Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miko23

jak sprawic zeby facet byl brutalny w lozku??? pomozcie

Polecane posty

Gość paweloo
wyślij mu opowiadanie na emaiala o gwałcie!! i dopisz: to musiałobyc nawet fajne !! a jesli chcesz to moge to zrobic za niego :)

Gość zona znowu u fryzjera
a ja Ci powiem, spladruj mu konto, albo skasuj bryke :)

Gość dffghfgh
czytalam ostatnio caly artykul na ten wlasnie temat, ze kobiety ktore w zyciu codziennym sa twarde, zdecydowane, dostaja to czego chca, lubia w lozku poczuc sie zupelnie bezbronne i zdominowane przez faceta. moj facet podobnie, nie bardzo umie byc naprawde stanowczy a ja to uwielbiam. ledwo stekne a on juz pyta czy nie boli czy nie za mocno :) teraz przeszlam z delikatnych sugesti do mowienia wprost czego oczekuje i zobaczymy czy efekty beda lepsze. rozumiem dziewczyny ktore nie sa przez to zaspokojone ale mysle ze takie mowienie wprost i chwalenie za kazdy przejaw takiego traktowania jakiego byscie chcialy jest kluczem do sukcesu :)

Gość dffghfgh
przynajmniej ja powoli bo powoli,ale widze ze zmierzamy w dobra strone :D

Gość ścinąc JAJA w imadle

Gość łoj joj joj
jak ja to lubię

Gość Marika333
@miko23 Przepraszam za brak polskich liter, ale nie mam ich na klawiaturze. Przede wszystkim musisz spojrzec prawdzie w oczy. Prawdzie tak brutalnej, jak mialby byc Twoj wymarzony kochanek. Otoz Twoje upodobania seksualne nie sa normalne. I kiedy juz to pojmiesz, od tego trzeba zaczac rozwiazywanie problemu. Bo problem nie lezy w Twoim partnerze, tylko w Twoich preferencjach seksualnych. Nie twierdze wcale, ze nie masz prawa ich miec. Owszem, masz prawo i nawet powinnas miec swoje fantazje seksualne. Ale co innego miec fantazje, a co innego wymagac od partnera, aby je realizowal. Twoj mezczyzna jest po prostu normalny. Kocha Cie i szanuje. Twoich zachcianek nie spelnia nie dlatego, ze jest egoista, tylko dlatego, ze Cie szanuje i nie potrafi zrobic Ci krzywdy. Sugerowana tu przez kogos zmiana partnera to rozwiazanie najgorsze z mozliwych. Malo prawdopodobne, ze znajdziesz lepszego, ktory jednoczesnie bedzie Cie kochal i szanowal, a takze traktowal jak szmate w lozku. A jesli znajdziesz, to tym gorzej dla Ciebie. Bo Twoje upodobania przejda Ci niedlugo po tym, jak zostana zrealizowane (czasami trwa to kilka lat, ale akurat takie prawie zawsze przechodza), a bestia, ktora sprowadzisz do lozka, pozostanie bestia na zawsze. Nie jest prawda, ze w kazdym (czy nawet wiekszosci) mezczyznie drzemie brutal, ktorego trzeba pobudzic. Nicpodobnego. Owszem w nature mezczyzny (i w ogole samca) jest wpisana walka i chec dominacji, ale nie nad kobieta. Tylko nad innymi samcami. O samice samiec wrecz zabiega w niektorych przypadkach godami, a w innych wrecz ogromnym poswieceniem w walce. Natomiast dominacja nad samica to wynaturzenie (czasami wystepujace u zwierzat zyjacych w niewoli, ale nigdy w naturze). Wynaturzenie, ktore sie zdarza u luddzi i nie zawsze musi byc leczone (jesli kobiecie sie to podoba), ale jednak wynaturzenie. Glownie warunkowane kulturowo, historycznie, lub doswiadczeniem. Podobnie i kobieta, ktora potrzebuje poddac sie dominacji partnera (nie mylic z potrzeba ostrego, czyli intensywnego i urozmaiconego seksu, ale jednak nie pozbawionego wzajemnego szacunku), to wynaturzenie. A to, co w niektorych tematach tutaj pisza osoby podajace sie za kobiety (moim zdaniem w wiekszosci przypadkow to wlasnie zboczeni mezczyzni opisuja swoje fantazje), nie jest wlasciwym punktem odniesienia. Biorac pod uwage fakt, ze - jak napisalas - seks bez ponizenia i brutalnosci Cie nie podneca, to z tym nalezaloby cos zrobic. Proponujeudac sie do specjalisty razem z partnerem (oczywiscie po odbyciu z nim szerej otwartej rozmowy). Jeszcze jedna rzecz. Nie wiem, jak dlugo jestescie razem i jak dlugo ze soba sypiacie, ale z pewnoscia jeszcze dlugi czas przed Wami. Mozesz mu sugerowac stopniowo wprowadzanie elementow, ktore bys chciala miec w lozku, az przelamie swoje opory. Ale przypominam, ze Twoje upodobania Ci przejda. A jakwyhodujesz sobie bestie, to ta bestia pozostanie bestia na zawsze. I to nie tylko w lozku. P.S. wyprzedzajac pytania - tak, jestem seksuologiem

Gość gość
Jestem facetem i mam ten sam problem uwielbiam dominować w łóżku i ciągle ... tylko prw..

Gość gość
Moglabys napisac jaki tego wszystkiego skutek?