Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grażka_b

Dlaczego musiacie kogoś tracić, żeby go zacząć cenić ?

Polecane posty

To jakaś paranoja. Zastanawia mnie brak logiki w tym twierdzeniu, które tak często czytam na tym forum. :)

Nie wiem. Tak było chyba od zawsze. Wartość człowieka poznajesz dopiero wtedy kiedy go stracisz. Przykre, ale prawdziwe i nie wiem czy w dobie kolejnych wieków to się zmieni.

też mi się wydaje,że to paranoja....niestety zgadzam się z tym. Dopiero gdy grozi utrata kogoś wtedy się go docenia. Wtedy dostrzega się nagle to czego wcześniej się nie widziało.

A ja myślę, że skoro kochasz kogoś, to wcale nie musisz go tracić, żeby się przekonać kogo tracisz. Tak jest tylko wtedy, kiedy umiera Ci bliska osoba. W związku, jeżeli dbacie o to by rozmawiać o swoich problemach, nie ma powodu aby rozstawać się i cierpieć bo problemy trzeba rozwiązywać na bieżąco, jeśli sie pojawiają. To wysiłek dwojga ludzi, a nie jednej osoby w związku.

Gość uważam podobnie
zgadzam się z tobą grażka. dlatego jest tylu frustratów na tym forum :O

Gość KasiaAsia....21
Tak to już jest na tym świecie że najbardziej pragniesz tego czego nie masz :( a ludzi docenia się po stracie :( ja ma właśnie taką sytuacje :( Teraz dopiero wiem jak go kocham jaki on jest wspaniały :( i czekam czy da mi szanse udowodnić mu to :(