Gość Kamisko Napisano Czerwiec 3, 2007 wiecie co ostanio zauwzyłam, iż facet leci na zmokniętą moja postuturę.. Jak sie poznaliśmy jakiś rok temu i po 1, 5 miesiąca dosięgnał nas deszczyk, łazlismy po miescie az poszlimsy do parku bo tylko kapało.aż Zaczeło lać.. ja taka zmknięta, proste włosy zamieniły sie w kręcone, jasne dzinsy w obcisłe jescze bardziej, i bluzeczka opięta na mnie,tak to ujął, wytrzymać nie mógł cos nieprawdopodnego jak zmoknięta partnerka działa na facetów, Kochamy deszcz. Tak sie jescze nigdy nie całowaliśmy super uczucie. Znaczy sie jego to kręci też.czym to spowodowane jest, tym ze wiele razy słysze ze taka morka osoba:D zmoknięta znaczy sie, jest bardzo podniecająca hm? byc moze kojarzy mu się, partnerka spocona Po kolenym orgaźmie:D >> hm? a moze ma snetyment do desczu?? hm a moze lub ślisko i mokro? bo tak mu sie kojarzy ze dobrze? co myślicie, mnie ciekawi co zachodzi wmózgu faceta kiedy widzi oczysiciw podobającą mu sie osoba. hm? prosze o wypowiadanie sie szczególnie panów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach