Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wszechpolka

SLD-owcy powinni brać przykład z Barbary Blidy

Polecane posty

Gość Franka kobitymąż
Powinaś się leczyć. Rydzyk rzucił ci się na mózgownice. Zabierz romana , LPR i wszechpolaków i emigrujcie do Rosji.

Ta wypowiedz jest ponizej jakiegokolwiek poziomu, wywodzi sie z braku szacunku do zycia, a brak szacunku do zycia w prostej linii wywodzi sie z patologii

Tacy dobrzy teraz jesteście? A gdyby inni wrzeszczeli \"Giertych do wora, a wór do jeziora\" to im przyklaskiwaliscie, taak?

Gość Franka kobitymąż
Gietrych to mi wisi jak kilo kitu u ....... Nie obchodzi mnie żaden nie udacznik.

Tak wrzeszczała banda rozkapryszonych nastolatków przed ministerstwem edukacji gdy wybrano Giertycha na ministra edukacji.

Gość Czucieła
Jak to bylo? Giertych do wora...? Musze zapamietac. :D

Ani bym nie wolal, zeby go do jeziora, ani do wora, ja bym go widzial w Korniku, tam pasuje najlepiej. Poza tym jest to jedna z osob w Polsce, jakie stanowia dla mnie realne zagrozenie, probujac manipulowac spoleczenstwem juz w zarodku(ostatni przyklad: Sienkiewicz, Twardowski, Wojtyla, i jeszcze jeden ksiadz kosztem Gombrowicza, Goethego, Dostojewskiego, Conrada i kogo tam jeszcze). Operuje, wraz z koalicja, retoryka nienawisci(np. stawia sie po stronie \"obroncow zycia\" ws. aborcji, imputujac tym samym, ze kazdy, kto jest przeciw jego stronie, jest po stronie morderstwa, niemniej z drugiej strony forsuje przywrocenie kary smierci) itepe itede ps. nie znaczy to, ze pomyslow(moim skromnym zdaniem) dobrych nie mial, bo takie mundurki w szkolach to mnie sie podobaja, niemniej jest osoba, ktora ze wzgledu na swoja ksenofobie, zacietrzewienie i brak postepowosci jest osoba calkowicie nie na miejscu.

Gość Czucieła
Esteto Masz na mysli TEN kurnik? Co to w nim grają?

Gość Czucieła
Albo TEN Kórnik?

Operuje, wraz z koalicja, retoryka nienawisci(np. stawia sie po stronie \"obroncow zycia\" ws. aborcji, imputujac tym samym, ze kazdy, kto jest przeciw jego stronie, jest po stronie morderstwa, niemniej z drugiej strony forsuje przywrocenie kary smierci) itepe itede Aborcja jest mroderstwem niewinnego dziecka, natomiast kara śmierci to kara dla zbrodniarza. Nie widzisz różnicy? I czy każdy, kto jest przeciw mordowaniu dzieci operuje \"retoryką nienawiście\"? Chryste Jezu... ty się lecz.. \", i brak postepowosci jest osoba calkowicie nie na miejscu.\" Nie istnieje coś takiego ja \"postępowość\". To wymysł komunistycznej propagandy, która chciała w ten sposób postawić poglądy komunistyczne ponad innymi.

Gość Czucieła
Wszechpolka Masz jeszcze jakies slogany typu Giertych do wora"? Moga mi sie przydac.

Czucieła, ten drugi, w tym pierwszym niech jeszcze trafi na jakiegos homoseksualiste, przedtem wygrawszy z nastolatkiem i kaze zamknac za propagowanie tresci \"zwyrodnialych\" :] Bo gej jak postawi kolko, to to kolko jest takie pedalskie... albo niech gej zaszachuje krola, albo zbije konia, no kto to widzial? :D Wszechpolanka: a zycie matki? kazdy, kto sie nazywa obronca zycia w debacie publicznej operuje retoryka nienawisci, taka jest prawda. Kazdy, kto oponentow pietnuje prostymi peryfrazami i przymiotnikami dookreslajacymi operuje retoryka nienawisci, taka jest prawda. Postepowosc polega na tym, ze mozesz pojechac do GB, zeby pokazac w domu mamie funty brytyjskie, postepowosc polega na tym, ze skonczyl sie komunizm i mozesz zalozyc wlasna firme, ze mozesz wyglaszac takie poglady jak Twoje, bo wiekszosc, choc sie z nimi nie zgadza, choc uwaza za skrajnie glupie, toleruje je :)

