Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 asia********

czemu on nie chce slubu??

Polecane posty

Go艣膰 diascja
to sk膮 taka nienawi艣膰 do kobiet? Jeste艣 ukrytym gejem?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 diascja
a chocia偶by o to chodzi: jak juz ci tak bardzo zalezy na slubie to go zlap na dziecko hehehehe dziefczynki tak lubia robic ;d Dziewczyna za艣 nie zdawa艂a sobie sprawy, 偶e pierwszy stosunek mo偶e obudzi膰 w niej g艂贸d seksualny. O tym dziewcz臋tom na og贸艂 si臋 nie m贸wi, prawd膮 jednak jest, 偶e nowo powsta艂a potrzeba seksualna jest trudna do opanowania, szczeg贸lnie dla kogo艣, kto nie umie sob膮 kierowa膰. St膮d mo偶e si臋 zrodzi膰 p贸藕niejsza tendencja przechodzenia z r膮k do r膮k , szukania coraz nowych dozna艅. Dlatego ch艂opiec, kt贸ry jest tym pierwszym bierze na siebie wielk膮 odpowiedzialno艣膰. Dziewczyna za艣, kt贸ra dla zabawy, lekkomy艣lnie podnieca ch艂opca, potem za艣 umyka boj膮c si臋 samego aktu - r贸wnie偶 bywa odpowiedzialna za zdarzaj膮ce si臋 wcale nie tak rzadko wypaczenia w 偶yciu seksualnym m艂odego m臋偶czyzny . 19:58 Diascja 艢lub daje gwarancj臋 rownego podzia艂u maj膮tku, je艣li nie by艂a spisana intercyza oraz aliment贸w je艣li s膮 dzieci, a pan sie pu艣ci z inna i dochodzi do rozwodu. Po to jest 艣lub. 19:59 a do czego mu 艣lub no bo papierek troch臋 by wszystko mu skomplikowa艂. Wp臋dzil w koszta rozwodowe, jakie艣 ewentualne alimenty i r贸偶ne takie. A bez papirka - sorry, odmieni艂o mi si臋, znalaz艂em inn膮 lask臋, kt贸ra lepiej gotuje i do 艣lubu jej si臋 nie spieszy, wi臋c by, by... Tak najwygodniej dla facet贸w, kt贸rym praktycznie wszystko jedno, kt贸ra baba mu pierze i gotuje. Byleby nie marudzi艂a i jest ok 20:00 facetttttt dlatego nie chca sie z wami zenic bo zachowujecie sie jak wyrachowane suki

Udost臋pnij ten post

to cytat z ksiazki hehe to samo moge powiedziec o niektorych kobietach? Czemu tak nienawidzicie mezczyzn? jestescie ukrytymi lesbijkami ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lornetka
widz臋 ze autorka topiku si臋 zmy艂a a topik przekszta艂ci艂a si臋 w dyskusj臋 o tym czy 艣lub jest potrzebny czy nie. poniewa偶 takich dyskusji by艂o tu mn贸stwo to si臋 zmywam ju偶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 diascja
nie chodzi mi o stopk臋 tylko twoje wypowiedzi. Problem polega na tym, 偶e skoro dwoje ludzi decyduje si臋 i艣膰 do 艂贸偶ka, mo偶e pojawi膰 sie na 艣wiecie dziecko i trzeba by膰 tego 艣wiadomym. Panowie cz臋sto w tekiej sytuacji biora nogi za pas, a we wsp贸艂czesnym 艣wiecie samotnej kobiecie cz臋艣to trudno jest utrzyma膰 dziecko. dlatego na ca艂e szcz臋艣cie dzi臋ki papierkowi mo偶na szybciej wyegzekwowa膰 alimenty. Chyba 偶e jest to normalny, odpowiedzialny facet.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a do czego mu 艣lub
sk膮d atak na ciebie? Czy kto艣 ci kiedy艣 powiedzia艂, 偶e zachowujesz si臋 jak wyrachowany suk? Po co to obra藕liwe s艂owa? Poczytaj sobie co pisa艂e艣 i zastan贸w si臋 kto tu kogo atakowa艂? 呕egnam niespe艂nionego faceta, kt贸ry mimo i偶 pisze, 偶e ma kochaj膮c膮 rodzin臋, to pewnie sk艂ada si臋 ona g艂贸wnie z mamusi, kt贸ra chroni synusia przed takimi "sukami", bo ka偶da jest z艂a i nieodpowiednia dla jej synalka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 diascja
a jak je traktujesz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 diascja
to znaczy jak? Mowisz czule do swojej dziewczyny? szanujesz j膮? My艣lisz powa偶nie o sta艂ym zwi膮zku?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 diascja
to wszystko wyja艣nia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a do czego mu 艣lub
facet, ile ty masz lat? Bo pisz膮c, 偶e masz szcz臋艣liw膮 rodzin臋 my艣la艂am, 偶e jeste艣 doros艂ym facetem. A tu wygl膮da na to, 偶e dzieciuch z ciebie jeszcze na mamusinym garnuszku, siedz膮cy nonstop przed kompem, ogl膮daj膮cy strzelanki i kresk贸wki i teoretyzuj膮cy nad doros艂ym 偶yciem, kt贸rego praktycznie w ogole nie znasz...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 diascja
na dodatek puszczalski cichodaj :-o. Skoro nie ma szacunku do siebie, trudno sie dziwi膰 偶e nie ma go dla innych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asia***********************
Co mi daje slub-gwarancje ze to nie zabawa z jego strony, ze mnie kocha i chce byc ze mna ,dla mnie zycie na kocia lape to jak praca na czarno...,na dodatek mieszkamy zagranica a tu polacy nie moga pracowac legalnie wiec nie moge isc do pracy a ni nie mam ubezpieczenia wkurza mnie ta sytuacja naprawde dzis plakalam i nie umiem tak za tydzien lece do polski bo mam sesje bede mysle co dalej..on mowi ze chce slub ale teraz ma stre(pisze prace dyplomowa) bla bla bla wkurza mnie strasznie bo tak od 2 lat cos wymysla

