Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak nie ja to ktoo

niech mi ktos pomoze

Polecane posty

Zgadzam się, ze feministki wypaczyły mózgi tu i ówdzie! Uważam,ze poświęcenie jest cacy!!!!! Kobieta czasem powinna się poświęcić jak piszesz, ale uwaga! Mężczyzna też powinien. Poza tym zauważ jak wygląda sytuacja. Kobieta chce intymności, mężczyzna seksu. Nie można znaleźć jakiegoś kompromisu? Wyjść gdzieś? Znaleźć ustronne miejsce? Zobacz co się dizeje jak facet nie idize na żaden kompromis. Kobieta jest zestresowana i obniża to jakoś ich pożycia (porównaj to do wpływu stresu na męska erekcję). W sumie jest złe też dla faceta prawda?? To w jego interesie jest zrelaksowana partnerka, która jak jej jest dobrze nie strzela fochów!!!! Facet wymaga ilości, kobieta jakości, ciężko to zrozumieć?

naturalne jest, że troszczy się o zaspokojenie partnera. Jeśli kobieta troszczy się o to, żeby mężczyzna miał dużo dobrego sesku to chyba naturalna będzie wzajemność prawda? Zresztą, tak między nami, to jakieś chore jest. Sprowadzasz faceta do poziomu zwierzęcia. Miłość to trudna sprawa, wymaga poświęcenia ale nie na zasadzie odmierzania \"ja tobie tyle, to ty masz mi dać tyle\". Ale niestey twoje podejście jest coraz bardizej popularne:( co nie znaczy, że dobre

gdzie ci mężczyźni??? ani ciekawej konwersacji ani inteligentnej dyskusji :( jak nic starą panną umrę:P