Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kurkanono

I JAK TU NIE LUBIĆ DRESIARZY

Polecane posty

Kumpel mi opowiadał, jak kiedyś jadąc tramwajem był świadkiem niecodziennej sytuacji:). W pewnym momencie wsiada babcia. Siedzący obok dresiarz podrywa się, bierze ją pod ramię i mówi troskliwym tonem: - Niech se babcia pierdolnie!

Gość sesesese
:D A ja kiedyś jechałam w tramwaju z dresiarzami. Siedziałam sama a oni za mną, reszta ludzi po wejsciu uciekała na koniec:O I nagle jeden z nich walnął mnie lekko pudełkiem pustym od zapałek. Troche smiechu od nich i komentarz. A ja schyliłam sie powoli i podniosłam pudelko ze srodka podłogi i odwrociłam sie z usmiechem patrząc prosto w oczy powiedziałam: PROSZE:D A na to wszyscy zamilkli a ten chlopak jak mala dzidzia wykrztusił: Dziekuje:P Pozniej juz dali sobie spokoj ze mna i mowili tylko do tamtego ze dam sie tak nie traktuje:D

Gość gosh
tłok w tramwaju, jechałam tuż obok dresiarzy, motorniczy gwałtownie zahamował i wpadłam z całej siły na jednego z głosnych dresiarzy.. zamarłam i wykrztusiałm przeprosiny, a on z uśmiechem: proszę cześciej, ale nie nałogowo :D:D

A to już historia innej osoby:\" Siedzę w autobusie, sielanka, wracam do domu.. wchodzi trzech dresów, karki szersze niż głowy, łyse łby, jednorazówka pełna piw - full wypas. Rozmawiają między sobą o jakimś gościu, który zrobił sobie tatuaż - kota ze zwisającym na ramię ogonem, super sprawa. Nagle jeden z nich wypala: -\"Rozmawiałem z nim ostatnio, klnie co drugie słowo! Jakiś nienormalny w ogóle się zrobił, ruchałby tylko wszystko co chodzi i klnął..\" Na co drugi z nich odpowiada: -\"No to faktycznie, poje*ało gościa w ch*j\"..\"

Kolega mi opowiadał jak kiedyś był na dyskotece, wszyscy się świetnie bawią, nagle... ustaje muzyka, jakiś dres w obstawie trzech innych bierze mikrofon od Dj-a i mówi: -Zgubiła sie czorno czopka nojki jak sie nie znajdzie bedzie dym! Podobno knajpa miała większą obstawę. Ale tekst jest niezły:)

Gość hehehetotezdobre
Kiedyś widziałem taką akcję , jak szedłem z psem. Po prostu obraz tego, co dzieje się w moim mieście. Otóż spokojnie sobie idę, pies coś węszy na drugim końcu smyszy i widzę, idzie sobie taki zestrachany koleś. Nagle podchodzid o niego 4 dresów 2x2, i do niego: - Wpiedol, kurwa? - Ee.. - Wyskakuj z komóry i z kasy. - Ale. - Jakie ale? W pizdę chcesz? Koleś wyjmuje telefon (hahaha) A boss szajki - Prima aprillis! I poszli. Normalnie padłem.

Gość fatamorgana..
Mam dość umięśnione łydki i ostatnio jechałam autobusem w spódnicy i szpilkach. Wsiadło tam dwóch takich [dresków, niby w dzinsach, a jednak ta anatomia dreska...] i jeden z nich powiedział, że mam bardziej umięśnione nogi niż ten drugi ;) Obaj podwinęli sobie nogawki i zaczęli porównywać :D W końcu doszli do wniosku, że chyba muszą się na siłkę zapisać, bo to aż wstyd, żeby laska miała bardziej umięsnione łydki ;) Musze przynać, że dawno się tak nie uśmiałam ;) Podobnie jak 3/4 autobusu :D

Gość to znaczy
to z prima aprilisem też z basha. Czekam tylko jeszcze, aż ktoś powie że widział dresa wyznającego lasce miłość: "Zajebałem się w tobie w chuj" a ona zachwycona. Widziało ich chyba całe duże miasto jednocześnie, sądząc po ilości relacji. Tak samo jak babę z brokatem na pipie u ginekologa.

Gość impotent Edek
ruchasz sie ? czy trza Cie wpierw bajerowac chwile?

Gość impotent Edek
cho za budkie ! skrzyżujem oddechi.

Gość Dorris zd. Czeslawa
Lala na ktorym zamku straszysz ? na Wawelu cwelu.

Gość Dorris zd. Czeslawa
wyznanie dresiarza: jestes dla mnie świetoscia ! kurwo moja najslodsza.

stałam kiedyś na przystanku razem z deresem trzymającym różę myslę sobie...jaki romantyczny :P podjeżdza autobus, wysiada lalunia jakaś...zobaczyła Go i idzie w Jego kierunku...wyczaiła różę i pyta: to dla mnie? a On na to symatycznym tonem: a kurwa dla kogo? :classic_cool::D i cały romantyzn diabli wzięli 😭