Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikooooleee

UJ 2006?egzaminy?

Polecane posty

Gość Nikooooleee

czy ktoś się orientuje jak to jest z egzaminami na UJ? jezeli zdawalam maturę w zeszlym roku i niby podlegam pod cos takiego jak 'nowa matura'( w cudzyslowiu) to obowiążują mnie egzaminy wstępne tak jak starych maturzystow? czy nie?! blagam jak ktos cos wie, to niech da znac, bo juz od dluzszego czasu nie moge sie tam dodzwonic.

Gość nie nie nie nie nie

Gość och i ach i ja
poprawnie jest - W CUDZYSłOWIE przyszła studentko UJ :o

Gość Nikooooleee
ale oni rozgraniczaja cos takiego jak: nowa matura, 'nowa matura', nowa matura 2002 i stara i jeszcze jakies tam i dalej nie wiem. czy ten egzamin wstepny jest czy nie jezeli jestem 'nowa' :/

Gość Nikooooleee
niech wam będzie(zwykle nie robie blędow i sama wszystkich poprawiam. przepraszam, ale zla jestem caly dzien i to z nerwow)

Gość och i ach i ja
to ja przepraszam, normalnie nie poprawiam ludzi i nie ironizuję ale mężczyzna mnie zostawil i jestem zła na świat kawął ze mnie cholery ostatnio :O 🌻 :)

Gość Nikooooleee
rozumiem wszystkich czepialcow językowych, bo wkurza mnie niemilosiernie jak ktos rujnuje jęz. polski, choc samej mi się zdarzają debilne blędy. w kazdym razie rozumiem Cię. Sama tak się pokłocilam ze swoim i chyba to koniec. :( ehmmm... wszystko się wali tak, ze chwilami chcialabym pod pociąg się rzucic(ale dobra konczę marudzenie)