Udost臋pnij ten post

po slubie bym miala wszystko lepiej bym sie czula niz teraz gdy on mnie utzrymuje i musze sie prosic o kazdy cent np.na podpaski upokarza mnie to ...on nie jest skapy zawsze mi da ale chodzi o sam fakt proszenia sie chcialabym sama zarabiac doradzcie cos bo zwariuje!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a do czego mu 艣lub
to dzieciak jeszcze z ciebie :-) Nic dziwnego, 偶e ca艂y czas szukasz jeszcze odpowiedniej dziewczyny. Tyle, 偶e przy takim podej艣ciu do zwi膮zk贸w, do kobiet, kt贸re wed艂ug ciebie spotykaj膮 si臋 z tob膮 wy艂膮cznie dla kasy i 偶eby ci臋 wrobi膰 w bachora, to tak oko艂o pi臋膰dziesi膮tki mo偶e znajdziesz odpowiedni膮. Wtedy ju偶 przynajmniej w tego dzieciaka ci臋 nie wrobi. Tyle, 偶e w takim wieku, to ju偶 powinienes tak pozosta膰 - sam dla siebie, nie odpowiadaj膮c za nic ani za nikogo. Wydaje mi si臋, 偶e niez艂y egoista z ciebie ro艣nie. Ale to w ko艅cu twoja sprawa i twoje 偶ycie. Jak sobie po艣cielesz, tak si臋 wy艣pisz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a do czego mu 艣lub
asiu - to nie wracaj tam. Poczekaj a偶 przyjedzie po ciebie i zdeklaruje si臋 co do waszego przysz艂ego 偶ycia.

Udost臋pnij ten post

ale jak mam to poweidziec mu jak powiem wracam jak wezmiemy slub to bedzie szantaz pomoz!! jak bys ty to rozegrala???

Udost臋pnij ten post

no i super! Nie ma to jak akceptacja samego siebie. Niestety mam ma艂e wra偶enie, 偶e nie b臋dziesz szcz臋艣liwy w zwi膮zku jak pewnych \"teorii\" nie zweryfikujesz i pewnych rzeczy si臋 nie nauczysz. Jako, 偶e u ciebie jest to resocjalizacja (a nie socjalizacja) b臋dize to bardzo bolesna nauka i z dobrego sarca 偶ycz臋 ci, 偶eby艣 j膮 otrzyma艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a do czego mu 艣lub
przyjecha艂abym na egzamin i zosta艂a w Polsce. Gdyby zadzwoni艂 i spyta艂 czemu nie wracasz, powiedzia艂aby艣, 偶e nie wiesz na czym tam stoisz, 偶e twoja sytuacja tam jest niewyja艣niona, nie masz pracy, nie masz ubezpieczenia wi臋c nie wiesz do czego niby masz wraca膰. To, 偶e on ci臋 utrzymuje wcale ci si臋 nie podoba, bo je艣li co艣 ci si臋 przydarzy, to nie s膮dz臋, 偶eby by艂 a偶 takim altruist膮 i p艂aci艂 z w艂asnej kieszeni za szpital. Spytaj jak on to widzi dalej? Co zamierza zrobi膰, 偶eby sytuacja sta艂a si臋 klarowna dla was obojga? Bo tak prawd臋 m贸wi膮c, to jeste艣 tam jako gosposia dla jego wygody plus jeszcze 艂贸偶ko. On jest Polakiem? Czy obywatelem tamtego kraju?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no to sobie badz dalej panem
wlasnego czasu, hahaah.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asia*************
ma korzenie polskie ale nie ma obywatelswa polskiego .musze wszystko przemyslec meczy mnie to .on mowi ze chce slub ale tak jak on chce .a mi sie nie chce czekac do usranej smierci.zrobie tak jak mowisz mysle:)pozdraiwam czy ktos ma podobne problemy???

Udost臋pnij ten post