Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koalamiśś

moje dziwactwa starej panny

Polecane posty

Gość sskakaka
Panna X - słusznie, zmień nicka.:)

Gość sskakaka
ja tez juz powinnam przenieść się do krainy snu, ale jutro mogę ciut później wstać. Poza tym uczyłam się cały wieczór.:(

Gość sskakaka
A co do ników - to ja zawsze dywesrja pomarańczowa, wielopostaciowa. Nie chcę, żeby się ktoś do mnie przychrzaniał, mówiąc brzydko.

Gość lusjakika
od razu mi lepiej :-) wpadnijcie tu jeszcze kobiety, ok? miło się gawędziło dobranoc

Gość sskakaka
Wpadnę. Dodaję linka do zakładek.:) A teraz faktycznie trzeba by już udać się w słodkie objęcia snu. Niedosypianie to była jednak z moich upartych praktyk przez lata. Spać lubię - tyle że rano, za nic wieczorem. Ale efektem było podpieranie się nosem przez cały dzień. Oczy piekły mnie tak, że miałam na ten temat nawet jakieś dzikie teorie i szukałam przyczyny "alergii" u okulisty. Nie ma tak. Trzeba się wyspać, co by ładnie wyglądać i dobrze się czuć nazajutrz. Czego i paniom życzę. :)

Witajcie, dziewuszyska z rana samego :) 🖐️ Właściwie mimo zapewnień przed i chyba nawet w czasie snu, że muszę obudzić się raniutko, prawie zaspałam. Dzisiaj mam 4h zajęć, więc nie jest tak źle :) południem do was zajrzę :) miłego dnia.

Gość następna stara panna
dziewczyny jak Wy to robicie ze jestescie takie aktywne? Kolejne studia, praca, dbanie o siebie, mi nie starcza czasu i ochoty, wiem ze musze sie zebrac w sobie ale z dnia na dzien to przekładam:-) Chyba sie zapisze na kolejne studia:P

Ja tam podziwiam Panie i pozdrawiam:-) U mnie w rodzinie są, że tak powiem \"tendencje\" do staropanieństwa, chociaż w dzisiejszych czasach...to już tak tego \"zjawiska\" nazwać nie można:-)

aaaaa, napisałam sie TAK STRASZNIE DUŻO i mi draństwo skasowało!!! :( no nic, może później znajde czas aby znowu wypisać moje lekkie spaczenia, które bardzo lubie zresztą :) Pozdrawiam :D:D:D

niedługo skończę 25 lat ale dają mi 18 a czasem pytaja się o dowód.. mam różne dziwactwa np lubię słuchać niektórych fińskich zespołów rockowych/gotyckich i lampić się na fotki wokalistów które potem wirtualnie wymieniam z kumpelą też \"starą panną\" :classic_cool:

🖐️ stwierdzam, że mimo 2 kaw jestem jakoś mało wybudzona dnia dzisiejszego. Kiedy ten koniec roku? Chyba mam już dość. A w domu czekają na mnie prace maturalne :) bomba.

Gość zxcvbnm123

Gość zxcvbnm123
A ja mam 35 lat, spie z 3 pluszakami i jest mi z tym dobrze. Wiecej, bardzo dobrze :) Nikt nie mowi, ze w domu ma byc tak czy inaczej, czy nie szwenda sie pom kuchni :P

hej dziewczyny 🖐️ słyszę/widzę pustki, ale do wieczora może się zejdziecie :) właśnie wróciłam ze szkoły i zabieram się za parzenie kawy, to taki power na nocne sprawdzanie prac maturalnych.. miłego 🖐️

Gość jaaaaaaaaaaaaaaak
jak sie ma ile lat to sie zostaje stara panna ???? moze ja juz tez zaliczam sie do tego grona, ale o tym nie wiem ;)

nie ma reguły :) to się czuję wewnętrznie. Zresztą przekraczając pewną granicę wiekową, przyszła \"stara panna\" wie, że zainteresowanie wśród płci przeciwnej już straciła, więc zostały jej tylko maskotki i kot :)

Gość jaaaaaaaaaaaaaaak
ja tam wole mojego psa :P ale mam 25 lat wiec nie wiem czy kwalifikuje sie juz do pojecia :stara panna" ;)

ale ja nie chce być starą panna, ale też nie zgodze sie na byle kogo. Jak to zrobić? Wychodzisz za mąż i zazdrościsz singielkom, że mają tyle wolnego czasu i nie muszą się nikomu z niczego tłumaczyć. Albo jesteś singlem i zazdrościsz mężatkom, bo ich zwierzak (zwany potocznie mężem lub partnerem) zadzwoni i sie martwi. Ale impas. I tak źle i tak niedobrze. Tylko, że poznałam singlowaty stan i chciałabym zmienić, chociażby po to aby poznać jak to jest być ZAMĘŻNĄ ISTOTĄ... aha, z moich dziwactw to kupuje książki tylko w wydaniach, które czytałam. cdn. aha, dziewczęta, jak mieszkacie? Same, z rodzicami, wynajmujecie coś solo lub z kimś, akademik?

mieszkam samotnie z kotem :) młoda jesteś, więc życia próbuj, bo później może być no właśnie...za późno? jakiś dłuższy związek, może wspólne mieszkanie, ale od razu ślub żeby zobaczyć jak to jest? no nie wiem. a jak się nie spodoba?

Gość 32423423
znajdz sobie wreszcie faceta albo idz w pizdu 💤

Gość listek_klonu_sam_w_swym_domu
Nareszcie jakiś normalny topik. Jesteście słodkie, fajne wypowiedzi. Chyba już stary kawaler.

ech, przeszkadza, czy nie przeszkadza. Po prostu czuje sie troche samotna, teraz koncze studia i czeka mnie nerwowy raczej okres. Przydałoby sie jakieś oparcie moralne. Poza tym dzisiaj sie dowiedziałam, że kolega sie z kimś spotyka, więc będzie jednego towarzysza mniej. Kolezanki nie zawsze mają czas, bo to nauka albo facet... Mieszkałam z facetam ładny kawałek czasu, więc wiem czym to pachnie. I przyznaje z lekka mnie dołuje szukanie kiecki ślubnej ... nie dla siebie Poza tym ktoś mi siedzi w oku niczym przysłowiowa sól albo belka, czy co tam jeszcze można zanleść, a on nic... :( (jak sie robi płaczącą mordkę?)

witaj listku, ile lat mają starzy kawalerowie? Kolega miał 35 i został z tego stanu wykreślony. Poza tym facetom jest łatwiej... (jak sie złą mordkę?)