Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem że banał

Napisz w jednym zdaniu czym jest dla ciebie

Polecane posty

Gość wiem że banał

miłość?

Gość una chica mala
bezgraniczne oddanie się drugiej osobie

Gość nie będę oryginalna
i za św. Audustynem powtórze.... miłośc to wybór i wiernośc temu wyborowi

Gość petrakwap
dar jak czar :* darem z siebie całkowicie i do końca nie pojętym wdzięcznym zawsze tkliwym! czułym! wiecznie kwitnącym kwiatem ufnym rozumnym nigdy batem! - pk -

Gość Chicca
" Nie szukaj osoby z która możesz żyć , ale takiej bez której żyć nie możesz" ....

Gość petrakwap
od początku istnienia świata poza małymi wyjątkami! takiej nie było! nie ma!, i jeszcze długo nie będzie! bo gdzie spojrzeć wszędzie jak potwora obłudna gra! gra aktorki i aktora która wciąż cię jak w piosence zaskoczy bo! bo kłamią usta i i kłamią oczy! :( - p.k -

Chicca ---> Czyli, jak ta osoba obejdzie albo z jakiegoś innego powodu przestanie dzielić ze mną życie, to co wtedy? Pozostaje stryczek? :O

Gość Chicca
Anonimek - absolutnie nie. Pozostaje czekanie na PRAWDZIWĄ miłość. Ta nie odchodzi....

Gość sztuka teria
chica, to co napisalaś to dla mnie taki banał dla romantycznych malolat i malolatów bojących sie życia. Bo w ten sposób o miłości można się przekonac tylko po tym, jak ta osoba odejdzie. Dla mnie wazniejsze to umieć żyć w zgodzie, spokoju, równowadze Z KIMŚ, a nie bez kgoś. Bez kogoś to żadna sztuka. Swiat wyobraźni jest kuszący, bo niewymagający. Miłość to też codzienność. A najtrudniej kochać w rzeczywistości: człowieka z krwi i kości, z jego wadami i słabostkami.

dniem i nocą, radością i smutkiem, tęczą i gwiazdą na niebie, poranną rosą i wieczorną mgłą, słońcem i księżycem, codziennością i czymś niezwykłym, życiem, światem, wszystkim...bo miłość to my sami.

Gość sztuka teria
chyba się rozpłaczę :P

Gość petrakwap
dziś możesz możesz dokazywać igrać słowem śmiać się język pokazywać lecz przyjdzie czas kiedy na cię spadnie serce zadrga nie kiwniesz palcem w bucie bo zagrają jak harfa hucie! i co wtedy lichoto :P a oto chodzi właśnie o to! :P

Miłość jest tym dla czego chcę się żyć... 🌼 :)

Gość love is blindness
...

Gość Chicca
Nie jestem romantyczną małolatą , jestem po 30-tce .I nie ja wymyśliłam te słowa , to cytat , niestety nie pamietam autora słow. W topiku chyba chodziło o piekne zdania a nie pragmatyzm życia...

Gość petrakwap
cyt" "Milosc to... to wieczne cierpienie.. Bo Miłość jest wtedy.. kiedy kogoś lubimy.. za bardzo.." niestety masz rację :) pozdrawiam ciepło!, głowa do góry! ponad chmury do licha! do czarta! jesteś coś warta!

Gość a little bit of
w wersji bardziej romantycznej: Miłość jest solą życia, siłą tak potężną, że czyni człowieka jednocześnie silnym i słabym, uczuciem, które wrasta w serce niczym drzewo z korzeniami, a kiedy mija, korzenie te wyrywają część serca... w wersji pragmatycznej: Miłość to uczucie zdecydowanie przereklamowane... ;)

Gość petrakwap
ech no można by bez końca :D ona jest jak zyciodajne promienie słońca ona jest jak krystaliczna źródlana woda i na końcu chciałbym dodać że! że bywa niespełniona i zbliża do do ramion Krzyża! - p.k -

Gość jacobs96
Miłość to przede wszystkim odpowiedzialność i troska za drugą osobę. To poczucie, że jesteśmy spełnieni wmocjonalnie u boku tej osoby, którą zwiemy "kochaniem"....

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
milosc to przede wszystkim sztuka kompromisu

Gość Ty Tez Tere Fere
Miłość jest dla mnie wszystkim, nadaje sens mojemu życiu... najwspanialsze uczucie na ziemi kochać i byś kochaną :)))

Gość petrakwap
he! he! baju! baju! bez rymu i bez z niego "dymu",fascynacja szybko mija zaczynasz po,danym gwarantującym = dającym pewność słowie!,we dwoje wygrywać a jakże wojnę o swoje! ps. do pań pochodzących z wiosek tyt. mgr. niczego nie rozwiąże!!! zapamiętajcie! moje pseudokochanie ,miłe panie go mając starała mi się dorównać nadrabiając braki tych z miasta!,szukając obiektu swoich zainteresowań,wybierajcie z pośród siebie a wtedy wtedy być może będzie jak w niebie!

Gość Lady Macbeth
Miłości nie ma więc o czym tu dyskutować:(

Gość a ja powiem tako
Szepty krzyk i śmiech To wyspa rozkoszy Morze samotności To miejsce narodzin I drzwi do nicości Nie pytaj za co cię kocham Bo kocha się za nic Miłość może uleczyć Miłość może też zranić Ze snu przychodzi miłość Która może zabić Są sny które śnią się we śnie Są też sny na jawie Idę przez życie z tobą Ale jestem sama We śnie tajemne Prowadzą mnie znaki Może nie w jednym zdaniu bo nie potrafię opisać tak wielu uczuć jednym zdaniem

Milosc to iskra Boza, albo jest albo nima Jak jest to cudownie a jak nima to sie mozna zesrac i nic, chocbys na glowie stawal nie mowiac o rzesach, to i tak bedzie tylko zwyle bzykanie