Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koalamiśś

moje dziwactwa starej panny

Polecane posty

tak to sobie wymyśliłeś cwaniaku! :-D no nie wiem co na to moje współklubowiczki, ja powstrzymam się chwilowo od nasuwajacych się wspomnień i refleksji a propos \"rozpieszczanych\" facetów :-P

Mam taki mały deficyt zaufania, co do członkiń już niemal naszego bractwa;) Wydawało mi się, że widziałem coś na kształ pentagramu na szyji jednej z \"wmawiających\" sobie staropanieńswo i... naszła mnie taka refleksja, czy Wy wy aby nie chcecie złożyć mnie w ofierze na jakimś ołtarzu, obok tych kotków hodowanych przez jedna z kapłanek???:D Te wszystkie wypowiedzi zlewają się u mnie w jedną rozmazaną całość;)

wiecie co dziewczeta, tak oto dochodzimy do wiekopomnego wniosku ze nie plec, nie wiek i nie stan cywilny czyni z czlowieka stara panne :):):)

Johnie, ja sie zaniepokoilam mocno - czy Ty aby nie zazadasz od nas dowodow milosci?????????????

teraz wykręcasz kota ogonem, to my być nieufne :-D poza tym każde dziwactwa mają swoje granice, ja np. się nie piszę na żadne czary mary, nie wierzę w te rzeczy i nie zamierzam się zainteresować tematem

Lusjakika, taka duza dziewczynka a nie wie, ze KOTA SIE NIE WYKRECA????? :):):)

Ależ skoro WY być nieufne, a WY to mamy być MY, to ja staram się potwierdzić swoją nieufność już u bram WAsz... Naszego Bractwa;) To dobrze, że niby nie zamierzacie zrobic ze mnie \"marzanny\". czy też tarczy antyrakietowej, ale te dowodu miłości o których napisała jednak z koleżanek powyżej... powiem krótko...MIODZIO!;)

cześć, Johny, odbędzie sie głosowanie, w jakiej formie zostaniesz przyjęty do klubu (jako: członek, członkini, maskotka, wyrobnik, zakąska :) Co do ofiary, to nie wiem, czy czytałeś, ale ja jestem oszczędna i nie ja jedna zbieram tu przepisy i gotuje, więc gdyby potencjalnie odbył się jakiś zjazd, nasz nieformalny klubik skorzystałby z mięsnych zapasów własnych ;) a resztki dla kotów. Poza tym My sie nie bać, bo my babki to w kupie jesteśmy, czy teraz Ty się bać? :) astra, dowcip nieziemski! koleżanka swoją drogą też :)

no dobra, zostałam przyłapana, ale nikt nie jest perfect ja jestem dwujęzyczna i mowa ojczysta czysta troszkę mi się może chwilami przykurzyć, się pomyliłam, ale tylko pomyliłam, bo WIEM, że kota się ODWRACA :-)

sorry, ze nabijam posty, ale robię kilka rzeczy naraz, zresztą zaraz uciekam, więc temat odetchnie od mojej osoby... więc na razie pa!

Kota się wykręca, wykręca...ino nie wyrzyma;) Cześć ZIGZI ZIGZI! No ja bym optował, zeby przyjąć mnie jako maskotkę, bo w sumie to jestem miły, sympatyczny, miły w dotyku, nie rozpuszczam się w dłoniach i mam tylko dwie kalorie... nie z tymi kaloriami, to troszku nie prawda;) Cieszę się, że macie własne zapasy żywności i że nie żywicie się tymi kotami, co tu jedna koleżanka hoduje. Wy się nie bac, ale Wy nie ufac:) Ja nie ufać, ale ja się nie bać:D Na prawym bicepsie mam wytatułowane ODWAGA po hebrajsku...sam tatyłowałem...nożem:D

Gość zigzi
Lusja, to go toże znaju i lubju very macz:) Nawet w Anglii i sobie kilka książek przywiozłam, co mi pozwala go jakoś nie zapomnieć, bo raczej na codzień nie używam, boje sie całkowitego uwstecznienia jak skończe studia i zanjde prace... Johny, wybrałeś, a wybór jest wiążący. Jako maskotce należy Ci się klatka, poidełko, kolba kukurydzy, kółko do biegania i wizyta u weterynarza raz na pół roku. No i szczotkowanie :)

ZZ - ja bym dodala obowiazkowa kastracje :):):) Ja to kastruje hurtowo. I tu mowie wyjatkowo powaznie, pomagajac bezdomnym zwierzetom naprawde mam taka automatycznie wlaczana opcje w mozgu: obcy samiec=kastracja. Moje kolejne dziwactwo :) Johny, Ty jestes leworeczny?!

