Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekspert specjalista

to samo jest wszędzie...tak się przyglądamStajnia ciał!!!!

Polecane posty

Gość ekspert specjalista

Jeżdzę po Polsce, prowadzę szkolenia, przyglądam się małym miasteczkom, dużym, itd. Wszędzie jest to samo bez względu na wielkośc. Rozpusta, zdrady, romanse, kłamstwa, wazeliniarstwo, itd. A ja biedny obserwuję to wszystko...przystojny prelegent, echhhhhhhhhhhhhhh i jak to mówią koledzy nie trać życia chłopie...obserwuję to wszystko, nie wiem ja tego wszyskiego nierozumiem, męczy mnie to. Mam załamkę dzisiaj musze się chyab napić...zdrówko:)

Gość ty i ty
rżnij,rżnij!!!

Gość croll
jak ja cie chlopie rozumiem :o tez pije, zdrowko :)

Gość Byla.Fajna
Nie trac wiary ;) Ja w czwartek bylam zalamana... Postanowilam zaleczyc zlamene seruszko alkoholem i tak oto wyladowalam w lozku z innym mezczyzna... Nie z tym wymarzonym... Obudzilam sie rano obok niego a w sercu ciagle ten drugi... Jaki z tego wniosek??? Patologie o ktorych piszesz czesto sa spowodowane alkoholem :) A z tego wniosek, ze nie warto pic, bo jeszcze Ci watroba wysiadzie tyle mamy nieszczesesc na swiecie :)

Gość jedna prawda jest
każda baba lubi być adorowana, podrywana, kazdą sie da zdobyć, pojedzie na takie szkolenie itd. hamulce puszczają , itd.:D:D:D Chłopie nie pierdól wal kurwy!!!!!!!!

Gość cala prawda
hehehe,kazda kobieta lubi byc adorowana-prawda,kazda mozna zdobyc-coz,kobieta w nieskonczonosc moze przeciagc ta Twoaj adoracje i udawac,ze ja parwie masz a nigdy nie dac sie zdobyc:) jeszcze malo wies zo kobietach

Taka prawda ekspercie niestety... dupa i kasa rzadza swiatem....

Gość uła
a ja wróciłam właśnie z imprezy, niby ok, ale jakoś tak samotnie....