Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miko23

jak sprawic zeby facet byl brutalny w lozku??? pomozcie

Polecane posty

Gość wildfrog
Dlaczego faceci sa tak malo domyslni i nie potrafia czytac miedzy wierszami??

Sorry, ale jeśli mu powiedziałaś tak jak napisałem, to jeśli chcesz to mieć to wyjściem jest wymiana faceta. Smutne to, brutalne i być może (jeszcze) niewyobrażalne, ale jeśli to jest niewyobrażalne, to wyobraź siebie za 10 lat, która tego co chce w seksie nie dostaje. Albo musi za każdym razem żebrać.

Gość solo123
heyjoe23 masz racje ja bym np.za kilka lat z takim facetem sie zanudzila w lozku.jej dopiero dosstrzegam jaki moj facet jest dobry mam to co chcem bardzo ostro badz romantycznie i takich powinno byc wiecej

Gość solo123
upij go bo tu juz nic nie pomoze

Solo123 Nie upij :-) bo facet będzie miał kaca moralnego. Musi to zrobić na trzeźwo, a kobieta musi mu potem powiedzieć, że był cudowny i że było tak jak chciała. I pokazać mu czynem i słowami, że to co było w łóżku, to było w łóżku, a poza łóźkiem ma ją szanować. Jak facet ma przeciętne IQ, to zrozumie. A co do tego, że byś się zanudziła - może nie zanudziła, ale bardziej sfrustowała, że nie masz tego, czego chcesz. On pewnie byłby miły, zapokajałby Cię (tzn. miałabyś orgazmy i w ogóle), ale brakowało by Ci czegoś i czuła byś, że to po prostu nie jest to. I albo być żebrała, albo chciała go zmienić.

Wildfrog Może się na nas obrażać, że jesteśmy mało domyślni i że nie umiemy czytać między wierszami. Ale możesz też po prostu powiedzieć, używając języka polskiego, o tym, czego chcesz w łóżku. I masz do wyboru: trwać w dumie (?), nie zawstydzić się(? - ale przed kim ten wstyd - przed gościem, z którym jesteś i którego kochasz?), albo nie wiem czym i nie powiedzieć, no i oczywiście nie mieć tego, co chcesz, albo powiedzieć i stracić tą dumę (?), zawstydzić się (?), ale mieć to co chcesz i być szczęśliwą, bo zakładam, że swojego faceta kochasz, i jak będzie w łóżku robił, to co chcesz, to będziesz szczęśliwa w pełni.

Gość solo123
heyjoe23 nie no smieje sie, oczywiscie ze powinna z nim porozmawiac jesli ja kocha i wie ze to chodzi tylko i wylacznie gre lozkowa to zacznie cos dzialac. ja myslalam ze kazdy facet ma takie fantazje chociaz raz na kiedy uprawiac ostry seks!i moze boja sie o tym mowic swoim partnerka no ale jak juz ona mowi mu zeby bylo bardziej ostro a on mowi ze on tak nie moze!no kurde i powstaje problem niby nic, ale nie jest fajnie byc nie spelniona w lozku no nie zawsze mozemy miec wszytsko no ale to jest kilka dodatkowych ostrych zagrywek, slow. Najgorsze jest chyba to jak nie mozan sie dogadac w sparawch lozkowych

bylam kiedys z moim przyjacielem, pare miechow( tak btw. mily uklad ale trzeba uwazac to nie milosc i ogolnie zawsze czuje sie jakis niedosyt) w kazdym razie znalismy sie na wylot zanim zaczelismy sypiac ze soba wiec rozmowy na ten temat chyba duzo latwiej nam wychodzily niz w takim\"normalnym\" zwiazku coz, mialam wszystko co chcialm gadki od ktorych w palboyu by osiwieli, kajdanki-jasne slonce przerznac ciebie plus jakies ostre swintuszenie-here you are ogolnie strasznie do siebie pasowalismy cudownie bylo9 aha wniosek: albo facet tak lubi i czuje klimat albo nie brutalne ale skoro mowilas i w ogole a on nic.... przykre.... a mojego zostawilam dla milosci mojego zycia ktora potraktowala mnie jak szmate ale dalej jest na statusie tego najwazniejszego...dupek...ale nie potrafie tego zmienic sorry smece :) czasem tak mam

solo123 No właśnie. Facet generalnie tak lubi. Problem jest wtedy, kiedy kobieta lubi i o tym mówi wprost, a facet nie. Naprawdę nie wiem, jakie może być inne wyjście (oprócz wymiany)...

