Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia********

czemu on nie chce slubu??

Polecane posty

Gość diascja
to ską taka nienawiść do kobiet? Jesteś ukrytym gejem?

Gość diascja
a chociażby o to chodzi: jak juz ci tak bardzo zalezy na slubie to go zlap na dziecko hehehehe dziefczynki tak lubia robic ;d Dziewczyna zaś nie zdawała sobie sprawy, że pierwszy stosunek może obudzić w niej głód seksualny. O tym dziewczętom na ogół się nie mówi, prawdą jednak jest, że nowo powstała potrzeba seksualna jest trudna do opanowania, szczególnie dla kogoś, kto nie umie sobą kierować. Stąd może się zrodzić późniejsza tendencja przechodzenia z rąk do rąk , szukania coraz nowych doznań. Dlatego chłopiec, który jest tym pierwszym bierze na siebie wielką odpowiedzialność. Dziewczyna zaś, która dla zabawy, lekkomyślnie podnieca chłopca, potem zaś umyka bojąc się samego aktu - również bywa odpowiedzialna za zdarzające się wcale nie tak rzadko wypaczenia w życiu seksualnym młodego mężczyzny . 19:58 Diascja Ślub daje gwarancję rownego podziału majątku, jeśli nie była spisana intercyza oraz alimentów jeśli są dzieci, a pan sie puści z inna i dochodzi do rozwodu. Po to jest ślub. 19:59 a do czego mu ślub no bo papierek trochę by wszystko mu skomplikował. Wpędzil w koszta rozwodowe, jakieś ewentualne alimenty i różne takie. A bez papirka - sorry, odmieniło mi się, znalazłem inną laskę, która lepiej gotuje i do ślubu jej się nie spieszy, więc by, by... Tak najwygodniej dla facetów, którym praktycznie wszystko jedno, która baba mu pierze i gotuje. Byleby nie marudziła i jest ok 20:00 facetttttt dlatego nie chca sie z wami zenic bo zachowujecie sie jak wyrachowane suki

to cytat z ksiazki hehe to samo moge powiedziec o niektorych kobietach? Czemu tak nienawidzicie mezczyzn? jestescie ukrytymi lesbijkami ?

Gość lornetka
widzę ze autorka topiku się zmyła a topik przekształciła się w dyskusję o tym czy ślub jest potrzebny czy nie. ponieważ takich dyskusji było tu mnóstwo to się zmywam już

Gość diascja
nie chodzi mi o stopkę tylko twoje wypowiedzi. Problem polega na tym, że skoro dwoje ludzi decyduje się iść do łóżka, może pojawić sie na świecie dziecko i trzeba być tego świadomym. Panowie często w tekiej sytuacji biora nogi za pas, a we współczesnym świecie samotnej kobiecie częśto trudno jest utrzymać dziecko. dlatego na całe szczęście dzięki papierkowi można szybciej wyegzekwować alimenty. Chyba że jest to normalny, odpowiedzialny facet.

Gość a do czego mu ślub
skąd atak na ciebie? Czy ktoś ci kiedyś powiedział, że zachowujesz się jak wyrachowany suk? Po co to obraźliwe słowa? Poczytaj sobie co pisałeś i zastanów się kto tu kogo atakował? Żegnam niespełnionego faceta, który mimo iż pisze, że ma kochającą rodzinę, to pewnie składa się ona głównie z mamusi, która chroni synusia przed takimi "sukami", bo każda jest zła i nieodpowiednia dla jej synalka

Gość diascja
a jak je traktujesz?

Gość diascja
to znaczy jak? Mowisz czule do swojej dziewczyny? szanujesz ją? Myślisz poważnie o stałym związku?

Gość diascja
to wszystko wyjaśnia.

Gość a do czego mu ślub
facet, ile ty masz lat? Bo pisząc, że masz szczęśliwą rodzinę myślałam, że jesteś dorosłym facetem. A tu wygląda na to, że dzieciuch z ciebie jeszcze na mamusinym garnuszku, siedzący nonstop przed kompem, oglądający strzelanki i kreskówki i teoretyzujący nad dorosłym życiem, którego praktycznie w ogole nie znasz...

