Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koalamiśś

moje dziwactwa starej panny

Polecane posty

opuncja, przypomnialas mi - mam dziesiatki par klipsow ktore sa neiwgodne i mnei irytuja. Kolczyki takie fajne sa ale omiajm gabinety :):):)

Gość lusjakika
właśnie sobie uświadomiłam, ze mam ok 7-8 paczek kaw 250 g mielona, po co mi taki zapas???:-O wszystkie mamy być na czarno?

9 kaw dziennie? Nieżle. Niestety u mnie by to nie przeszło. Ja mam nieco nadszarpnięte stosunki z własnym żołądkiem.

Apropos zaczerniania się, to proszę zauważyć, drogie panie, że jakoś trole trzymają się od nas z daleka. A topik jak w sam raz.:)

najwiekszym moim dziwactwem jest fakt posiadania meza. Z moim charakterem zupelnei nei wiem po co mi to.

Gość lusjakika
u mnie jeszcze nad zapas suplementów i witamin, kurcze, przy Was to ja dopiero zdziwaczałam, bo wczoraj jeszcze mi się wydawało, ze jesytem w miarę ok ;-)

klipsy mozna kupowac wszedzie. Na wystawach mineralow, w sklepie firmowym Colibry (te kupuje ale nei nosze bo nei sa w moim stylu :) ), u niektorych jubilerow, mam tez klipsy z allegro.

mam tez kilka litrow spirytusu - postanowilam robic nalewki rok temu :) A ze nie pije alkoholu a zwlaszcza nalewek wiec.... :)

Nic, to drogie ladies, ja chyba znowi muszę pomyśleć o spanku. Kurczę, otworzyłam kompa, żeby przepisać wypracowanko na seminarium i zamiast przepisywać wciągnęło mnie kafe.... Poki co nie dostałam smsa od dyrektora, co chyba oznacza, ze nie musze jutro do szkoły (dzieci na wycieczce), więc może nadrobię zaległości.

A ja mam przekłute uszy- i wiecie co ???? zapomniałam wam napisac o moim głównym nałogu- mam 45 par kolczyków- róznych, srebrnych, wiszących z koralików- w pracy jestem przedmiotem życzliwych żartów:D

Gość obserrwatorka
a myślałam że tylko ja mam dziwne dziwadztwa ;) Ja namiętnie rozmawiam z moim chomikiem Goliatem, ustępuje psu miejsca na fotelu i ukladam majtki kolorystycznie w szufladzie...... ;) jak mi sie coś przypomni to dopisze pozdrawiam 🌻

lacza nas: czarne koty, namietnosc do bizuterii, bielizny, torebek, butow, dziwactw - ale czad :):):) Jutro tutaj zbiorka, moje drogie :):):) I zeby zadnej nie braklo :) A Ty sskaka nie wpadaj, zajdz tu swiadomie :) Dobranoc, bardzo mi poprawilyscie humor i ciesze sie ze tu trafilam :)

Hmmm... musze policzyć swoje kolczyki. ja mam trzy dziurki w jednym uchu, znaczy chyba miałam, bo nie używam pozostałych dwóch więc zaczęły zapewne zarastać. Przebijanie nie boli ani trochę. Gorzej jest z gojeniem się. Czasami trwa to tygodniami.

Ja też:) bĘDĘ jUTRO późnym wieczorem:) I obiecajmy sobie- będziemy dla siebie miłe i koleżeńskie:)

Oki astra, przyjmują poprawką. Zajdę świadomie (a może: wpadnę świadomie?) Nie ma to jak kosmiczna jaźń. Idę pomedytować.:) teraz już naprawdę: papa.:) :) :)

jeszcze niegdzie nie byłam taka aktywna na forum, więc też postanowiłam mieć stały nick dobranoc

Yes, pyzia i pociągniemy dalej niż grzybica pochwy.:) Woooow, wreszcie załapałam się do jakiegoś topiku!!!!!!

Yesssss!!!! Kremy, sera (od serum), balsamy, żele, peelingi, maseczki i takie tam. No rzecz jasna witaminki, suplementy, te sprawy. No i ja, tabsy, o głęboka ironio losu, nie w tym celu, ale muszę (no i trochę tam jeszcze innych moich pigułek).

krem na cycuchy, krem na dupke, krem na udka (o ja stjupid loman, powinnam pisac: na piersiatka, dupenke, udeczka!!!!, poprawie sie :) ) , pod oczeta, na powieczki, na noseczek, policzunie - na kazda czesc cialeczka inny :) No i po lekturze kafeterii stwierdzam, ze jeszcze jakis srodke anty jest na miejscu jak najbardziej (tak, tak sskaka! ) bo jak sie np penis przysni to na bank mozna w ciaze zajsc :) Branoc :)

ja mam pełno perfum i zapasy balsamów, których w ogóle nie używam.... jak znormalnieć, no jak? ;-) może własnie taka publiczna \"spowiedź\" pomoże? psychoanaliza za free :-D

ach, balsamy - poezja zycia :) Owocowe, takie fajne :) Tez mam mase, ale nei chce mis ie ich uzywac bo to ponad moja cierpliwosc :) I nei chce normalniec :)

mi faceci nigdy nie mogli się nadziwić co ja tak długo robię w łazience, i że oni muszą czekać.... no to teraz siedzę przy kompie a balsamy na śmietnik :-D