Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lusiii

Czy kochane biorac tabl anty i będąc na diecie schudłyście ??

Polecane posty

Gość ela mela
nie :(

Gość lusiii
własnie mam zamiar od jutra orzejsc na kopenhaską i zobaczymy czy będą efekty :( wiem jednak ,że na tabsach przytyłam z 2 kg ,ale pozniej zrzuciłam 3 kg przez okres ich brania i biore dalej, jesli sie stresuje to tez chudne,ale to za mało ,abym osiągnęła wymarzoną figurę :(

niestety nie, ja biore i staram sie jesc mniej i zdrowiej a efektow nie widze, cwicze i okazalo sie ze nawet przytylam 3kg :(

Ja to samo...:( Zero efektów w odchudzaniu przez te piguły:( Miesiąc temu zaczęłam się odchudzać i tak też się złozyło, że zaczęłam brać pigułki (Cilest). Od miesiąca nie jem w ogóle pieczywa, słodyczy a dieta jest bardzo restrykcyjna. Codziennie też biegnę na orbitreku ok. 10 km. Masuję ciało 2x dziennie serum wyszczuplającym I NIC!!! :( Można stracić całkowitą motywację:(

Gość ja tak
8 kilo w 4 miesiące nie jedząc po 18 i zero czipsów reszta w normie

Gość kasienka197
fajnie jest moc wszystko zwalic na tabletki.co?

17 kilo w sumie, a tabsy biore od dwoch lat. nie przytylam po nich ani grama. aha, jesli sie tyje po tabletkach anty niewiele, do max 3 kilo to raczej zatrzymuje sie woda. jesli sie tyje wiecej to najczesciej dlatego, ze ma sie wiekszy apetyt. jesli w pierwszym przypadku waga nie wroci do normy po pol roku to trzeba zmienic tabletki. jesli w drugim przypadku apetyt nie ustabilizuje sie w ciagu 3 miesiecy to tez trzeba zmienic tabletki. moja kolezanka przez zwiekszony apetyt przytyla ok. 10 kilo w dwa miesiace. odstawila tabletki i nie bylo tegp latwo zrzucic. ja akurat trafilam na takie po ktorych nie przytylam.

Gość lusiii
no ja od jutra zaczynam, biorę cilest zobaczymy co to będzie piszcie dziewczyny :)

ja po odlozeniu tabletek schudłam juz w sumie 6 kg przez jakies 2-3 m-ce bez zadnych drastycznych diet. jadłam na co miala ochote ale duzo ruchu miałam

Gość WIOSENNE SŁOŃCE
ja biore diane 35 od pol roku schudłam 4 kg

Gość lusiii
ja od dzis przechodze na diete zobaczymy z jakim efektem :)

mi zlecialo 9 kg i dalej idzie w dol. na poczatku sie nie odchudzalam i zchodzilo wolniutko, teraz od miesiaca jestem na diecie i nie mam problemow:) biore yasmin

Gość lusii
to fajnie :) mam nadzieje,ze bedzie ok ,ja biore cilest

jak brałam tabletki to wcale mi nie szło odchudzanie....:( kiedyś mnie lekarz oświecił mówiąc,ze jeśli ma sie predyspozycje do tycia to trudno bedzie coś gubić przy tabletkach biorąc pod uwage,że wcale nie trzeba po nich przytyc...

jeśli są dobrze dobrane, po badaniach, to mysle ze nie powinno byc az tak kiepsko z odchudzaniem....ja biore dianę...minus 5 kg bez diety i cwiczen....przynajmniej gospodarka hormonalna mi sie uregulowała :)

Gość anty...anty
biore harmonet jestem wlasnie na diecie i kiepsko mi idzie chudniecie.dzisiaj powinnam zażyc pigułe po tygodniowej przerwie i tak sie zastanawiam brac je dalej czy nie..

wiesz...czasem pigułki wstrzymują wodę w organizmie jak przed okresem...moze dlatego ciezko jest z ubytkiem wagi? Ja jak biore pigułke popijam szklanką wody niegazowanej....moze w tym cos jest? chociaz wątpię...wszystko zalezy od organizmu...

Gość 88888
nie wiem czy tablety tuczą ale ja po stosowaniu minulet prz ok rok wyglądałam jak świnia i zero ochoty na sex więc tabletki stały się zbędne i teraz walczę z kilogamami

Gość zależy jakie
Zależy jakie tabletki bierzecie. Ja biorę Harmonet i schudłam swego czasu ponad 10kg. Tebletki bezpośrednio nie mają wpływu na wzrost masy ciała tylko na wzrost apetytu, nieświadomie zaczynamy jeśc trochę więcej i efekt widac po pewnym czasie na wadze. Moim zdaniem tabletki antykoncepcyjne to bardzo wygodna wymówka dla wielu dziewcząt - kobiet, które przytyły i nie mają na tyle silnej woli, aby schudnąc.

tak,zgadzam się,ze dla niektórych to dobra wymówka,ale osobiście od dwóch lekarzy usłyszałam to samo,nie koniecznie trzeba po tabletkach przytyć,ale mogą sprawić trudność przy odchudzaniu...różne są przypadki bo każdy organizm w końcu inny. jeśli którejś z Was wydaje się,ze tabletki mogą być powodem niepowodzeń warto zastanowić sie nad zmianą antykoncepcj