Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o radę

TEN,TEN CZY TEN ? - podkład na lato

Polecane posty

Gość a proszę Cię bardzo
z wymienionych przez Ciebie podkładów miałam 2: Nature Matt i City Matt. Shiny Touch nie wypróbowywałam bo nie jako posiadaczka tłustej cery nie jestem przekonana do używania rozświetlającego fluidu. Te dwa podkłady różnią się właściwie tylko opakowaniem, zapachem i ceną. Polecam Nature Matt bo jest tańszy a na pewno nie gorszy. Z jakości byłam bardzo zadowolona, fluid wygląda bardzo naturalnie, nie matuje na długo, ale w przypadku mojej cery nic nie pomaga. Na lato będzie bardzo dobry. Szkoda, ze są tylko 4 odcienie do wyboru. W dodatku niedawno wycofali jasny naturalny a ja jako bladolica musiałam zrezygnować z kupowania tego podkładu:(

Gość proszę o radę
dzięki :)

Gość Sol_*
Mam cere mieszana. Kupilam podklad nr 2 jest bardzo fajny, buzia jest ladnie rozswietlona, czysta, podklad nie tworzy maski. Jest jedno ale nie nadaje sie na upalne dni. Dzis jest chlodno wiec moglam go nalozyc, ale w gorace dni moja twarz swieci sie jak psu jajca. Kupie sobie na takie dni podklad matujacy a tu poczytaj sobie recenzje o kosmetykach http://www.wizaz.pl/kosmetyki/szukaj.php?slowa=eris&gdzie=produkty

wszystkie sa jednej firmy, znam wszystkie bo pracuje w instytucie dr irena eris, polecam srodkowy ja mam kolor tiramisu troche ciemny ale na lato jak znalazł i w dodatku rozswietla.

Gość proszę o radę
a ktory z nich najlepiej MATUJE ?????

Gość proszę o radę
dzieki Ci bardzo nova