Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona asia...

uplawy/odstaiwnie tabletek?

Polecane posty

Gość zmartwiona asia...

Witam Was!! Od kilku dni mam brazowe uplawy... nie ma tego duzo nie czuc nieprzyjemnego zapachu i nic mnie nie swedzi... pomijajac lekki bol podbrzusza ale tylko z lewej strony... miesiaczke mam dostac za ok tydzien czy powinnam bardzo sie niepokoic tymi uplawami? mialam problem z nadzerka ale ladnie sie wygoilo (choc po jakims czasie moja ostatnia cytologia wyszla z II stopniem ale moja pani ginekolog powiedziala ze narazie tak to zostawimy i nie da mi teraz zadnych lekow... dobrze zrobil?) wiec skad te upławy :( dbam dobrze o higiene i myslalam ze nie bede miala juz takich problemow jak nadzerka mi sie wygoila... czyzby powrocilo jakies zapalenie czy martwie sie na zapas? :( dodam ze od prawie 3 lat biore tabletki antykoncepcyjne - czy to moze miec jakis wplyw? moze powinnam zrobic sobie przerwe w tabletkach bo od kiedy zaczelam brac nie robilam jeszcze? chociaz kiedys jak pytalam o to gina powiedziala ze to nie jest konieczne...

Gość niepewna ale wypowiem sie
ja tez tak mam ze przed okresem mam uplawy, czasem pare dni przed a czasem 1 dzien.......mysle ze normalne, w koncu juz dosc dlugo bierzesz te tabsy