Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koalamiśś

moje dziwactwa starej panny

Polecane posty

dziękuje, dziekuję, dziekuję :) (za mordki) :D z macierzyństwem jeszcze troche bym się wstrzymała co do małżeństwa to było ono w zasięgu ręki, więc oswoiłam się z tą myślą i czuje sie jakby mi coś zabrali. 😭 czasami nachodzą mnie myśli (niekoniecznie same, czasem ktoś pomaga 😡), że skoro jestem sama, to tak zostanie i nie jestem wystarczająco dużo warta aby ktoś sie mną zainteresował na dłużej. Ale to czasami, taki dół...

cześć lasencje!🖐️ byłam dziś się obciąć, fryzjerka zrobila tajfun na mej głowie, ale przezyłam....:D ładny chłopak teraz ze mnie:D🖐️ Macie wrzućcie sobie w youtubie --> Shakin Stevens - Teardrops. ...słucham w przerwach od symfonii i pitolenia..;) rany, jak ja się w nim kochałam jako nastolatka nieprzytomnie😭 chyba ze 4lata...😭 ps....aha, miotły można postawić koło mojej, świeżo zatankowana...;)

zigzi zigzi z takimi dołami precz. nie mają prawa istnieć. jesteś młoda i nie waż się twierdzić/pisać/myśleć inaczej. 25 lat to kwiecie wieku i jeszcze nie jeden za Tobą oko zawiesi :) koalamiśś 🖐️ już wrzucam w youtube, swoją drogą to kolejne zboczenie a może to zachcianka taka \"staro panieńska\" nie mogłam wytrzymać i wyszłam po 2 duże paczki niezdrowych czipsów. To źle? :D

uwaga...:o zanotowałam akt dywersji na poprzedniej stronie... słucham o mobbingu w radiu i pana S.na youtubie;) i robię swoje, więc możliwe, że się pojawię potem....;)🖐️ ...

Gość a nie denerwujecie się
jak Wam ktoś kubeczek przestawi uchem nie w tą stronę ? ;):D

Gość lusjakika
cześć Wszystkim! ja mam dziś słaby dzień, nie wyspałam się i w ogóle jakoś tak czaś przez palce, ale od jutra mobilzacja, mam zamiar zrzucić ok 3 kg bo ostatnio przesadzałam z dobrym jedzonkiem :-O to teraz będę się głodzić, bo ja jestem pod tym względem zeschizowana, i chociaz wszyscy mi mówią jaka jestem szczupła, chuda itp to ja i tak wiem swoje (tzn. wiem ile ma pokazywać waga) no to tyle na wstępie, idę wylac resztę zupy (zjadłam pół garnka) żeby już mnie nie skusiło, i chyba wyrzucę te kilka herbatników, czy jeszcze dzisiaj jeść, jak radzicie? :-D

ja mam 3 ukochane maskotki, śpie z dwoma, bo miś jest tak stary, że by się rozpadł. koalamiś, ja byłam w zeszłym tygodniu :) ale tylko podciąć końcówki, bo Wielkie Cięcie miało miejsce w grudniu i jeszcze odchodowuje włosy :) Mam już niektóre do ramion :):):) Mam nadzieje, że coś się na mnie zawiesi, zwłaszcza, że jestem koziorożcem, a one podobno kobiecieją i dojrzewają z wiekiem, jak wino, tego sie będę trzymać, hihi :D. Bo szczerze mówiąc jest mnie troche i jest na czym oko zawiesić, a nawet tuziny sie trafiają jak dekolcik sie trafi ;)

Gość lusjakika
Miś, pamiętam shakina, nawet parę lat temu przgrałam sobie jego kawałki na CD, pamietam, że w czasach mojej podstawówki był jakiś jeden program muzyczny TVP, zdaje się Wideoteka, i tam go lansował Krzysztof Szewczyk :-)

zigzi zigzi-->tak, tak ..:o coś o tym wiem...ja kiedyś mało się nie spaliłam ze wstydu, jak jeden pan do drugiego otwierając drzwi mojej uczelni wyższej powiedzial \"przepuść tę panią z pięknym biustem\" :o ....miałam taką bluzkę z dekoltem na sobie, ale nie sądziłam, że to aż tak widać...:D

Gość lusjakika
rany, a ja z maskotek to najchętniej faceta .... i gdzie taką nabyć? żeby się spodobała 😭

zigzi zigzi ja też koziorożec, ale chyba ta mroczniejsza jego strona :) lusjakika jak byłam młodsza też nie słuchałam nikogo i niczego. musiałam schudnąć. osiągnąć tą wymarzoną wagę, chyba muszę do tego wrócić, bo się trochę zapuściłam.