Gość Franka kobitymąż
Kara śmierci dla zbrodniarzy tak. Ale co ma do tego blida ? Ona była osoba zamieszaną w afery łapówkarskie niezabiła nikogo. Ojciec gietrycha to przecież komunista. W latach osiemdziesiatych wspomagał intelektualnie pana jaruzelskiego. Wszechpolko czy ty niemogłabyś zająć sie czymś innym niż wypisywaniem głupich wypowiedzi na forum ? Tylko niezajmij sie edukacją.

Esteto, za przezwanie mnie \"Wszechpolanką\" :-o spiore Cie jak Cie kiedyś spotkam :P \"kazdy, kto sie nazywa obronca zycia w debacie publicznej operuje retoryka nienawisci, taka jest prawda. Kazdy, kto oponentow pietnuje prostymi peryfrazami i przymiotnikami dookreslajacymi operuje retoryka nienawisci, taka jest prawda.\" Uzasadnisz jakoś ten lewacki bełkot? 💤 \"Postepowosc polega na tym, ze mozesz pojechac do GB, zeby pokazac w domu mamie funty brytyjskie\" Że co? \" postepowosc polega na tym, ze skonczyl sie komunizm i mozesz zalozyc wlasna firme\" To zmiana na lepsze, a nie żadna \"postępowość\". \"ze mozesz wyglaszac takie poglady jak Twoje, bo wiekszosc, choc sie z nimi nie zgadza, choc uwaza za skrajnie glupie, toleruje je \" To wolność słowa a nie \"postępowosć\". \"Ojciec gietrycha to przecież komunista. W latach osiemdziesiatych wspomagał intelektualnie pana jaruzelskiego\" Wspomół tylko stan wopjenny, który najprawdopodobniej uchronił Polskę przed agresją ze strony ZSRR. \"Wszechpolko czy ty niemogłabyś zająć sie czymś innym niż wypisywaniem głupich wypowiedzi na forum ? Tylko niezajmij sie edukacją.\" A ty nie wiesz kiedy \"nei\" pisze sie rozdzielnie? :P Nie wolno mi pisac na forum?

Wszechpolanko, nie zbijesz mnie, bo jestem Polakiem z krwi i kosci, do takich nic nie macie, wiec czuje sie bezpiecznie :P \"obowiązkowość Sienkiewicza może kwestionować tylko umysł ciasny, zamknięty, a zwłaszcza wyalienowany z kultury narodowej\" - prosze ile przymiotnikow, prosto z bloga Wierzejskiego. Zmiany na lepsze wynikaja z postepu, a to, czego chce Giertych mozna spokojnie nazwac regresem. Juz Ty swoim jezykiem nie podejmujesz polemiki, tylko przyjmujesz odgornie, ze jedyna obiektywna prawda jest po Twojej stronie: \"Uzasadnisz jakoś ten lewacki bełkot?\" Tak sie sklada, ze ten lewacki belkot jest autorstwa jednego z najwybitniejszych jezykoznawcow( Glowinski, prosze sprawdzic, wujek google wie, powie tez, co to nowomowa, i ze Glowinski mial tyle z PRL, co z mercedesami, czyli nic). Sam wywod pochodzi nie od byle kogo, bo od samego Derridy, no.

Gość Franka kobitymąż
Co to znaczy "nei". Rada była dobra. Edukacja nie powinni zajmować sie gietychowcy to fakt. Poparł stan wojenny przed agresją ZSRR ? Ty chyba nie znasz faktów biedna kobieto. Zadnej interwecji nie planowano. Jaruzelski chciał inrerwecji ale mu odmówiono. Dlatego teraz odpowie za tą zbrodnie jak ZOmowcy