Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pupeńka

Bylam na randce

Polecane posty

Gość Pupeńka

i nagle opadla mi bluzka a nie mialam stanika..a ten z ktorym sie spotkalam,wlasciwie po raz drugi, od razu zblizyl sie i zaczal ssac me sutki..lubie go ale to za wczesnie, wykorzystal sytuacje..teraz nie wiem czy sie z nim spotkac...:(

Gość Pupeńka
zachowal sie jak napaleniec..ja sie poprawialam jak najszybciej a on juz z ustami na sutke..:( troche dziwne..

byl opor aloe z kilka sekund ssal sutke...czy ja wiem czy fajne? chyba nie tak predko...

w takiej sytuacji należy doprowadzić do równowagi opiniowej i przez kolejne tyg.!!! dać się tylko chwytać za dłoń :) ewe. cmoknąć w policzek i nic więcej.

dziwne ja bym napewno nie dała tak sobie zrobic to jest hamskie z jego strony nie poszanował waszego dystansu ograniczen jakie według mnie obowiązują napewno jeszcze na drugiej randce

ale z drugiej strony mozna zrozumiec chłopaka jak go dziewczyno rozpaliłaś =) to nie mógł się biedny powstrzymac heh

Gość bleeeeeeeee
no chyba w to nie uwierzyliście?:D

to pogadaj z nim o tym poprostu powiedz mu ze jak jeszcze raz zrobi cos w tym stylu to nie bedziesz chciała sie z nim spotkac i tyle krótka gadka i kosa hehe

no w sumie dobry pomysl :) ale na razie jakos nie mam i tak ochoty na spotkanie..

aha to zmienia postać rzeczy i tak po namyślę jeszcze- załóż lepiej dwa (staniki) następnym razem o ile będzie :)

Gość bleeeeeeeee
weźcie przestancie się niezdrowo podniecać, bo ewidentnie jakis zbok się tutaj produkuje i zapisuje swoje chore fantazje:P oj chciałoby się takiej randki, co?:D

bleeee - Ty to już masz zaawansowany syndrom skrzywienia kafeteryjnego wszędzie węszysz prowakacje, nawet w takich sytuacjach z życia wziętych :D

coz...moze bylo to mile,bylam podniecona, ale to bylo w parku...a potem jeszcze mi napisal smsa ze najchetniej zasnalby z ma sutka w ustach...za smialy jest :(

Gość bleeeeeeeee
kobieto, teraz mnie nie rozwalaj, please:D uważam, że za bardzo wczuwasz się w sytuację i temat:P

Gość bleeeeeeeee
buhahahahahah

eeee to Pupeńka jednak odpuść go sobie bo ten to ma z kolei syndrom małego dziecka (zasypanie z sutkiem:O ) phi - będziesz musiała mu matkować to to jednak już nie wróży dobrze na przyszłość szukaj innego ! bleee - a gdzie tam wczuwam się :classic_cool: po prostu empatii tyle we mnie, że zawsze staram się \"pomóć\" :)

Gość diascja
ja bym spojrzała na to z innej strony, będzie ci wierny dziewczyno, bo jak wyjedziesz, kupisz mu smoka i bedzie myslał że zasypia ptzy Tobie, jak zawsze!