Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baba-jaga

NIC Z TEGO NIE BĘDZIE

Polecane posty

Gość Baba-jaga

........i to qwa boli jak diabli po 35-tym roku życia....dziecko? nie! ludzie piszą...."FUJ...TY STARA BABO..." a ja kocham........ jestem kochana........ mój LUBY też chce...a ludzie na to - NIE, BO JESTEŚ STARA !!!!!! cinżko jest - tyle powiem

kochasz... jestes kochana... to po jaka cholere przejmujesz sie opinią ludzi :O. Kto jest wazniejszy ludzie czy Wy dwoje ?!

Gość cala prawda
coz moja mama rodzila w wieku tych 35 lat,a sasiad coz 35 lat 3dzoecko 40 lat 4maluch:)

Gość nie wiem ale
mi się wydaje że w tym wieku powinno być w normie

moja mama rodzila kiedy miala 37 lat, a babcia 38 :) nie ma sie co przejmowac gadaniem innych, dziecko to prawdziwy skarb :)

A jak ludzie Ci powiedzą, że powinnaś się utopić w Wiśle, to co? Pójdziesz i się utopisz??? Ludzie, nie potraficie sami za siebie decydować, a potem się dziwicie, że jesteście nieszczęśliwi... :P

mysle ze ludziom ktorzy krytykuje twoje indywidualne podejscie do macierzynstwa, po prostu zal dupe sciska. na pewno dominuje w nich zazdrosc, dlatego tym bardziej nie powinnas zwracac na nich uwagi

Gość dla mnie po prostu
nigdy nie przejmuje sie ludzmi,niech sobie gadaja co mnie to:P

Gość takim ludziom to
chuj w dupę i kawałek szkła pardon za łacinę

Gość a co cię ludzie obchodzą
Wy dla nich rodzicie? jedna nie urodzi bo za młoda i co ludzie powiedza, a druga bo za stara i ten sam powod. Miejcie swoje zdanie!! Moja jedna ciotka urodziła w Twoim wieku pierwsze dziecko a ma dwojkę! dwie super śliczne, zdrowe córki w wieku 14 i 11 lat. A druga ciotka dopiero po 40 urodziła dziewczynkę, takze zdrową i śliczną. Zadna z nich nie patrzyła na to co ludzie powiedzą. Skoro organizm twoj daje ci szanse to ja wykorzystaj!

babo Jago - czniaj tych ludzi!!! I miej to dziecko, i bądź dla niego swietną mamą. :) Cholera, peano jesteś z małego miasteczka, z zaścianka jak ja, a tam wszyscy bardzo pilnują, żeby innemu nie było lepiej! Cznaij to kobieto!!!! Ciesz się życiem, miłością i miej tych \"wszystkich\" ludzi w dupie!