Gość diascja
na dodatek puszczalski cichodaj :-o. Skoro nie ma szacunku do siebie, trudno sie dziwić że nie ma go dla innych.

Gość asia***********************
Co mi daje slub-gwarancje ze to nie zabawa z jego strony, ze mnie kocha i chce byc ze mna ,dla mnie zycie na kocia lape to jak praca na czarno...,na dodatek mieszkamy zagranica a tu polacy nie moga pracowac legalnie wiec nie moge isc do pracy a ni nie mam ubezpieczenia wkurza mnie ta sytuacja naprawde dzis plakalam i nie umiem tak za tydzien lece do polski bo mam sesje bede mysle co dalej..on mowi ze chce slub ale teraz ma stre(pisze prace dyplomowa) bla bla bla wkurza mnie strasznie bo tak od 2 lat cos wymysla

po slubie bym miala wszystko lepiej bym sie czula niz teraz gdy on mnie utzrymuje i musze sie prosic o kazdy cent np.na podpaski upokarza mnie to ...on nie jest skapy zawsze mi da ale chodzi o sam fakt proszenia sie chcialabym sama zarabiac doradzcie cos bo zwariuje!!

Gość a do czego mu ślub
to dzieciak jeszcze z ciebie :-) Nic dziwnego, że cały czas szukasz jeszcze odpowiedniej dziewczyny. Tyle, że przy takim podejściu do związków, do kobiet, które według ciebie spotykają się z tobą wyłącznie dla kasy i żeby cię wrobić w bachora, to tak około pięćdziesiątki może znajdziesz odpowiednią. Wtedy już przynajmniej w tego dzieciaka cię nie wrobi. Tyle, że w takim wieku, to już powinienes tak pozostać - sam dla siebie, nie odpowiadając za nic ani za nikogo. Wydaje mi się, że niezły egoista z ciebie rośnie. Ale to w końcu twoja sprawa i twoje życie. Jak sobie pościelesz, tak się wyśpisz

Gość a do czego mu ślub
asiu - to nie wracaj tam. Poczekaj aż przyjedzie po ciebie i zdeklaruje się co do waszego przyszłego życia.

ale jak mam to poweidziec mu jak powiem wracam jak wezmiemy slub to bedzie szantaz pomoz!! jak bys ty to rozegrala???

no i super! Nie ma to jak akceptacja samego siebie. Niestety mam małe wrażenie, że nie będziesz szczęśliwy w związku jak pewnych \"teorii\" nie zweryfikujesz i pewnych rzeczy się nie nauczysz. Jako, że u ciebie jest to resocjalizacja (a nie socjalizacja) będize to bardzo bolesna nauka i z dobrego sarca życzę ci, żebyś ją otrzymał.

Gość a do czego mu ślub
przyjechałabym na egzamin i została w Polsce. Gdyby zadzwonił i spytał czemu nie wracasz, powiedziałabyś, że nie wiesz na czym tam stoisz, że twoja sytuacja tam jest niewyjaśniona, nie masz pracy, nie masz ubezpieczenia więc nie wiesz do czego niby masz wracać. To, że on cię utrzymuje wcale ci się nie podoba, bo jeśli coś ci się przydarzy, to nie sądzę, żeby był aż takim altruistą i płacił z własnej kieszeni za szpital. Spytaj jak on to widzi dalej? Co zamierza zrobić, żeby sytuacja stała się klarowna dla was obojga? Bo tak prawdę mówiąc, to jesteś tam jako gosposia dla jego wygody plus jeszcze łóżko. On jest Polakiem? Czy obywatelem tamtego kraju?

Gość no to sobie badz dalej panem
wlasnego czasu, hahaah.

Gość asia*************
ma korzenie polskie ale nie ma obywatelswa polskiego .musze wszystko przemyslec meczy mnie to .on mowi ze chce slub ale tak jak on chce .a mi sie nie chce czekac do usranej smierci.zrobie tak jak mowisz mysle:)pozdraiwam czy ktos ma podobne problemy???