Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wtf...

germanistyka-się ktoś wybiera?

Polecane posty

Gość wtf...

hej! jak w temacie! kto, dokąd? czy wy też macie takiego fioła na punkcie języka niem.?

Gość wtf to po angielsku
coś ci się pomyliło!

Gość wtf...
:D nie pomylilo:P to jeszcze reakcja na wiadomosc ktora dostalam kilka dni temu:O

Gość wtf...
:) witam w takim razie:) a co potem planujesz robić? gdzie skladasz papiery? ja do torunia, wawy i gdzies jeszcze sama nie wiem dokad..

ja składam na dwie uczelnie do Lublina tylko tam znalazlam takie fajne kierunki a potem trzeba robic magiistra i pracowac jako tlumacz innego wyjscia nie widze bo nie zamierzam skonczyc jako nauczycielka w gimnazujm ;)

Gość wtf...
ja mysle o uczeniu w jakiejs SJO, w LO, w wolnym cxasie jakies korki, tlumaczenia:) oby sie udalo. W takkim razie zycze Ci powodzenia:):) a jak Ci poszla matura?

hmm narazie z ustnych nie jest zle zdawalam dwa jezyki francuski i angielski z ustnego francuskiego na podstawowym mialam 90% a z agielskiego na rozszerzonym 85% takze nie jest zle ale obawiam sie ze z pisemnymi juz tak latwo nie bedzie a wiadomo ze wlasnie pisemnie sie glownie licza :o a Tobie jak poszlo? a na studiach jaki wybierasz dodatkowy jezyk?

Gość antykompek
zeby pracowac jako tlumacz studia nie wystarcza

Gość wtf...
ale to zalezy, dla jakiejs firmy wystarczy juz tytul filologa i mozna jezdzic i byc posrednikiem w kontaktach handlowych np.;) a tego.. ustna z niemca 95 proc. pisemna-cholera wie:P a na UW jest np. niderlandzki.. moze ten sobie dobiore? jesli bedzie angielski to moze angol. sama nie wiem. zalezy dokad sie dostane.. :O te wyniki.. chcialabym juz je znac..

a ile jest miejsc u Ciebie na uniwerku bo kurde u mnie jest 30-36 normalnie szok:o a wpisowe 80 zl albo 65 zl takze watpie zebym sie dostala no ale coz postaramy sie

Gość wtf...
110 bodajze.. :p ale nie patrze na to bo bym mogla sobie odpuscic z takimi wynikami jakie ja bede miala to ;p zaden wyczyn;)