Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość partner

czy dziewczyna skorpion jest odpowiednia partnerka

Polecane posty

Gość partner

Czy dziewczyna z pod znaku skorpiona moze byc dobra partnerka?

Gość skorpiony mają duzy
temperament i często to straszne ździry...

Oj z taka dziewczyną będzie Ci ciężko... skorpion to najbardziej uparty i samolubny znak zodiaku zarówno dziewczyna jak chłopak spod tego znaku to fatalni partnerzy...

Gość cała prawda o
maika3 brawo!!! dokładnie sama odczułam ten upór Skorpiona nigdy więcej

Gość to moja kolezanka
zostanie stara panna:P

Gość skorpiony to uparciuchy
zazdrośnice, egoistki i kurwiszony jakich mało...

Jestem skorpionicą a ślub biorę we wrześniu... :-D A tak wogóle fajne macie \"definicje\" skorpionów - można się pośmiać he he

Gość karola 29
ja jestem Skorpionem-nie puszczam sie-samolubna nie jestem wcale -no zazdrosna tak-moj maz mnie kocha i jestesmy razem 10 lat

Gość skorpiony zawsze uważają
że wszystko mozna załatwic seksem...

Gość na razie
7 negatywnych opinii i 3 pozytywne (w tym 2 od kobiet, które same sa skorpionami więc niezbyt obiektywne...)... to mówi samo za siebie...

Gość starożytny rzymianin
nie, dziewczyny skorpiony biją męża i nie chcą mieć dzieci. poza tym zdradzają ile wlezie. są wredne,niesympatyczne i śmierdzą. ps. swoja droga nie wierze ze ktos moze byc na tyle glupi zeby sugerowac sie znakami zodiaku :o

Gość to się nazywa
Jestem dziewczyną, mam 23 lata, skorpionica jak sie patrzy. Nie puszczam się, jeszcze z nikim nie spałam, bo czekam na właściwego faceta. Egosita? Nie wiem. :D Zazdrośnica? TAK! JAk już znajdę tego właściwego, to z nikim się nie podzielę i zajeżdżę go tak, że rano nie podniesie się z łóżka. Czasd odbić sobie te wszystkie lata oczekiwania. :classic_cool:

Gość to się nazywa
*egoistka, sorki za literówkę 🖐️

Gość skorpionki2
ja jestem skoriponem, moj maz tez :) co skorpion to inny charakter roznimy sie wszystkim ja zaborcza, lubioca postawic na swoim, wybuchowa, ale tez b uczuciowa, z wielkim sercem moj maz oaza spokoju, b wrazliwy, ale tez majacy swoje zdanie :)

Gość poniewaz kobiety..
skorpiony sa rozne od facetow skorpionow..ja za bardzo nie wierze w znaki zodiaku..ale wszystkie skorpionice, ktore znam dosc dobrze, a jest ich 3-sa zaborcze, egocentryczne, daza do celu po trupach...a faceci..znam ich dwoch..bardzo mili, lagodni, dobrzy..

hahahhah niezłe definicje skorpionów Slub biorę 15 wrzesnia z moją rybką :) Skorpion +Rybka to idealne połacznie :) jak dla mnie oczywiscie :) hahahha Skorpiony są po prostu silne i radza sobie w zyciu :)

Gość scor
ten kto nie jest spod tego znaku nie jest w stanie zrozumiec... my mamy silny i złozony charakter, potrafimy wcielac sie w rozne osobowosci, kontrolowac sytuacje szybko wszystko kalkulować, miec wiele twarzy i robic odpowiednia mine do odpowiedniej gry i tak jak madziunick napisala radzimy sobie w zyciu!;)

Gość nalon32
cos w tym musi byc, bo ja znam blisko 2 skorpionice i obydwie sa zaborcze, zlosliwe, egocentryczne, samolubnei daza do celu po trupach.. faceci sa inni -znam jednego -jest cholernym kobieciarzem:)