Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 margotka22

czy takie stopy-paluszki da sie wyprostowac przy pomocy tych wk艂adek koryguj膮cyc

Polecane posty

Go艣膰 takatamja
nie mo偶na! trzeba!! do chirurga id藕 jak najszybciej. im p贸xniej, tym gorzej. trudniej to zrobi膰!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 margotka22
a nie moge sama kupic sobie tych wk艂adek w aptece poprostu chodzi mi o to czy da sie to zrobic bez operacji bo by艂am u ortopedy i powiedzia艂 mi ze operacja a wiecie to s膮 nogi i boje sie ze moze cos nie wyj艣膰 dlatego chcia艂am spr贸bowac z takimi koreczkami kt贸re wk艂ada sie miedzy du偶y palec a ten obok tylko czy to cos da

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 microshit
po pierwsze to wyrzuc wszytkie buty na obcach i z waskimi noskami. po drugie mozesz kupic w aptece takie nahladki na halluksy, chyba schol produkuje. ale nie nstawiaj sie na szybki efekt. kilka miesiecy minimum. takie place nie zrobily sie w tydzien i zajmie sporo czasu zanim cos naprawisz, chociaz najskuteczniejsza jest operacja. wiem, bo robila moja babcia, ktora do 70tki nosila waskie buty. potem lekarz zalecil wkladki, ale nawet po roku nie bylo zbyt duzej poprawy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 margotka22
w艂asnie ja nie chodze w butach na wysokim obcasie ani z w膮skimi czubkami poprostu tak mi sie zrobi艂y nie wiem czu to rodzinne chce kupic sobie takie wk艂adki ale nie wiem czy to nie bed膮 wyrzucone pieni膮dze w b艂oto a operacji sie boje mozesz opisac jak to wygl膮da i jak wygl膮da po operacji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie da si臋 naprawi膰
mo偶na spowolni膰 post臋p zwyrodnienia tego stawu. halluks贸w si臋 nie zatrzyma ani nie wyleczy - tylko operacyjnie, ale nie takie jak ty masz, du偶o bardziej zaawansowane stadium. jest to bardzo bolesne, kilka miesi臋cy potem nosisz gips na stopie (najpierw jedn膮, potem drug膮 si臋 operuje) najlepiej przej艣膰 si臋 do ortopedy, ale pewnie zaleci 膰wiczenia i noszenie wk艂adek, bo innech sposob贸w nie ma. no i fakt - zero obcas贸w..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upupupupupu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 margotka22
a czy komus te wk艂adki pomog艂y bo od jakiegos czasu troszke bol膮 mnie te palce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mam tak samo
cho膰 nosze glownie sportowe obowie. szpilek nigdy nie mialam, waskich noskow tez nie... tak wiec jak widac tak sie czasem po prostu robi :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 footfetishmen
Masz pi臋kne paluszki, ciekaw膮 zmys艂ow膮 karnacj臋 sk贸ry 艣liczn膮 naturaln膮 ozdob臋 - pieprzyk na wysoko艣ci przedzia艂ka mi臋dzy 4 i 5 paluszkiem prawej stopy. Takie odchylenie duzych palc贸w wed艂ug mnie mie艣ci si臋 w normie - na pewno estetycznej a i zdrowotnej pewnie te偶. Je艣li b臋dziesz nosi艂a odpowiednie obuwie nie powinno si臋 ono powieksza膰. Jako nami臋tny wielbiciel kobiecych st贸p musz臋 wyzna膰, 偶e Twoimi jestem zachwycony. Jedynie paznokcie mog艂aby艣 troch臋 staranniej przycina膰. Pozdrawiam Cie serdecznie i zapraszam na za艂o偶ony przeze mnie topik: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3425390&start=0 na kt贸rym rozmawiamy o urodzie damskich st贸p w r贸偶nych jej aspektach 馃尰

Udost臋pnij ten post