Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Biłgoraja.

Wolałbym umrzeć niż być do końca życia

Polecane posty

Gość szalowa blondynka Romualda
to Ty jestes tym zarośnietym brudnym pustelnikiem z lubelskiego?

Gość z Biłgoraja
To gdzie mieszkasz? Frampol?

Gość teraz moja kolej....
to czemu piszesz ze jestes Andrzej z Bilgoraja, jak nie jestes z Bilgoraja tylko jakiejs innej wsi?

ten temat powstał niecałą godzinę temu i ma już dwie strony,Andrzej jesteś popularny :)

facet>>nie zamierzam kreślić portretu psychologicznego autora, bo nie mam na to czasu:p weszłam tu, bo zauważyłam, że wzbudza kontrowersje wśród forumowiczek, a jego topiki cieszą się dużym zainteresowaniem:D na koniec powiem jedno (z pobieżnej obserwacji bohatera) jest bardzo nieśmiały, zakompleksiony i koniecznie chce znaleźć dziewczynę:D czego mu szczerze życzę🖐️

dlaczego masz niewielkie? przeciez każdy ma takie same szanse i pamiętaj o tym że jak będziesz się tak nad soba uzalał to będzie ci trudno,lepiej byc optymista mój sasiad jest okropny,rudy i troche upośledzony a znalazł swoją drugą połówke choc wszyscy mówili o nim stary kawaler. Więcej optymizmu

Gość z Biłgoraja
Andrzeju chyba za bradzo użalasz się nad sobą.Nie przesadzaj nad swoją urodą,wcale nie jestes taki brzydki jaki siebie wczesniej opisywałes.Tak jak ktoś pisał wczesniej zrób cos z włosami może trochę styl ubirania się i działaj! ;) Ale miłosci nigdy nie znajdziesz na siłę. P.S Jeszcze raz załozysz wątek o tym ze chciałbys umrzec albo jestes beznadziejny to osobiscie przyjade do Aleksandrowa rowerem i cos z Tobą zrobię (bez skojarzen) :)

Gość z Biłgoraja
Jestem kobieta :)

Gość fiona222
tez mam blisko do Biłgoraja:P

Gość sztuka teria
Wędrówki na rowerze? To jakaś nowa forma? Wyobraziłam sobie taki rower, co zamiast kół ma wielkie łapy i wędruje

Nie użalalam się nad sobą ale nie ukrywał że nigdy nie cieszyłem się wzięciem śród dziewczyn,zresztą niedawno moja fotka tu krążyła i wiem że wiele kobiet pisało że jestem strasznie brzydki,kilka dziewczyn które znam też mi tak powiedziało,akurat szczerości im nie brakło więc chyba coś w tym jest.

na tym forum krązy wiele fotek i nawet gdy dziewczyna jest ładna ktoś napisze jej coś okropnego,za bardzo się tym przejmujesz co piszą inni. Pare osób napisała ci że nie jesteś aż taki straszy jak piszesz o sobie,o czymś to świadczy. Czy my zawsze musimy cie pocieszać?Nie jesteś taki straszny

Gość **************
ej przeciez jakas panna ostatnio wkleila tu twoja fotke ,zeby sie z toba nie umawiac,bo probowales ja zgwalcic:O uhhhh nieladnie:O desperat :O

Gość **************
na pewno nie chodzi o wyglad,bo powodzenie maja nawet nieciekawi z wygladu faceci,pewnie chodzi o cos innego; moze twoja gadka...albo pewnie sprawiasz wrazenie desperata :O tez takich nie lubie...

Gość z Biłgoraja
Chłopie masz 22 lata! Masz jeszcze całe życie przed sobą,ale najlepiej jest siedziec na dupie i nic nie robić!!Do jasnej cholery a dlaczego przejmujesz sie opinią jakiś głupich dzieczyn które nie mają nic w głowach dla nich najlepszym chłopakiem był by chłopak który jest wysmarowany samopalaczem,lub solarka kilogram zelu na włosach i łancuch a jeszcz oczywiście paker no i ma stara bmke która ledwo zipie!Ja w Twoim wyglądzie nie widze nic złego,naprawdę.Nie chciałbys nigdzie wyjechać bo chyba w Aleksandowie nie ma rzadnych perspektyw ani w biłgoraju.

Nigdy nikogo nie próbowałem zgwałcić,co za bzdury:o Nie jestem chodzacym ideałem ale nie piję,nie palę,jestem spokojny,rozmowny,kulturalny,odnoszę się do kobiet z szacunkiem i żadnej bym nigdy nie uderzył lub zwyzywał.

Gość 2y97492
odpusc juz sobie chlopie,jestes tak nudny jak flaki z olejem w kolko powtarzasz sie ,a na dodatek jestes pasztetem do potegi...nigdy bym nie chciala poznac takiego smeciarza zostaniesz starym kawalerem przykre ale prawdziwe:P

Gość Jak andrzej jest ładny
to ja jestem dziewicą:D:D:P

Gość z Biłgoraja
A moze jestes zbyt kulturalny dla nich?Ja sama mam kolege takiego,który jest stasznie nataczywy i swoją kulturalnoscią wobec mnie przesadza.

ależ Andrzeju ....co Ty opowiadasz????? jakie samobójstwo???? nawet gdybys był brzydki jak noc, garbaty i miał 50 lat w każdej sytuacji mozna znaleść pozytywy... żadna baba nie będzie Ci gderac nad karkiem, że po raz milionowy nie odłożyłes kubka do zlewu... żadna baba nie będzie jęczeć, że poświęcasz jej za mało czasu a za dużo na swoje pasje... bo bycie samotnym powoduje, że człowiek może się rozwijać, odkrywac w sobie nowe umiejętności, ma czas na ich zgłębianie... ach, ile ja bym dała, by mieć na to wszystko czas... wiem, wiem, zaraz mnie zakrzyczecie, że rodzina jest największą wartością... ale jednak każdy człowiek, nawet najbardziej ekstrawertyczny potrzebuje czasem odrobine spokoju i samotności... więc głowa do góry i nie panikuj, że jesteś ze wsi, brzydki, głupi czy coś w tym stylu... wiele razy miałam okazje przeczytac Twoje posty i mam o Tobie bardzo dobre zdanie, jestes inteligentny, potrafisz wyrażać myśli w bardzo sympatyczny sposób...:) a czy to sposób na \"ofiarę\" jako meoda na podryw? moze na kogos podziała;) grunt, by była metoda skuteczna:p

a skąd wiesz, że ten stan bedzie trwał długo??? jestes młody, wszystko przed Tobą, naprawdę... teraz masz chwilowy kryzys, bo ktoś ci coś powiedział... * gdybym się przejmowała co o mnie mówią, to juz chyba nigdy nie weszłabym na kafe :p tak więc więcej dystansu do głupków i wierz, że wreszcie i Ty kogos poznasz... i nie mów, że \"na górze\" jest napisane co Cie czeka...Ty masz duży wpływ na to, jak bedzie wygladało Twoje zycie więc czasem trzeba powalczyć, a nie załamywac się... reeeety i ja to piszę....?!?:p

Gość a ja powiem tak....
Andrzej najlepiej bedzie jak przestaniesz pisac na tym forum, bo jak widzisz jest tu duzo nieprzychylnych tobie osob. zaloz sobie moze profil na sympatii, tam predzej znajdziesz dziewczyne niz tu. poza tym usun to zdjecie z fotosika, po co mają wszysyc wiedziec jak wygladasz