Jak bardzo wiążący to wybór Zizi? Czy można wystąpić z tej sekty?;) Kiedy zaprzysiężenie? Kiedy dostanę obiegówkę na gadżety? Na co ta klatka? Ja nie gryzę...no chyba, że bractwo sobie zażyczy;) Samo poidełko nie ugasi mojego pragnienia i w związku z tym, ze jestem na etapie rzucania palenia, to sytyryasznie mnie syszi:D Kółko do biegania, to dobre dla chomików, więc chciałbym skromnie zakomunikować,że jest wiele innych skutecznych sposobów na spalanie kalorii, niż bieganie w kółko;) Na szczotkowanie sie zgadzam pod warunkiem, że będzie ono dokonywane przez jedną z koleżanek z ekipy;) I jeszcze jedno... STANOWCZO SPRZECIWIAM SIĘ STERYLIZACJI!!!! PS. W ustach to ja się rozpływam Siostro:)

Johnie, dla chomików, oczywiście, że dla chomików. A czym Ty niby chciałeś być? Zaczynasz od dołu :) Astra, tak, kastracja jest dobrym pomysłem, poza tym potem zwierzaki robią się leniwe i tłuściutkie, więc są spokojniejsze przy szczotkowaniu. :D:D:D Johnie, nie masz sie co sprzeciwiać, umowa jest BARDZO wiążąca ;)

Ta umowa jest więc zniewalająca, a nie wiążąca! A myślałem, że bedę jednym w Was:( a nie chomikiem. Ja też potrzebuję uczucia, ciepłej strawy, ciepłej dłoni, ciepłego serca, ciepłego piwa...bleeee....nie piwa ciepłego nie potrzebuję. Ja nie jestem zwierzątkiem. MASKOTKA= Nicht Zwierzątko!!! Możecie kastrować wszystko, co się tylko porusza i ja Wam nawet w tym pomogę! Ze znieczuleniem, bez znieczulenia, na żywca, na umarlaka, laserowo, krwiście, z rana, z wieczora, jak tylko chcecie, ale zaakceptujcie ten jeden znaczący warunek... Maskotka zostaje w jednym kawałku, ze wszytkimi \"dobrami\". które wnosi do Stowarzyszenia,OK?????

Astra, masz u mnie wielkiego plusa za te koty.:) ja to mam takie marzenie: jak już wygram w LOTTO, to otworzę schronisko dla kotów. Taki koci świat, gdzie koty będzą mieć jak w niebie.

No właśnie Koleżanka SSkaka otworzy schronisko dla kotów i bedziecie je sobie sterylizować do woli. Cierpliwości Siostry:D

A teraz znowu muszę się brać do roboty i znowu mnie pieką oczy. :(

Jak to facet. i tak źle i tak niedobrze. A mówi sie, że stare panny są zrzędami... sskaka, a jak to jest z samiczkami? Fajnie, że tu trafiłam, bo jak sie wyniose z akademca to nabędę kota, znaczy sie wygrzebie sobie jakiegoś z zaułka i sie nim zajme, to będę miała źródło informacji i fachowej porady. Co do chomików to już sie znam ;)

Gość sksksks
Kotki się sterylizuje. One inaczej się naprawdę męczą. I to widać, że kotka w rui niewypuszczana oczywiście z domu cierpi. Moje obie dziewczyny są wysterylizowane.

kotki sie kastruje - czyli usuwa i jajniki i macice, kocurom za to jadra. Sterylizacja to tylko podwiazanie jajowodow/nasieniowodow co oczywiscie nei chroni np. przed nowotworami jajnikow czy jader. SSkaka - ide o zaklad, ze Twoje kotki sa wykastrowane :) A to ze tyje sie po tej operacji to raczej mit - mam 6 sztuk, 5 kastrowanych (Starucha sie nie nadaje na razie, u mnie jest od grudnia, ma 12 lat i bardzo uszkodzone nerki :( ) i z tej 5 jeden jest gruby a reszta w normie. Moj gruby ukochany Dresiarz wazy prawie 10 kg :):):) Skad jestes Sskaka? Moze ja bym Ci jakiegos kociaka na tymczasem podrzucila? :) I kolezanki czlonkinie, zwroccie uwage na podswiadome wypowiedzi naszej siostry Rambo: napisal co nastepuje: \"A myślałem, że bedę jednym w Was a nie chomikiem.\" Hmmmmm :):):)

a w ogole to mi tak z Wami radosnie ze hoho :) Chyba pojde sobie z tej radosci nabyc 46 torebke lub 21 balsam owocowy do ciala :):):)