Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak jest

Dlaczego fajne dziewczyny są zazwyczaj brzydkie ?

Polecane posty

Gość dlaczego tak jest

nieciekawe rysy twarzy jakoś przeboleje , bo na to wpływu nie mamy, ale ubiór, czy makijaż już chyba można sobie zrobić. Wszystkie moje fajne koleżanki i przyjaciółki, sa delikatnie mówiąc aseksualne... Dlaczego im ładniejsza dziewczyna tym bardziej o siebie dba, a te co powinny właśnie nadgonić nic nie robia ? Do łózka nie idzie się z fajnym charakterem....

Gość whenthestrangercalls
Faceci są z natury tępi,przynajmniej większkość.

Gość temat do kastracji
może dlatego, że masz takie poglądy. ja osobiście znam fajne prześliczne a brzydkie nudne jak flaki z olejem. i co, palanciku ? :P

Gość coś za soś

Gość p. Justynaaa
Guzik prawda. Ja jestem zarówno fajna, jak i ładna ;). Moje koleżanki też.

Gość dlaczego tak jest
fajne czyli takie co nie zadzieraja nosa, a uroda rozpuszcza kobiety niestety, kazda powoli sie uczy jak korzystac z tego przywileju

Gość no nieźle się uśmiałam
mam opinię ładnej a do tego osoby, którą oblegają przyjaciele bo lubią moje towarzystwo. jestem wesołą osobą, do tego umiem słuchać w razie potrzeby i niejedną moją znajomą wyciągnęłam z dołka. mam natomiast brzydkie koleżanki, które nie mają tyle szczęścia. tylko nieliczne mają chłopaków. reszta nie dość że brzydka, to tak jak ktoś tu napisał nudna bo nie ufająca w inne swoje atuty. taka prawda, niestety. :D

a to z jakiej przyczyny? e tam nie ma brzydkiej dziewczyny nie jednej by się upiekło gdyby lusterko się nie wściekło unikniesz nastrojów wahadła przeglądaj się w krzywych zwierciadłach :P - p.k -

Gość o ja pindole
a ja jestem bardzo ladna i fajna i wszyscy no moze przesadzam prawie wszyscy za mna ganiaja ale to takie glomby ze nie moge.gdzie sie podziali fajni mezczyzni prawdziwi tacy ???

no na przykład jo i powiem Ci że gdybyś mnie zoczyła za mną byś latała bo chociem w sile wieku to to uroda mi została :P

Gość o ja pindole
a ja nie lubie takich panow starszych do 30 gora i nie wiem czy bym latala za toba bo jestem wybredna

ze łzami w oczach na zdartych kolanach jak wściekła! polazła byś za mną do piekła :P - p.k -

Gość o ja pindole
nie doczekanie twoje bo łazic to ja moge za swoim cieniem piekny czleku w sile wieku

i ostaniesz się cieniem bez słońca blasku już tego w stanie nie będziesz zmienić :P bywaj zdrowa czas miło upłynął i kończą pobyt w topicu pani rozstaniem! - p.k -

Gość o ja pindole
a kto tu mowi o braku mnilosci.prowokacyjnie napisalm wczesniejsze mysli odnossnie mlodego wygladu.poeta odeszedl a szkoda.............bo bym polazla za nim gdyby nie pewniaczył

Gość o ja pindole
poeto drogi wracaj bo mi serce kolata a ciasstko z kremem niech sie zdystansuje do pewnych prowokacyjnych wypowiedzi bo czasem nuda wieje i tzreba cos splodzic dla ludu na zachete

Gość idiotqa
ogolnie to jest tak, ze ladna dziewczyna od dziecka ma wszystko na tacy, kazdy facet na nia leci, wszedzie ma latwiej, nigdy nie spedzila piatku czy weekendu sama bo wciaz z kims "jest", wogole nie ma czasu dla siebie i wciaz siedzi ze znajomymi / facetem. nie rozwija sie.ciagle tylko skubie i pucuje bo w piatek znow na dyske... natomiast brzydkie laski maja wiecej czasu na siebie, nie sa podrywane i niejeden wieczor spedzily same w zyciu, siegaja po ksiazke, wsluchuja sie w muzyke czy ogladaja dobry film, a wieczorem snia o swoim ksieciu :) kobieta tak majac juz faceta potrafi to docenic, jest duzo leprza obserwatorka i partnerka, nie patrzy tak koncusmcyjnie na zycie i zwiazki, nie jest tak wybredna imniej rzeczy jej przeszkadza, sama tez spedzila wiele czasu na ksztaltowanie swojego charakteru i ma znacznie wiecej do powiedzenia o zyciu niz zwykla laseczk-solara-dupodajka. sam mam wlasnie taka cicha wode, dziewczyna niezbyt aktrakcyjna w ogolnym swiecie TV, na okladke playboja by sie nie nadawala , ale jest czyms najpiekniejszym co mnie w zyciu sptkalo. jest pelna ciepla, nie jest marudna, jest madra i inteligentna, kochajaca, nigdyu nie zdradzi, a w lozku zajebista- polyka, ma wysokie libido ktore pamietajcie, nie zalezy od urody, brzydkie laaski tez sa napalone :) , nie wstydzie sie niczego, zawsze chetna na numerek, czesto sama mi zrobi lodzika i nie wymaga zaraz po tym abym jej minete strzelal (jak to maja w zwyczaju blachary, dla nich zwiazek to handel a nie partnerstwo - ja zrobie tobie, ty mi pozniej albo spadaj). nie dajcie sie zwariowac na te super laski, to w wiekszosci strata czasu i durne puste baby, patrzcie sie na kobiete z ktora bedziecie widziec swoje zycie za 20 lat, a nie za 20 dni.

Gość utyu
naprawde z ciebie idiota. jestes z nia tylko dlatego ze ci looda robi kretynie????

Gość utyu
i nawiazujac jesczcze do pierwszego wpisu to brzydkie laski mniej o siebie dbaja bo sa zrezygnowane ui nie wierza ze makjijaz , modsne ubranie cokolwiek moze zmienic tak mi sie wydaje

Gość o ja pindole
bo sa niedowartosciowane te laski jak od malego sie im wpaja ze sa do dupy a poza tym sa leniwe i jakies do tylu boja sie zmian i walki o siebie

gra ! ciągła gra o swoje jest naszym udziałem a ja dziś choć mam z kim niestety sam spałem widzisz czasem trzeba się (choć tego nie potrafię) podłożyć by poczuć ciepło usłyszeć cichy szept którego oczekujesz za którym serce tęskni :( my zaś trwamy przy swoim zziębnięci! - p.k -

idiotqa! ładnie napisałeś taka właśnie powinna być przyszła żona,czy partnerka na całe życie,skromna i mądra!,a w małżeństwie wszysto jest dozwolone!!! ta która tego nie rozumie choć umie będzie tak owszem będzie Dama! lecz sama! :P