Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Tak czeba tak

Dlaczego ktoś mówi mi żebym się ogarnął jak jestem ogarnięty

Polecane posty

2 minuty temu, BabkaBynajmniejBoża napisał:

Ale za co? Za sprzedaż allegro nie zamykają.

No właśnie nie rozumiem jej wypowiedzi 

3 minuty temu, BabkaBynajmniejBoża napisał:

Żebyśmy wiedzieli że niektórzy są fałszywi. Bo to jest fałsz że tu go ciśnie a cīpe wysyła. O ile to prawda bo mitomania szczyty osiąga u zlezaka.

Tak czy srak wywalanie prywaty jest słabe.

4 minuty temu, BabkaBynajmniejBoża napisał:

O to że nie darzy cie sympatią i jawnie wyzywa na publiku więc gdybyś miał jej zdjęcia to mógłbyś je wrzucić znając ciebie.

No właśnie nigdy nie wrzucilem zadnej zdjęć są granice których jeszcze nie przekroczylem, także mnie nie znasz. 

3 minuty temu, Tak czeba tak napisał:

Gdzie widzisz tu coś nielegalnego? Kupilbym jakiś towar z ali sprzrdawal drożej na allegro czy stronie internetowej. 

Kupujesz coś zwracasz. Za co możesz mieć ograniczoną dostępność do danego produktu to raz, dwa wczoraj śmiałeś się z gwałtów jak szczerbaty na suchary i za to już dziś powinieneś mieć zarzuty.. Jesteś zaburzony psychicznie i nie wierzę, że jakakolwiek normalna kobieta wejdzie z tobą w normalną relację i coś ci wyślę. Mnie też gófna wysyłałeś na komunikator, aż się biedak zapchał. Ciągle wozisz się po Elce. Spałzuj trochę, bo ktoś w końcu może się tym zainteresować. 

Edytowano przez niemaszuprawnień

Przed chwilą, Tak czeba tak napisał:

No właśnie nigdy nie wrzucilem zadnej zdjęć są granice których jeszcze nie przekroczylem, także mnie nie znasz. 

To zawsze jakiś plus.

Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał:

Kupujesz coś zwracasz. Za co możesz mieć ograniczoną dostępność do danego produktu to raz, dwa wczoraj śmiałeś się z gwałtów jak szczerbaty na suchary i za to już dziś powinieneś mieć zarzuty.. Jesteś zaburzony psychicznie i nie wierzę, że jakakolwiek normalna kobieta wejdzie z tobą w normalną relację i coś ci wyślę. Mnie też gófna wysyłałeś na komunikator, aż się biedak zapchał. Ciągle wozisz się po Elce. Spałzuj trochę, bokto w końcu może się tym zainteresować. 

Zarzuty za śmianie się? Nikt się tym nie zainteresuje bo on tak naprawdę nic nie robi złego w rozumieniu prawa. Po co go straszysz jak dziecko?

2 godziny temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Ty myślisz, że jak wlożysz kartę bankomatową do etui to placisz telefonem i zaliczasz to do jego funkcji. I jeszcze się pytasz czemu jesteś nieogarnięty.

Kupno najnowszego telefonu i oplacanie mu mobilnego neta ma być bardziej ogarniete od kupna kejsa przezroczystego za darmo? Bo akurat złożyło się tak że kupilem dwa kejsy za 5zł dobralem za 40. Oddalem na 40 i typ się tak wkoorwil że zwrocil 45. Więc wyszly mnie darmo.

Oszust z Podlasia, który pozyskuje dary z Kościoła i od ciotki szczyci się powodzeniem na kobiecym forum. 

Brakuje jeszcze Lexa i klan forumowych badboyów będzie w komplecie 😁

12 minut temu, salix napisał:

Tak czy srak wywalanie prywaty jest słabe.

Czy ty nie jesteś przypadkiem uzyszkodnik?;)

4 minuty temu, niemaszuprawnień napisał:

Kupujesz coś zwracasz. Za co możesz mieć ograniczoną dostępność do danego produktu to raz, dwa wczoraj śmiałeś się z gwałtów jak szczerbaty na suchary i za to już dziś powinieneś mieć zarzuty.. Jesteś zaburzony psychicznie i nie wierzę, że jakakolwiek normalna kobieta wejdzie z tobą w normalną relację i coś ci wyślę. Mnie też gófna wysyłałeś na komunikator, aż się biedak zapchał. Ciągle wozisz się po Elce. Spałzuj trochę, bo ktoś w końcu może się tym zainteresować. 

