Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 458 B

No i stało się.

Polecane posty

Gość 458 B

Właśnie pokłociłam się z mężczyzną. Zdenerwował mnie i wykrzyczałam mu, że i tak kocham mojego byłego. :( Własnie poznalismy się i on mnie pocieszał po rozstaniu. Jesteśmy już razem pół roku. Teraz on sobie poszedł, a ja chyba oszaleję. :(

Gość 458 B
zależy, ale to także uświadomiło mi, że naprawdę kocham byłego to jakiś koszmar

Gość 458 B
bo były mnie nie kocha mijają miesiące, a on się nie odzywa to co mam zrobić? on już nie wróci, a ja mam wiecznie sama być uwielbiam tego nowego mężczyznę, ale nie potrafię pokochać jest dla mnie o niebo lepszy niż kiedykolwiek był ex

Gość co racja to racja
ale myslisz tylko o sobie... postaw sie w sytuacji twojego faceta... chcialbys byc z kims kto kocha swoja byla a nie ciebie?

to moze z czasem go pokochasz...skoro mowisz ze ci zalezy i jest dla Ciebie duzo lepszy niz poprzedni to moze warto powalczyc o niego

Gość co racja to racja
powinien on cie teraz kopnac :o

Gość 458 B
sytuacja jest bez wyjścia jak odejdę, to bardzo go zranię, wiem :( zresztą ja też będę cierpieć w samotności nie wiem co zrobić :( wcale też nie jest powiedziane, że po tych słowach, on zechce jeszcze ze mną być :(

Gość co racja to racja
a jak z nim zostaniesz to nie bedziesz go ranila? czy juz nagle zaczelas go kochac?

Gość to mozeeeeeEE
pobadz troche sama. a znajdzie sie ktos odpowiedni z czasem

jak nie bedzie chciał z toba byc to tylko zostaw go w spokoju naprawde szkoda mi goscia i jeszcze napisałas ze był bla ciebie bardzo dobry dostał nagrode pozdro.

Z tego co napisałaś wyciągam wniosek, że lepiej będzie dla Ciebie, jak zostaniesz sama ze sobą. W wyniku tej samotności poznasz, czego naprawdę oczekujesz od przyszłego kandydata. Chwytanie się kogokolwiek tylko z powodu strach przed samotnością jest świadectwem na to, że nigdy nie będziesz potrafiła dokonywać prawidłowych wyborów bo jak mówi znane powiedzenie: w pośpiechu to i mola trudno trafić ;) Czas samotności i przeanalizowania CZEGO SIĘ NAPRAWDĘ CHCE jest potrzebny i mężczyznom i kobietom, zwłaszcza wtedy, gdy ktoś doświadczył na własnej skórze rozstania. Pośpiech z decyzją o powrocie lub wejściu w nowy związek lepiej przemyśleć niż zranić ponownie kogoś lub siebie. Tyle, że niektórzy ludzie są jak rozkapryszone dzieci i natychmiast potrzebują zmian, a to ZAWSZE się mści. Powodzenia w podejmowaniu słusznych, przemyślanych decyzji. Głowa czasem się przydaje nie tylko do głaskania ;) 🖐️

Gość 458 B
to bardzo niesprawiedliwe - co napisałaś po pierwsze wcale nie rzuciłam się w nowy związek, bo po paru miesiącach od rozstania z byłym no i na początku wcale nie miał to być związek, tylko on mnie tak pocieszał, był blisko i jakoś tak się porobiło, że spróbowaliśmy on się zakochał, a ja go naprawdę uwielbiam wierz mi, że nie jestem osoba, która goni za nowością i stale musi mieć nowe atrakcje ex był moim pierwszym mężczyzna, narzeczonym, ukochanym :( potem byłam sama i wcale nikogo nie szukałam nie chce nikogo skrzywdzić :(

Nie zmienię ani jednego zdania w tym co napisałam, a to dlatego, że naprawdę NIE WIESZ czego chcesz. Jednego kochasz, a z drugim byłaś \"bo Cię pocieszał. Przemyśl to dziewczyno 🖐️