Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agatkaaa87

Body wrapping

Polecane posty

zaczełam stosowac od kilku dni..ale obawiam sie ze cos przeoczylam i efekty sa niezupelnie takie jakich oczekuje :( chodzi mi dokladnie o ilosc kropli olejku cynamonowego? podobno trzeba uwazac z iloscia, gdyz mozna nabawic sie poparzenia ;( ja dodaje 4 do jednej lyzki balsamu i w ogole nie czuje ciepla pod kocykiem :( w ogole sie nie poce :( prosze o odpowiedzi :)

Nie korzystałam z tego rodzaju usługi, ale moim zdaniem w takich sytuacjach najlepiej jest sie przejśc do jakiegoś salonu - może i trzeba będzie zapłacic, ale przynajmniej mozna bedzie osoby zajmujące się tym podpytać o szczegoly wykonywanego zabiegu, ewentualnie podpatrzeć cos:) Najletpiej, bo najtaniej będzie skorzystać z uslug serwisów zakupów grupowych - generalnie vouchery przecenione są od 50%. np. http://www.fastdeal.pl/oferta/krakow/odslon_smialo/1805/ Z perspektywy czasu to tak dla potomnych raczej informacja:P

Gość magmar777
witam. możesz równiez kupić gotowe balsamy wyszczuplające do zabiegu body wrapping. Profesjonalne balsamy które uzywane sa w salonach możesz kupić np tutaj Takie opakowanie starcza na kilka-kilkanascie zabiegów. I co najważniejsze wszystkie składkiki są idealnie dobrane pod względem proporcji itd. Tak że działanie mają bardzo mocne i skuteczne, a nie ryzykujemy podraznienia ksóry itp. prosze spojrzeć http://zadbajocialo.pl/body-wrapping-zabieg-na-cellulit-c-11.html pozdrawiam!

stosowałam ten koncentrat wyszczuplający . faktycznie bardzo dobry, szczególnie na partie jak brzuch i bioderka