lusjakika, nakopie Ci zaraz... żadnego głodzenia sie!zabraniam! potem jojo i jeszcze gorzej. wiesz jakie są najlepsze metody? NAJPROSTSZE! - jedz wszystko, ale troche mniej - jeśli słodzisz, to prosze bardzo, ale mniej - przystanek wcześniej i pieszo - nie winda, a schodki - nie słodkie pitka, a woda - jeśli smażysz, to na oliwie i po smażeniu wylać tłuszczyk - warzywka, bo wzmagają trawienie - nie jeść na noc za dużo - spacerek - czerwona herbatka :) powoli, a systematycznie i trwale, a nie marnowanie jedzenia, mój wewnętrzny oszczędny koziorożec aż sie gotuje...

zigzi zigzi, dobre, ale wieki miną zanim 2kg chociaż schudnę :) ja natomiast nie mam bluzek z dekoltem, bo a] nauczycielce nie wypada b) dekolt mi nie pasuje, bo nie mam cycków :D

koalamiś, boskie, ja poszłam na randke z biustem wyeksponowanym odpowiednio ;), ale pan był porządny, przez godzinę dyskusji istniałam dla niego od szyi w góre, nawet nie zerknął, aż chyba trzasnęły drzwi, czy coś i się obróciłam... na ułamek sekundy. Wracam wzrokiem do pana, a on jęzor do pępka, ślinotok lekki, podnosi na mnie zamglone oczy, płoni sie niczym dziewica i: \"eeeeee, ładny wisiorek\" :D:D:D o mało sie nie posikałam ;) choć i tak z wiekiem wyglądam coraz lepiej i z lekka szczuplej, oby tak dalej i poprawa trwała :)

Gość lusjakika
Zigzi zigzi żeby mnie ktoś tak codziennie op....ył to by zadziałało, a ja marnuję tyle jedzenia, ze szok :-O jednak jestem dziwaczką tylko pod innymi względami niż Wy Opuncja, to może złożymy jakąś deklarację odchudzającą i do dzieła! ja kilka dni się tak minimalistycznie potraktuję z dożywianiem, na dobry początek, a potem chyba zastosuję się rad Zigsi oszczednego Koziorożca :-)

zielona herbatko o moim ulubionym smaku opuncji, coś na pewno masz, a u mnie jest niestety umowa wiązana, całkiem ładne D, ale do tego 112 w biodrach, dobrze, że wysoka jestem i giczoły długie to sie jakoś równoważy ;) hih, ale jak schudne to z biustu nici, zostane tak jak jestem, bo mnie nie stać na nową garderobe...

no to wyszło moje zboczenie: jestem praktyczna aż do bólu, najlepszy prezent dla mnie to coś, co mi sie bezwarunkowo przyda np skarpetki i to jeszcze z promocji :) etam, jak zboczenie to zboczenie :P

a to mnie drażni! zakladam, że jak ja jestem punktualna, to inni tez, że jak ja jestem słowna to reszta swiata też i dlatego zdarza mi sie tam permanentnej irytacji... 😡

a propo odchudzania, to właśnie wyskubałam troche czekolady ze słoika, ale wiem, że nie powinnam o tej porze, jestem skruszona ;)

....a ja chciałabym tylko podkreślić, że mieszczę się w obie pary dżinsów... moze dlatego, ze sa dobrze rozchodzone...;)

pamiętaj, że nie zabija sie posłańca, nawet jeśli przynosi złe wieści, a w Twoim przypadku wieść będzie dobra, bo aparat :)

koala, ja mam jedną parę dzinsów, kupiłam o 2 numery za duże i poszłam do krawcoj, żeby zwężyła, powiedziałam, że jak kupowałam, to były dobre ( a były tanie) :) i babka nie mogła sie nachwalić jak schudłam :) reszta portek jest z materiału... lekko się rozciąga ;)

Gość lusjakika
ogłaszam, że nie pasuję do klubu ;-) często nie mam miejsca w szafach i rozdaję ciuchy ubogim, a większość i tak leży nieużywana :-O i jeszcze mega dziwactwo - niektóre rzeczy z garderoby są tylko na specjalne okazje chociaż należą do tej samej kategorii ubrań codziennych (nie jakas tam suknia czy coś, nawet podkoszulek może zostać zaszczycony mianem na specjalna okazję....)