Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość F70

kto ma zwierzaka ze schroniska?

Polecane posty

Gość F70

hej,hej,czy sa tu osoby które zaadoptowały psiaka lub kociaka ze schroniska?

Gość F70
a jak to sie stało że przygarnęłaś Bonifacego:)

Gość pewnie ze tak
ja mam kundelka ze schroniska :) kundelki to najfajniejsze psiaki :)

Marzył mi się zwierz. Dziecka jeszcze wtedy nie planowaliśmy, więc postanowiliśmy poszperać najpierw po allegro później pojechać do schroniska.Boniface natychmiast mnie zauroczył i tak został z nami :) A moje dziecko (z odwzajemnieniem) uwielbia zwierzaka.

Gość ostatnio psinka
taka fajna zaczęła za mną iść. Szła z 10 min, potem na przystanku położyła się koło moich nóg. Taki kundelek kolorowy. Strasznie miałam ochotę się nią zaopiekować, ale jednocześnie.. bałam się. nie znam tego psa, nie wiem jaką miał przeszłość, psy potrafią być agresywne. Przecież czasem nawet w schronisku ostrzegają,że nie wiedzą jak pies może zareagować w konkretnej sytuacji.A wy nie boicie się? bo po szczeniaku po znanych rodzicach mniej więcej wiadomo czego można się spodziewać,choc po częsci, nawet obserwując jak on sam sie zachowuje, pożniej się go przecież też wychowuje. A taki przygarniety- nigdy nie wiadomo co go spotkalo. A wy sie nie boicie?

kiedyś pamiętam jak byłam młodsza, pojechałam z rodzicami do Zakopanego i tam przybłąkał się do nas taki śliczny młody kundelek, był przepiękny. Chodził za nami dobre 30 minut :), ale zaginął gdzieś na Krupówkach. Bardzo było mi szkoda, bo mama powiedziała, że jak pójdzie za nami do samochodu to go weźmiemy, ale cóż. Widocznie tak chciał los :(

Gość F70
nie ma sie czego bać! takie przygarnięte zwierzaki są najbardziej wierne bo wiedzą ,że uratowałaś im życie! a kundelki to najfajniejsze psiaki,zgadzams ie bo sama mam takowego w domku:)