Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ljaa

Jak myślicie dlaczego niekóre osoby nie wierzą, że znajda partnera?

Polecane posty

Gość ljaa

Niech się wypowiadają tylko osoby, dla których znalezienie partnera nie jest problemem.

Gość a moja historia była taka
to sie zrozumie dopiero jak sie kogos znajdzie myslalam, ze nigdy nikogo nie znajdfe - srednio ładna, niezbyt szczupł a jestem w szczesliwym zwiazku i to naprawde nic nie znaczy - kocha sie nie za wygląd teraz widze, jak mało to znaczy i jak durni są lduzie, którzy myślą - nie mam duzego biustu, nie znajde faceta

Gość dokladnie tak ze mna było
takie osoby maja zazwyczaj różne problemy natury psychicznej, ale wola poszukiwać prostszych wyjasnien, wiec najczęściej koncentruja sie na swoim wyglądzie i popadaja w totalne kompleksy... im dużej to trwa, tym mniejsze szanse maja takie osoby na poznanie kogos i normalne życie dlatego szanowni samotni ludzie z problemami, koniec z marudzeniem ze wzrost nie taki, ze sadła za dużo, ze nochal garbaty, uszy odstajace, usta brzydalne, zeby krzywe itp itd. Bo wierzcie mi - nie w tym jest prawdziwy problem.

Gość obyscie mieli racje
bo juz mam dosc samotnosci 😭

nie stańczyku, twoim problemem jest głównie to ze sam siebie uważasz za śmiecia, poza tym mimo ze sam masz sie za owego smiecia chcesz miec cudowna dziewczyne. i oczywiscie możesz miec taka dziewczyne!! ale najpierw musisz przestać być śmieciem. ty raczej myslisz ze da sie na odwrót tzn myslisz ze najpierw znajdziesz super dziewczyne a pozniej nagle przestaniesz byc smieciem. to niestety nie moze tak zadziałac:o

Gość co oznacza
liczba 120 u summaries?

zostań wolontariuszem w domu pomocy społecznej lub podobnej instytucji i przestań pisać swoje frustracje na kafeterii, tu i tak masa ludzi uważa ze nie jestes zbyt normalny, a gdybys zaczął pomagać chorym i starszym ludziom to otoczenie uznałoby cie za wartosciowego. żadna nie zechce frustrata majacego sie za smiecia, nawet gdyby byl przystojny

mysle, ze jestes raczej leniwy i łatwiej marudzic ze jestes niski i brzydki niz zacząć jakies działania... I tak nie urosniesz równie dobrze mozesz mówic ze przegrałes życie bo nie jestes abisyńskim cesarzem. Uważasz ze ktos kto popada w jakies dziwne stany, z powodu rzeczy których i tak nie zmieni, jest normalny?

wszystko fajnie.... ale :P jak jestem nie wyjściowy i mocno nieśmiały albo introwertyczny to a. sam nie poznam dziewczyny bo nie będę potrafił zacząć albo ciągnąć dalej b. jeżeli kiepsko wyglądam to żadna nie będzie chciała się męczyć i sprawdzić czy przypadkowo nie mam czegoś interesującego w środku

dla osob niesmiałych dobry jest internet, zrób sobie ładne zdjęcie i próbuj w ten sposób. co masz do stracenia?

Gość co oznacza
a dlaczego w ciagu 5 minut u summaries zmienilo sie ze 120 na 119? czyzbys byl w innej strefie czasowej :P

NIGDY nie opublikuję swojego zdjęcia w necie... nie ma mowy 😡 ;) zresztą mi nie da się zrobić ładnego zdjęcia.. jestem nie fotogeniczny :D kiepska rada... wiesz gadanie z ludźmi na żywo przez net (gg, czat itd...) mnie przerasta :P szczyt moich zdolności interpersonalnych to wypisywanie głupot na forum w takim jak ten i podobnych tematach 🖐️

dlaczego nie mozesz z nikim rozmawiac przez net? przecież przy rozmowie na gg lub czacie stres odpada. Poza tym każdemu da sie zrobic ładne zdjecie, nie mowie oczywiscie o zrobieniu z brzydala ideału piekna tylko o fotce na której ktos wyglada sympatycznie i zupełnie "normalnie"

u ciebie może stres odpada 🖐️ a mnie to bardziej denerwuje niż na żywo :P choćby dlatego że jestem strasznie nie ciekawą osobą, nie ma ze mną czym rozmawiać szczególnie obcej osobie..... i to jeszcze bezpośrednio a z kimś z reala zawsze można zamienić jakieś zdania w oparciu o kontekst znajomości np sesja za pasem :D w życiu na żadnej fotce nie wyglądałem \"sympatycznie\" :) i nie mam potrzeby upubliczniania wizerunku... może za nieśmiały jestem

a ja wygrałem życie----> jak mozesz pisac,ze jestes nudny, glupi, itd. skoro w przeciwienstwie do 90% spoleczenstwa polskiego umiesz sie sensownie wypowiedziec i nie strzelasz ortow w kazdym zdaniu zaslaniajac sie \"dysleksja\"??:P

to nie jest tajemnica Karandash 🖐️ ta metoda nazywa się postęp technologiczny :D mam Mozillę z modułem sprawdzania pisowni, jak są błędy to robią się taki ładne czerwone falbanki i propozycje poprawy :D Jak już coś pisać to przynajmniej bez błędów ;)

Tez mam mozille z ta opcja, tyle tylko,ze mam podkreslony co 2 wyraz bo nie pisze ąę :P Moze i mozilla pomaga Ci w poprawianiu ortow, ale chyba nie tworzy za Ciebie zdan:P ;)

a ja wygralem zycie-----> i jakies tam poczucie humoru masz...:D wiec na pewno nie jest zle;) wierz mi, spotkalam w swoim zyciu duuuuzo gorsze przypadki:P

Gość ja bym się wypowiedział
ale nie mogę

stanczyk ------> Przestan:P Wiesz,ze karandash tak by o Tobie nie powiedziala nigdy:) Mialam na mysli przypadki z mego zycia :classic_cool: Demony przeszlosci;)

tylko pewnie te przypadki, miały super ciekawe życie w porównaniu z moim :D Poczucie humoru, może i jakieś resztki ma ale chyba trochę chore... Zresztą to czy ktoś jest ciekawą osobą czy nie nie wynika tylko z jednej cechy...

summaries------> Mnie sie podoba praktycznie kazdy wiec spadaj ze swoja teoria:P :classic_cool: O ile nie wazy 100 kg przy wzroscie 1,60 to moze byc;)

Gość ja bym się wypowiedział
ten co wygrał życie mądrze gada.