Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tizbma

+Przeswietlenie płuc a kompleks dot Cycucha

Polecane posty

Gość tizbma

Mam problem, mam wciagnieta brodawke sutkowa przez zakrotki przewod mlekowy. Bylam z tym u 2 lekarzy juz spory czas temu, bo to mi sie zrobilo w czasie dojrzewanie, tzn brodwka sie schowała. Wychodzi na troche jak ją powyciągam, ćwicze, ale to inna sprawa.Bardzo sie tego wstydze, ludzie zadko slysza o takim dziwactwie. Teraz musze zrobic sobie ksiazeczke sanepidowska i mam problem. Zdjecia tam, gdzie sie robi przeswietlenia robi taki mlody facet, mieszka na tym osiedlu co ja, strasznie sie wstydze bo pewnie bede musiala zdjac stanik?? bedzie patrzyl na to cholerstwo...:(

Gość tizbma
up

Gość ja do rpzeswietlenia pluc
sie rozbieralam do pasa do naga, zdjecie robila kobieta wiec nie bylo problemu, jesli sie wstydzisz zrb rtg gdzie indziej albo popros o technika kobiete i tyle, chociaz wydaje mi sie, ze przesadzasz bo w sumie taki facet to juz wiele w zyciu widzial a nawet jesli twoj sutek dziwnie wyglada to on sie nie gapi na cycki analizujac ich sutki :-P glowa do gory :-)

Gość migotka3
Uwazam, ze nie powinnas isc do tego faceta. Ludzie sa niestety beznadziejni, takze bardzo mozliwe, ze rozgada o tym na osiedlu...

Gość tizbma
a jeszcze mam pytanie dziewczyny jak takie przeswietlenie dokladnie wyglada?? on dotyka czyms tam nad czy cos przysuwa do klatki:P czy co?? i pozniej na obrzie cycki tez sa jakos widoczne czy nie?

Gość ja do rpzeswietlenia pluc
mi babka powiedziala, zebym sie rozebrala i gdzie mam stanac i wyszla, mowila mi przez glosnik zebym zrobila wdech i zatrzymala powietrze i wtedy zrobila zdjecie, na zdjeciach widac klatke piersiowa, piersi to takie przejasnienia wychodza, nie bedzie widac dziwnego sutka na zdjeciu nie martw sie :-)

Gość tizbma
dzieki za odpowiedz