Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radiola

depresja

Polecane posty

Gość radiola

smutno mi i nic mi sie nie chce. siedze w domu. wyjsc mi sie nie chce. nic mnie nie cieszy i kiedy staram sobie wyobrazic co sprawiloby mi przyjemnosc to nic nie przychodzi mi do glowy. moje zycie jest beznadziejne a nie potrafe czegos z tym zrobic bo brak mi energii.

Gość radiola
pomozcie mi prosze... :-(

Gość Go Go M
Depresje leczyc mozna przy pomocy psychologa badz psychiatry. Tez mam ten problem, ale jakos nie ide z tym do lekarza. U mnie jest troche gorzej, ale czekam na lepsze dni...

Gość radiola
to moze byc jesze gorzej?

Gość Go Go M
Niestety. Ja cierpie dodatkowo na bezsennosc, stres podniosl mi prolaktyne (po prostu za mocno mi rosnie pod wplywem stresu) i mam silne i bardzo czeste bole glowy, zero checi do zycia, nic kompletnie mi nie wychodzi, chce mi sie wyc i nie mam wsparcia w nikim, bo rodzice mnie tylko doluja i marze o wyprowadzce. Nie chce mi sie wychodzic doslownie prawie nigdy. Potrafie przesiedziec nawet 5 dni bez wyjscia z domu...

Gość gość
Moje problemy nawarstwiały się. Tymczasem mój stan psychiczny stale się pogarszał. Nie radziłam sobie kompletnie, a nie miałam nikogo, kto by mi pomógł, na kogo mogłabym liczyć. Kiedy już byłam na skraju wyczerpania, zdecydowałam się spróbować poszukać ratunku w ezoteryce. Zamówiłam oczyszczenie energetyczne na stronie moc-energii.pl . I rzeczywiście podziałało. Zaczęłam czuć się lepiej, mieć więcej energii, przez co poradziłam sobie z problemami, które wcześniej wydawały mi się nie do przezwyciężenia.

Gość gość
Moje problemy nawarstwiały się. Tymczasem mój stan psychiczny stale się pogarszał. Nie radziłam sobie kompletnie, a nie miałam nikogo, kto by mi pomógł, na kogo mogłabym liczyć. Kiedy już byłam na skraju wyczerpania, zdecydowałam się spróbować poszukać ratunku w ezoteryce. Zamówiłam oczyszczenie energetyczne na stronie moc-energii.pl . I rzeczywiście podziałało. Zaczęłam czuć się lepiej, mieć więcej energii, przez co poradziłam sobie z problemami, które wcześniej wydawały mi się nie do przezwyciężenia.