Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teściowe o synowych

A teraz TEŚCIOWE o SYNOWYCH

Polecane posty

Gość teściowe o synowych

były odwrotne topiki, teraz niech się wypowiedzą prawie-mamuśki :)

Gość teściowe o synowych
no co? wszystkie synowe święte? Czy teściowe za stare aby do kompa siadać?

Gość teściowe o synowych
ech, no dobra moja nie sprząta tak dobrze jak ja, ale mieszkają sami, ma odrosty na blond włosach i często ma nieumyte, ma oponke na wierzchu, czyli brzuszek i zawsze jakaś częśc jej ubioru świeci, wczoraj to były złote trampki, ma 26 lat, a ubiera sie jak nastoaltka i pali przy stole, zaraz po jedzeniu, nawet nie zapyta, czy nikomu to nie przeszkadza...nie śmiem zapytać, czy w ciąży też będzie palić, bo nie zaczne tego tematu, żeby nie wyszło, że się dopominam :(

Gość teściowe o synowych
jak nie jeszcze nie była moją synową to dostałam od niej tabletki na odchudzanie, a nie mam nadwagi, wyobrażacie sobie?

Gość teściowe o synowych
dawać dawać, macie szanse sie wygadać

Gość pierwsze
moja synowa jest super, chodzę z nia na piwo :p

Gość moja synowa
ma 17 lat - jest o rok starsza od syna:o to pewnie dlatego tak zadziera nosa i nim manipuluje siksa jedna:o a ja pod własny dach jom przygarnęłam😭

Gość teściowe o synowych
mało śmieszne

Gość toterazja
moja jest nieelegancka.Mimo swojego stanowiska nie potrafi się ubrać.Mówi di mnie na Pani ale co tam ,najważniejsze aby syn był szczęśliwy:D

Gość toterazja
Nie lubi jak jej lub im coś kupuję ale jak kasę w kuchni zostawiam ,nie protestuje ale też nie mówi dziękuję.

Gość moja jest nawet mila
ale spi do 11 jak nie idzie do pracy, lazi po domu nieuczesana i bez makijazu w paskudnym dresie, wyglada jak nieboskie stworzenie wtedy :-P ale jak trzeba wygladac to potrafi sie odstawic bo ladna z niej dziewczyna i gust tez ma pali po kryjomu i utrzymuje przed wszytskimi, ze nie pali, na kazdej rodzinnej imprezie wstawi sie dosc mocno, obgryza skorki przy paznokciach i zjada je i na koniec-ma kolczyk w pepku!! przezyc tego nie moge i zawsze sie modle zeby ten brzuch nie wylazl bo babcia na serce by sie wykonczyla :-P aaa i gotowac nie potrafi ale to nawet mile bo chce sie uczyc i czesto o cos pyta, robi postepy :-) za to peicze naprawde dobre ciasta i robi swietne salatki, zeby nie bylo - lubie ja, przeciez ja tez mam wady :-)

Gość toterazja
Moja gotuje z przepisów internetu i nawet dobrze i pomysłowo.nauczyła się już nawet dekorować stoły ale ciasta to już ja chociaż jakby chciała to potrafiłaby na pewno.Ile dajesz miesięcznie?

Gość toterazja
ja też tą moją bardzo lubię.