Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fioreka

ten peeling kawowy jest boski!!!!!

Polecane posty

Gość fioreka

słuchajcie... dowiedziałam się o nim z tego formu. dziekiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! :D :D :D robie go od 2 miesięcy tak ze 2 razy w tygodniu i zauważyłam, że celulit zmniejszył się o jakieś 30%!!!! dla mnie to wielki sukces bo od lat codziennie wcieram rózne balsam, zele i peelingi i nic nie dawały a nawet celulit sie pogarszał!!! miałam juz taki widoczny gołym okiem. peeling robie z zaparzonych fusów + oliwka ziaji na celulit + jaki kolwiek zel pod prysznic. teraz jeszcze kupie sobie olejek cynamonowy bo podobno dobrze go dodawac i bede tez taka papke nakladac na cialo i zawijac je folia. podobno to dopiero super dziala. wczesniej nie chcialo mi sie robic tego foliowania bo szczerze to wcale nie wierzylam, ze ten peeling cos da. a teraz nie dosc ze celulit znika to skora gladka jak u malego dziecka!!!

Gość fioreka
troche nieskładnie towszystko napisałam... :P ale wiecioe o co chodzi...?...

Gość fioreka
a w ogola z tego forum o wielu rzeczach sie dowiedzialam... o depilacji cukrowej - tez swietna. :D o oliwce hipp na swiecaca cere i kremie babydream... o maseczce na włosy z nafta i jedwabiu do włosów. jaka ja byłam zacofana!!! :P ;)

Gość darietta
jak wygląda ta olifka ziaji na celulit mozesz opisac i ile kosztuje ja zrobiłam raz ten peeling i dos przyjemny ale po jednym razie było wiadomo ze efektów nie bedzie ale niestety miała ostatni rok w szkole wiec brakowało mi czasu teraz z racji wolnego chce spróbowac ja mam tez celulit i troszke widac go wiec mam nadzije ze mi tez pomoze a to co bedziesz teraz nakładac na nogi i owijac folią to tez ten peeling mam tez pytanie bo kupiłam sobie taki zestaw gąbek i rękawiczke do masazu z tym sznurkiem podobno jest ona tez dobra na cellulit i teraz nie wiem czy cos zle zrobłam bo ja normalnie zamoczyłam ja w wodzie i myłam sie przy okazji robiąc masaz czy tak mozna bo zauwazyłam ze w dwóh miejscach sznurek rozwiązał sie

Gość fioreka
o 30% :P ;) nie wyliczałam tego... tak po wyglądzie nóg oceniłam ile ubyło tego celulitu... ;) różnice widać na bank!!! :D oliwka ziaji kosztuje jakies 15 zl za chyba 400 czy 500 ml. jest ona w takim pomaranczowym opakowaniu. ja ta oliwka smaruje cale cialo. a ta papke robi sie podobno tak samo jak ten peeling tylko nakłada sie na nogi i zawija je folia. na to jakies dresiki i jeszcze owinac sie kocem i tak chyba z pol godziny posiedziec trzeba. tylko wlasnie dobrze dodac do tego jeszcze chyba balsam i ten olejek cynamonowy. jest jeszcze tu taki inny przepis na papke z kawy rozpuszczalnej, ale jej nie robilam.

Gość fioreka
no wlasnie kazdy pisze ze to fusy z wypitej kawy moga byc. ja dawalam swieze bo nie pije fusiastej kawy. :)

Gość fioreka
a ztym zestawem gabek to tak chyba trzeba sie masowac podczas kapieli. ja tez mialam taka gabke. mam ja nadal. ale jakos sie nia nie masuje. a moze rozwiazalo ci sie bo bylo zle zwiazane?

ja dawalam fusy po zrobieniu kawy w ekspresie. ale wole masaze i peelingi na bazie soli badz cukru i oliwy. nie lubie sie babrac z domowymi sposobami :)

Gość fioreka
tu jest o tej papce z kawy rozpuszczalnej; http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3217009&start=0 no babrania to z tym jest. fakt. ;) a jaka łazienka upaprana kawą!!! aaaa... zapomniałam!!! jeszcze czasem dodawałam do tego peelingu algi. i po peelingu tez je wcierałam w skóre. ale to tylko czasami.

Gość fioreka
nafta kosmetyczna + żółtko jajka + sok z cytryny. miałam strasznie suche włosy, jak siano. nakladam tą maseczke 2-3 razy w tygodniu na godzine. na to czepek foliowy i recznik lub czapka :P pozniej splukuje i myje szamponem. wlosy zrobily sie lsniace co kiedys nawet po odzywkach bylo niemozliwe... ale pewnie jakbym przestala robic te maseczki to wlosy by zmatowialy. nie wiem tylko po co to zoltko i cytryna...?...

Gość fioreka
a moze wiecie dokladnie co sie powinno dawac do tego peelingu kawowego? i do tej papki? kiedys to znalazlam tu ale nie zapamietalam, nie przepisalam a teraz nie moge znalezc... ale bede szukac jak znajde to wkleje.

Gość nie da się naprawić
tylko tę maskę z naftą kosm nie dłużej na włosach niż 15 min!! bo nafta strasznie wysusza włosy

Gość fioreka
no co ty!? wysusza? jak mi sie wlasnie wydaje, ze nie wysusza a trzymam ja duzo dluzej noz 15 min! ala jaja.

Gość fioreka
kurde nie moge znalezc. nie chodzi mi o przepis na peeling tylko na ta papke pod folie. tam bylo ze olejek cynamonowy lub grejfrutowy sie daje. ale nie wiem ile tego olejku bo mozna podobno latwo przesadzic. i w ogole co tam jeszcze trzebaby dodac bo wydaje mi sie po tym jak robie ten peeling ze to by sie za bardzo skory nie trzymalo taka papka. i na jaka grubosc to nakladac tez nie wiem...

Gość fioreka
a z ta nafta ze wysusz to mnie zadziwolas... ale wydaje mi sie ze jedwab troche wysusza.

Gość darietta
a moze mozecie cos polecic na przetłuszczające sie włosy

Gość darietta
i moze ktos wie gdzie mozna kupic algi ja kiedys miałam w domu takie białe kryształki i trzymałam je w słoiku ale strasznie szybko sie rozmnarzały i mama wywaliła je dostałam je kiedys od znajomej aleteraz nie wiem gdzie cos takiego mozna dostac gdybym wiedziała ze beda mi potrzebne to do dzis bym je chodowała ale co tam miała 13 lat skad mogłam wiedziec

Gość hej ........a co
witajcie,mam pytanie Chodzi mi o rozstepy,bo piszecie tu o dobrych sposobach na pozbycie sie cellulitu ,a co z rozstepami wstretnymi? Znacie jakies sposoby na zmniejszenie ich widocznosci? bo wiem,ze nie pozbede sie ich juz nigdy na dobre :(

Gość pati 28
obawiam sie ze tylko laserem -sama mam i nic nie dziala

Gość fioreka
ja tez mam troch rozstepow ale nic na nich nie dziala... ja algi kupilam na allegro! :D za 5 zl porcje + 8 zl przesylka.

Gość fioreka
wlosy mi sie tez przetluszczaja. moze troche ta nafta tez na to pomaga. tak mi sie zdaje.

Gość darietta
a mozna je kupic gdzies poza allegro bo ja jakos nie wierze w to jestem z poznania wiec moze ktos wie gdzie mozna kupic algi