Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobitka pracujaca w domu

Prasujecie majtki i skarpetki????

Polecane posty

Gość kobitka pracujaca w domu

Gość nie nie
:O

Gość ludzieeeeeeeeeeeeeeeeee
no bez przesady :O :O :O

Gość ja prasuje
ale tylko skarpetki i majtki naszej rocznej coreczki, nasze czasami ale zazwyczaj nie.

Gość milka30
Mam tyle prasowania ze nie prasuje majtek,skarpetek ale nawet recznikow nie prasuje :)

Gość o ja pierdoleee
jakim zjebem trzeba byc żeby prasowac skarpety????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? nudzi wam sie chyba, macie z adużo czasu :O :O :O :O :O :O :O

Gość Pixie
Ani majtek, ani skarpetek, ani recników, ani ścierek. Generalnie NIC nie prasuje. Składam suche rzeczy i wkładam do szafy. Prasuje bezpośrednio przed nałozenem bo jakbym prasowała zaraz po wysuszeniu, złożyła i włozyła do szafy to przed nałożeniem i tak musiałabym odprasowac jeszcze raz... Pościel nosze do magla bo bym sie pochlastała zebym mialam prasować poszewki na kołdry i przescieradła... szczególnie, że u nas w domu jest zwyczaj zmieniania pościeli 2 razy w tygodniu... zarówno u nas jak i u synka... Zaprasowałabym sie przy tym na śmierć. :) Mam duzo przyjemniejszych rzeczy do roboty niż harówka przy desce d prasowania.

moja tesciowa wszystko prasowala ( scierku kuchenne, firany, przescieradla), ale miala czas, bo posciel zmieniala chyba raz na pol roku :P

moj ginekolog powtarza, ze bielizny dziecka nie wolno prac z naszymi rzeczami, a takze mojej bielizny z bielizna meza badz juz co gorsze inna odzieza, posciela badz recznikami..

to sie tyczy szczegolnie kobiet, ktore mialy juz zapalenia jajnikow.. i o dziwo od kiedy to robie zapalenia minely jak reka odial, a wczesniej juz min co kwartal wizyta w ciagle tym samym celu..

Gość takajakasiaka
nie prasuje. poscieli tez nie!! i tak sie pogniecie :D :classic_cool: tylko ubrania i to nie wszystkie