Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aisak007

czy ktoras z was zaszla w ciaze pomimo uzywania tabletak an

Polecane posty

Gość hop do góry
ja za tabsy płaciłam 32zł mój na wizyty też sie nie dorzucał :O z jakiej racji sobie myslał, skoro to moja dupa :O jeszcze był wkurzony, że musiał kupować i wcinać jakieś tabsy jak miałam infekcję :O

Gość hop do góry
jak nie brałam tabletek a on nalegał, żebym poszła po nie do gina to też obiecywał, że będzie się dorzucał... a jak przyszło co do czego to kasy nie zobaczyłam :O ale mnie chciał mieć codziennie :O

hop do góry ===> domyślam się, że to były facet nie ?? :O mój sam z siebie się dokładał, nawet mu nie musiałam mówić bo to dla niego naturalne było ;)

Gość hop do góry
aktualny :O

ja place 30 zl za tabletki+ 15 zeta za wypisanie recepty przez ginekologa(tez chodze prywatnie).Nie dostalam ani zlotowki od niego:(a przeciez nie bede sie upominac.Na razie sobie radze jakos kosztem innych rzeczy,ale nie wiem jak bedzie potem

Gość przesadzacie
jejku.. to po co je bierzecie? zróbice przerwę - ja mam straszne schizy jak nie biorę i się denerwuję itd i jest średniofajnie podczas sexu.. dlatego piszę "jak chce mieć wygodnie" (a lubi rózne opcje gdzie bez pigułek nie zgodziłabym się w życiu..) to musi dokładać - ja dałam teraz receptę i sam kupił, normalnie - mówiłam ze musze wykupić i tyle mi brakuje i dawał pieniążki. jakich wy macie tych facetów? łaskę robią?

Gość hop do góry
wczesniej on kupował gumki, ale stracił pewnie 6zł/mies... bo z gumką było tylko jak miałam dni płodne a jak niepłodne to stosunek przerwany :O

Gość przesadzacie
to go nastrasz ze znów tak będzie jak nie dołoży teraz - UPOMNIJ SIĘ! - do tabletek. i koniec.

hmm no to kurcze nie rozumiem Was dziewczyny :P przestańcie z nimi sypiać a jak zapytaja dlaczego to powiedzcie, ze nie miałyście kasy na tabletki i już 😠 kurcze a wogóle to myślałam, że każdy tak jak moje Słonko uważa to za naturalne i sie dokłada :O a tu lipa a długo z nimi jesteście ?

Gość przesadzacie
dokładnie Teoria - sex jest naturalny ale zabezpiecznie jużnie.. :o a ciąża ewentualna też będzie tylko wasza skoro "twoja dupa to płać" czy jednak wspólna? szook

przesadzacie ja nie moge zrobic przerwy:( Musze je brac jeszcze minimum 8 miesiecy:(

aisak dlaczego ? odstawić możesz zawsze kiedy Ci sie zachce ;)

Gość przesadzacie
ale możesz ściemnić że robisz przerwę ;) pomyśl, jak ten koleś cię traktuje? darmowy woreczek na spermę? halo:O ja bym na złość coś wykombinowała ;)

Gość hop do góry
tabletek już nie biorę :O bo byłam po nich bardzo agresywna :D (facet to stwierdził gdy mu orzekłam, że chce żeby sie dokładał i powiedział, że nie mam juz brać tych świństw) pozatym nie miałam recepty na wykupienie kolejnych i zrobiła mi sie przymusowa przerwa :) a po receptę nie poszłam bo nie miałam kasy na gina, a do państwowego nie pójdę ;)

teoria jestem chora i testuje nowy lek wchodzacy na rynek.W umowie byli,ze jesli stosuje antykoncepcje w tabletkach ,to nie moge jej przerwac dopoki nie skoncze leku testiwac:(i ja to podpisalam,wiec jestem uwiazana.

Gość hop do góry
ja ponad 2 lata

Gość przesadzacie
hop do góry --> ;);) spoko. ja nie wiem jak wy się zgadzacie na takie jakby nie było traktowanie.. pieniądze może nie są wyznacznikiem w kwestii związku, ale jużtakie podejście "twoja dupa" itp jest. i źle świadczy raczej:o

Gość hop do góry
tzn wiesz.. on mi tego tak nie pwoiedział, ale tak wnioskuję :O przecież wiedział ile musiałam wydawać na tabletki ... mógłby się dokładać z własnej inicjatywy a nie, żebym od niego wyciągała :O teraz bym doiła tak mi się wydaje :P

Gość przesadzacie
no proste że tak zrób. kurna - nie wiem jak tak można kobiecie powiedzieć - martw się sama. ale w sumie są i tacy którzy na wiadomość o ciąży mówią to samo więc.. nie życzę dalszego rozwoju wypadków, ale radzę się zastanowić.. jak rokuje związek z kimś takim, kto żałuje na niezbędny LEK na dzień dzisiejszy... napisz jeszcze ile macie lat?

Gość hop do góry
24

Gość przesadzacie
hop do góry --> :) ja nie podchodzę do tego jak do "dojenia" :) ale myśłę ze to jest sprawa oczywista dla obojga i oboje są zaangażowani w to. mój chce ze mną chodzic do gina nawet, bo to "nasza sprawa" nie moja.. widać to zależy od faceta.. ale zawsze mozna wytresować odpowiednio :)

Gość hop do góry
w ogóle jestem załamana ostatnio moim facetem :O nie wiem czy to jeszcze długo potrwa :O

Przeasadzacie ma rację weźcie pomyslcie co będzie za 3,4 lata jak wyjdziecie za nich za mąż i oni będą sie zachowywać tak jak teraz ? :O ja bym nie dała rady z takim kolesiem :O Aisak hmm kurczak to faktycznie lipa :O bo wiesz ja też myslałam, ze bede brać dłużej tabsy ale niestety po 2 latach tak sie zaczęłam po nich źle czuć że nie dałabym rady nawet 1 opakowania jeszcze wziąć i nie życze Tobie ale nie daj Boże stanie się tak u Ciebie i co bedziesz sie męczyć 8 mscy ? bez sensu :P

Gość przesadzacie
jeszcze wiecie.. rozumiem gdybyście byli szczeniakami w LO i jest małe kieszonkowe ;) ale w takiej sytuacji.. dorośli ludzie a jak dzieci - twoja sprawa i się martw. ja bym takiemu kolesiowi (oprócz tego ze kazałabym spadać na drzewo z miejsca) to samo powiedział jakby mu się sexu zachciało.. ;) sprawiedliwie :)

teoria na szczescie nic mi sie jak na razie nie dzieje i mam nadzieje,ze tak zostanie. przesadzacie ,masz racje-ukroce mu troche te łózkowe przyjemnosci:P