Nie ma czegoś takiego jest wolność wypowiedzi. Zwracać też można nawet całość. Ja to jestem porządny zwracam drobnice nie niszczac jej. Najgprsi to są klienci co kupią 85 sony a potem zwrot i sklep ma strate 2500,- na outlecie.

9 minut temu, BabkaBynajmniejBoża napisał:

Po co go straszysz jak dziecko?

Bez przesady, orientuje się w prawie na tyle że wiem jeszcze co można pisać. 

12 minut temu, Tak czeba tak napisał:

Kupno najnowszego telefonu i oplacanie mu mobilnego neta ma być bardziej ogarniete od kupna kejsa przezroczystego za darmo? Bo akurat złożyło się tak że kupilem dwa kejsy za 5zł dobralem za 40. Oddalem na 40 i typ się tak wkoorwil że zwrocil 45. Więc wyszly mnie darmo.

Typ nr 1

wydałem 6500 i płace 30 miesięcznie żeby płacić telefonem 

Typ nr 2

wydałem 0zl i płace 0 miesięcznie żeby płacić telefonem 

Który przypadek obiektywnie jest bardziej ogarnięty? 

3 minuty temu, Tak czeba tak napisał:

Bez przesady, orientuje się w prawie na tyle że wiem jeszcze co można pisać. 

Tak skończyłeś prawo, fotografie, jesteś kulturysta, zapaśnik i łamacz serc 😁

18 minut temu, niemaszuprawnień napisał:

Ciągle wozisz się po Elce. Spałzuj trochę, bo ktoś w końcu może się tym zainteresować. 

A proszę bardzo, ja mam screeny nie pomawiam tylko piszę prawde niech mnie pozwie.

1 minutę temu, Tak czeba tak napisał:

A proszę bardzo, ja mam screeny nie pomawiam tylko piszę prawde niech mnie pozwie.

Jesteś mitoman i stalker spod Podlaskiej wsi, gdzie diabeł mówi dobranoc. 

2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał:

Tak skończyłeś prawo, fotografie, jesteś kulturysta, zapaśnik i łamacz serc 😁

Są kk odnośnie pisania ale to trzeba trochę inaczej pisać niż ja. Np. dumbo wypowiedź "zabíj się" jest już łamaniem prawa. Nie moje, że lachony kłamie. 

4 minuty temu, Tak czeba tak napisał:

Typ nr 1

wydałem 6500 i płace 30 miesięcznie żeby płacić telefonem 

Typ nr 2

wydałem 0zl i płace 0 miesięcznie żeby płacić telefonem 

Który przypadek obiektywnie jest bardziej ogarnięty? 

Po pierwsze, to ty nie placisz telefonem.

Po drugie, nikt raczej nie kupuje telefonu zeby móc płacić nim. A jak już bardzo chce, to kupi sobie smartwatcha za dużo mniej pieniędzy.

1 godzinę temu, Malowany napisał:

Taki jesteś ogarniety, że elka ma cię za upośledzonego 😆

Co nie przeszkadza jej namiętnie z nim konwersować od lat 😉 akurat ten argument jest inwalidą 

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Po pierwsze, to ty nie placisz telefonem.

Po drugie, nikt raczej nie kupuje telefonu zeby móc płacić nim. A jak już bardzo chce, to kupi sobie smartwatcha za dużo mniej pieniędzy.

Tylko że idąc w minimalizm smartwatch (który zresztą mam też sony) to dodatkowe urządzenie które trzeba zabrać, nie każdy na nadgarsku nosi 24/7 zegarek. A telefon wypada mieć choćby po to że jak ciebie potraci samochód albo kogoś to wezwiesz pomoc, różne jego funkcje mogą się przydać jak kalkulator w sklepie, jak aparat żeby zrobić zdjęcia ogłoszenia na klatce schodowej. A zegarek to co godzinę sobie sprawdzisz, taxi zamówisz z niego bez użycia telefonu? Nie wiem może już te apple są takie zaawansowane ale wtedy cena jest również wysoka jak telefon.

4 minuty temu, BabkaBynajmniejBoża napisał:

Po co lezakowi telefon. 

Taxi, ciotka, stypiare, sis. Urzędowe. Bankowe. Apki większość też już wyjom o potwierdzenie smsem. 99% czasu mi zbędny w domu mam ipada pro 13. Ale gdy po pół roku chcesz się zalogować np do paypala wyje o smsa. I nie odbierzesz 100£ od siostry bez tego. 

Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Nie, od stycznia nie gadam z nim na priv.

To szmat czasu w perspektywie kafeteryjnych epok 😃

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się