslam wrazenie ze zostawil mnie dlatego ze nie chcialam seksu..a ona mu dala..dlaczego tak jest? :(

tym się napenow nie przejmuj.. seks.. na seks jest czas.. masz teraz penośc, że nie wytrzymał próby czasu, a co by było jak byście się kochali, jeszcze bardziej byś żałowała, że mu siebie oddałaś...

wlasnie wiem.. ze zalowalabym bardziej..ale mialam wrazenie ze on byl inny ze kochal prawidziwe a mu tylko na seksie zalezalo..wiem ze na seks jest jescze sporo czasu.

Gość a ja jestem do niczego
a ile macie lat, że się tak zapytam?

chcialabym poznac faceta ktoremu nie zalezy wylacznie tylko na seksie..gdziepodziali sie tacy co kochają sercem? ahhh... męczy już mnie to ale przynajmniej nie placze jak na poczatku..mial ktos z was podobna sytuacje? wiem ze powinnam sie cieszyc zyciem poznac kogos..

pytałam Pigę:D bo te zachowania pseudo przyjaciółki i ex chłopaka to żywcem podstawówka:D

jakby po 14 lat mieli. daj sobie spokój, za czymś takim nie warto płakać nawet. a na wakacje znajdź sobie prace to nie będziesz musiała na nich patrzeć.