Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tancerkaaa

kazdy kto lubi tanczyc

Polecane posty

hej jestem maniaczka tanca, uzależniona od tego piszcie jesli ktos tanczy w jakis zespolach i nie tylko w jaki ch i gdzie ciekawa jestem. Ja preferuje taniec współczesny.

Gość cha-cha
uwielbiam cha-che :)

ja za towrzyskim nie przepadam, turnieje sa strasznie stresujace, rzadko kieruja sie wrażeniami artystycznymi, tylko technika sie liczy. latwo sie zniechecic, a cha-cha jest zgadzam sie jest ok. Tanczysz gdzies?

jako dziecko i młoda nastolatka tańczyłam w zespole ludowym :classic_cool: potem nie należałam już do żadnego zespołu ale tańczyć uwielbiam :D najlepiej bawię się przy starych przebojach rock\'n\'roll - owych, tych z lat \'80 i 90\', rytmach latynoamerykańskich oraz disco polo (polsi dance jak ktoś woli:P) :classic_cool::D nie umiem i nie lubię tańczyć przy techno, housie i innych tego typu wynalazkach :P

Ja bardzo lubie rytmy orientalne hinduskie, arabskie, latino tez ale tez nie mam nic przeciwko klasyce, lubie balet nowoczesny, jak również czarny balet z Afryki cos pieknego.

ja właśnie planuje się w najbliższym czasie zapisać na taniec brzucha ;)

Gość ja wieeeem
ja tancze, najpierw tanczylam taniec wspolczesny, czyli glownie disco dance, show dance, pozniej troche przerwy i znow zaczelam tanczyc ale JFH, czyli tzw taniec hip hop dla niewtajemniczonych. uwielbiam to, w tancu sie wyrazam, swoja osobowosc, charakter etc. pozdrawiam.

Gość fdjohgifh
kocham tańczyć mimo iż talentu mi totalnie brak :-) Kiedy mam dzień nakręcony na taniec tańczę przy wszystkim. Dlamnei najważneijszy jest porządny rytm wtedy łatweijmi się nie pogubić... Tańczyłam taniec towarzyski, ludowy ba nawet rap w pewnej grupie tanecznej kiedy tylko zacząl byc poularny (wiele lat temu, 10-12??)... zawsze szybko rezygnowałam bo talentunic nie zastapi... ale pasja pozostała.

tańczyłam 10 lat też uwielbiam współczesny, do dziś mam taki sentyment, ze patrząc jak ktoś dobrze tańczy, to jestem w stanie się poryczeć :P no i pluje sobie w brode, ze przestałam- figura juz nie ta, mięśnie diabli wzięli i to uczucie, gdy się tańczy na ogromnej scenie, którego absolutnie nic nie zastąpi! ;)

o tancu moglabym mowic godzinami naleze do zespolu tanecznego od 8 lat... tanczymy glownie taniec nowoczesny - disco, hh, funky... jednak staramy sie probowac wszystkiego - latino, rock& roll, ostatnio nawet kankan :) od czasu do czasu bawie sie rowniez w mażoretke, co również bardzo mnie fascynuje :) poza tym na dyskotekach zmieniam sie w demona parkietu, uwielbiam taniec, clubowa muzyke... czasem sama siebie nie poznaje :) pozdrawiam wszystkie roztanczone

teraz najmodniejsze jest jfh, fajne ale jak dla mnie malo kobiece, zalezy od choreografa. we wspolczesnym podoba mi sie ta lekkosc i plynnosc ruchow, cialo plynace. Ech ja mam teraz swoja grupe ucze tanca dziewczyny w wieku 16-22 lata, i boli mnie to ze juz jestem coraz mniej sprawniejsza, ale z drugiej strony serce rosnie, jak dziewczyny sie staraja i zarażają pasja. pozdrawiam wszystkich manaikow tanca

ja tańczę taniec nowoczesny, dziedzina hip hop taniec new style :)

Gość DANCERKA
Polecam taniec tym którzy chcą stracić na wadze,ale nie lubią ćwiczyć.

Nie dośc że można schudnąć, to można też wyrzeźbić pięknie mieśnie, płaski brzuch, piękna sylwetka, to własnie robi taniec wspólczesny i klasyczny, nie pisze o patologiach, czyli baletnicach. Taniec w umiarze to samo zdreowie, niestety ja umiaru nie miałam i troche mi sie kolana popsuły, ale generalnie wszystko pozostałe jest ok. Polecam

Gość SOS...
Dziewczyny może wiecie gdzie w Warszawie są szkoły tańca flamenco. Bardzo proszę o adresy.

Gość efik-17
uwielbiam tańczyć, przez rok amatorsko tańczyłam ze szkolnymi cheerlederkami. Chciałam zapytać o rekomendacje jakiejś dobrej szkoły tanecznej (może być taniec towarzyski albo nowoczesny) na terenie Rudy Śląskiej, Chorzowa, Katowic, Bytomia lub Zabrza.