Annikk Temat nie tyle do śmiecenia ile na inny topik. A ten \"miłość mojego życia\" to co zrobił, że jest miłością Twojego życia (oprócz oczywiście tego, że potraktował Cię jak szmatę)?

Gość solo123
heyjoe23 no jesli facet nie da sie przekonac to trzeba bedzie zmienic, ale szkoda jesli sie kochaja ja mysle ze powinien czasem chociaz zrobic to dla niej i byc brutalem przeciez skoro sie kochaja, a ona spelni jakies inne jego fantazje moze takie wyjscie z tej sytuacji?bo tak odrazu zwiazek przekreslac?

racja na inny topik...eh juz nie mam sily o tym pisac:) ogolnie puentujac zostawil mnie bez slowa komentarza nie odbierajac telefonow ignorujac histeryczne maile i smsy( ja glupia myslalm ze cos sie stalo itp) facet 25 lat, po studiach...szokujace jak ludzie moga byc tak spaczeni(?) nie zebysmy byli te lata razem...ale bylismy i teraz kazdy z kim jestem jest postawiony juz w relacji do niego glupie dlatego rozumiem juz ludzi ktorzy chca miec partnerow bez doswiadczen... bo jak masz doswiadczenia to zawsze jest szansa ze bylo juz w zyciu takie uczucie, ktore wrylo sie w umysl i poobstawialo co wazniejsze szufladki...i za cholere go nie wykopiesz.....

Gość solo123
jest tu jeszcze ktos bo pojde spac

Gość wyruchałbym cię jak dzifkę
chyba czekasz na mnie ... :) a rada taka, powiedz mu, że odegracie scenkę (np. dziwka i klient, potem dziwka i ostry klient, na przykład...) i wytłumacz na czym ma polegać. będzie mu łatwiej sie odblokować, gdyż to nie będzie "on", tylko będzie kogoś odgrywał. rozumiesz różnicę? i pomóz mu w tej scence odpowiednimi słowami, gestami. ty czegoś chcesz, czego on w naturalny sposób nie potrafi ci dać, wiec to ty musisz go do swojego oczekiwanego świata przeprowadzić. a może spróbuj raz zamienić się z nim rolami i odegraj jego rolę, on ma być uległy i poniżany a ty dominująca. może byc to trudne, ale wtedy może łatwiej zrozumie o co chodzi a twoje odegranie oswoi go z takim słownictwem, zachowaniem... ale, wydaje mi się, kluczem jest odegranie teatrzyku, że on jest w roli a nie "sobą" pozdrawiam i życzę udanej przemiany twojego faceta

Gość z popielnika na Wojtusia
mąż Bree z Gotowych na wszystko tez miał taki problem, rozwiązywał go chodzac do dziwki :D A ja uwazam ze najlepszym rozwiązaniem byłoby własnie jak ty bys mu sama pokazała jak ma sie zachowywac bedąc wylgarna i dominujaca raz nad nim. :P

Gość On musi czuć ten klimat
po prostu, rozmowa nic nie da. Może tylko sprawić, że facet zacznie sztucznie odgrywać jakieś zachowania, które nie leżą w jego naturze i źle się z nimi czuje. Efekt będzie najprawdopodobniej żałosny. Jesteśmy wiarygodni i podniecający w łóżku, tylko jak jesteśmy szczerzy i naturalni w swoich reakcjach. Ja mam podobny problem (choć problem to za dużo powiedziane). Mam przynajmniej to szczęście, że mój ukochany to nie jakiś romantyk w łóżku (w życiu tak), tylko podobnie jak ja lubi porządny, mocny seks. Tyle, że za bardzo mnie pyta o pozwolenie na wszystko, cholera! :D I tak już wiele osiągnęłam, bo już potrafi po prostu powiedzieć np: "odwróć się" jak chce we mnie wejść od tyłu. Powiedzieć i wziąć. Choć do stanowczości nie budzącej sprzeciwu, to mu jeszcze wiele brakuje. Ale już przynajmniej nie ma tych pytań czy może, czy chcę, czy w takiej pozycji, ale czy na pewno itp., itd. :) Jak osiągnąć więcej? Nie mam pojęcia. Myślę, że się właśnie nie da. Nigdy nie miał fantazji, że dominuje kobietę w łóżku, więc nie czułby się dobrze w tych klimatach. I wiem też, że to wynika też z tego, że mnie bardzo kocha i szanuje. Więc jak tu narzekać? :) Jest nam dobrze w łóżku, a wszystkich pragniń i tak się nie zrealizuje. Powiem tylko, że kiedyś, za panienskich czasów rozmawiałam na czacie z niezwykłym facetem. Niesamowita kultura i klasa w rozmowie, a jednocześnie te klimaty seksualnej dominacji właśnie. I to nie był jakiś czatowy bajkopisarz, bo on chciał się spotkać w realu, tylko to nie jest w moim stylu, nie mogłabym. Ale czasem jeszcze o nim myślę i o tym, jak to by mogło być z kimś, kto lubi w łóżku takie rzeczy... Ech...

