Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wirtualnie

do normalnych facetów - podyskutujcie ze mną

Polecane posty

perta... ludzkość wyleciała z raju także dlatego, że Adam ... pupa był. Stała taka sierotka i nic nie zrobiła. Miał swoją kobietę bronić, i co? I dał ciała. Pretensje do Adama proszę Amigo Jak każde uzależnienie wiara w horoskopy upośledza wolę. Ja się wcale nie dziwię, że są tacy ludzie. Tak samo są palacze, alkoholicy i inni nałogowcy.

to ja mimo,ze nie facet sie tak wtrace jednym zdankiem swoim skromnym;) amigo 🖐️ nie uwazam zeby znak zodiaku mógł mieć az takie znaczenie, zeby było to podstawa bycia z kims czy nie charakter sie przede wszystkim liczy a on niekonieczniue jest zapisany w gwiazdach;) ja do tego znaku nic nie mam, juz ponad 4 lata mam swojego Kochanego Skorpiona przy boku, wiec tym bardziej mogę z doswiadzcenia potwierdzic to co pisze:) a jakby mi ktos powioedział, ze sorry nie wyjdzie bo jestem nie w tą date to bym się popukała w czoło;)

no dobrze dość o horoskopach to była rozgrzewka ;) teraz ty wymysl cos ciekawszego:P

ech wy \"babiszony\" żebyście tak bardziej nie mieć lecz być być chciały i i jeszcze mocniej aż do utraty tuchu kochały!!! jesteście zwięczeniem koroną lecz baczcie aby ona niebyła cierniowa :( - p.k-

zamiast babiszonów polecam kobiety. Odmiana dobrze robi:) A ciernie? Nie ma róży bez kolców:)

robisz tak.... zamykasz oczy, mówisz sobie \"chce\" i łapiesz pierwszą myśl, która Ci się pojawi. I tak lądujemy w kulinariach, sypialni lub garażu:)

Gość Pytaczczczcz
A jaki jest Twój znak zodiaku?

te? te w stylu \"barbie\" skarbie? :P czy te wyzwolone które twierdzą że uczciwą pracą ludzie się..... i z podniesioną zaciśniętą w kułak pięścią w górę wrzeszczą chórem niech nam tu o dzieciach i garach nikt nie kadzi my my chcemy rządzić my chcemy radzić masz obraz tego wiadomości drzewa! i powinny zrumienić się lica bo Ewa miała wciąż mieć przed oczami nie poznania dobrego i złego lecz DRZEWA ŻYCIA!!! -p.k -

Amigo.... chcę.... inteligentnej rozmowy:) a poważnie, nie odwracaj kota ogonem, jak napisałam, że każdy temat to każdy:)

wirtualnie ja nic nie odwracam moge podac kolejny tym razem trudniejszy temat.np kompleksy ja osobiscie juz sie wyleczyłem ale tu na forum to temat dominujacy

Gość no i tak
Na necie szukasz inteligentnych facetów??!! Chyba Ci odbiło....:O

Gość no i tak
Śmiem mieć inne zdanie po przeprowadzeniu testów porównawczych na szeroką skalę. :O

np .wzrost przecierz ten temat pojawia sie co 29 minut az dostaje wymiotow i zadne tłumaczenia nie pomagaja

no i tak poprostu Twoje środowisko jest na wyższym poziomie, ale to nie oznacza, że ludzie z netu są przekreśleni. W takim wypadku i ja i Ty byłybyśmy nienormalne. A jesteśmy? Amigo Ja też:P więc może lepiej o tym nie gadać. ;) Czyli jak mówisz słowo chcę to pojawiająsię kompleksy...? Może spróbuj jeszcze raz:) Pełna wolność:)

ani żółtka ani koperek lepsze parę mocnych kropelek i cisza! i tylko zegara gdybanie miła pani :) i łoże przestronne jak morze przytulne ciche jak się w nim położę :* życzę dobrej nocy bo ono stęsknione za mną jak łono! - p.k -

W takim razie życzę by prześcieradło jak skóra gładkie i ciepłe miekkim dotykiem utuliło, kołdra przyjęła w objęcia a poduszka delikatna jak kobiece piersi zapewniła ukojenie głowie.... Dobrej nocy:)

Gość no i tak
Nie jesteśmy, niestety... :D Ale nie aż tak nienormalne jak oni NIE jesteśmy. :O