Gość zdecydddowanie
chcesz zeby ktos cie zeszmacil i zerznal jak najtansza kurew?? to pisz. gg 11246175

"Zdecydddowanie" nie chcę :O Ty też nie kumasz o co tu chodzi niestety :O Nie czujesz różnicy pomiędzy zdecydowaniem i dominacją a szmaceniem i poniżaniem kogoś? Widocznie nie. I "zdecydddowanie" nie chcę, żeby mi to robił "ktoś", tylko mój ukochany. Ale dzięki za propozycję (jeśli była dla mnie).

heh miałam ostatnio taką sytuację, że mój facet był na mnie wkurwiony o coś tam i miał ochotę mnie przerżnąć jak przedmiot... rozpalił mnie tylko palcami, a przed resztą się powstrzymał, chociaż ja chciałam :( buuuuuu :(

On musi czuć ten klimat -------> no właśnie, te pytania \"czy mogę\" są wkurzające :/

Btw. ma ktoś może e-booka powieści "W jego dłoniach" autorstwa Marthe... Bleu chyba. Chociaż z tego, co wiem, to tam główną rolę odgrywa alnal, a mnie to interesuje w ogóle, ale klimat książki podobno mniam :) Polecam dziewczynom, co lubią dominujące klimaty i chłopkom roztropkom w stylu pana "zdecydddowanie", których kunszt seksualny kończy się na "zerżnąć cię jak szmatę, dziwko?" :O Może się czego poduczą.

Gość znam ten bol
ja tez tak mam tez chce zeby zerznal mnie porzadnie narazie kupilam baardzo silny afrodyzjak moze jak mu do picia wleje to wtedy obudzi sie w nim brutal

Kiedy badano seksualne fantazje kobiet (proszę nie prosić o źródło, nie podam, bo nie wiem, nie obchodzi mnie kto wierzy) okazało się, że spora część kobiet fantazjuje o dominacji i przemocy, ALE - kontrolowanej i chcianej przez siebie. Dla niekumatych - to nie są pragnienia prawdziwego gwałtu.

Gość hagert
A jak mialaby wygladac gra wstepna,by przygotowac kobiete do ostrego sseksu.Czy zmusic ja lapiac mocno i zdecydowanie za wlosy do wziecia w usta czlonka .Co jeszcze zrobic.Zwiazac lub zakuc w kajdanki grozac jej ,co ja zaraz spotka?Przydusic cialem ,zeby nie mogla sie ruszyc .przytrzymujac mocno dlonie?

przyduszenie i trzymanie dłoni, mmmmm :) mój facet czytał \"W jego dłoniach\" O.o i ja czytałam fragmenty, np to z wkładaniem \"czegoś\" do pupy O.o ale wg mnie ten facet z którym robiła to bohaterka był stuknięty (on też ;) )

Gość hagert
Lubie dominowac nad kobieta w lozku.Na poczatku malzenstwa sprbowalem ktorejs nocy dac kilka klapsow mojej zonie po pupie,jako ze ta czesc ciala miala niezwykle ponetna .Okazalo sie ,ze ja to nie kreci i powiedziala ,ze wrecz przeciwnie .Dala mi wtedy mylny sygnal ,bo po latach okazalo sie ,ze lubi byc wiazana ,zdominowana. Mimo to miala dosc ostry seks ,choc dla mnie wyczerpujacy ,bo domagala sie szybkich ,bardzo szybkich ruchow w moim wykonaniu,podniecalo mnie to bardzo ,w myslach chcialam tak ja przerznac ,zeby sie posikala.

Gość upupupupupupupupupupu
bo jestem zainteresowana:P

Gość widze Maała że kręci cie SM
🖐️

powiedz mu tak \"chu-ju jebaj mnie jak dziwke\" ja zawsze tak robię i on wtedy zatyka MI NOS.

Gość hyrabyra
ja jak powiedziałam mojemu facetowi, zeby mnie wyJ****bal to mi powiedział: to wypier****j i musiałam wracac do domu.