Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

mam faceta - jestem winna wobec singli

Polecane posty

Gość

wyjaśnijcie mi czemu tak jest :/ jako jedna z nielicznych wśród moich przyjaciółek mam faceta i ciągle spotykają mnie z ich strony komentarze: \"ty masz faceta to się nie odzywaj\" albo jak się na coś żalę to \"masz faceta przynajmniej, powinnaś się cieszyć\". i to głównie od osoby, która zanim zaczęłam chodzić z moim facetem, mówiła mi że jestem głupia, bo bardzo chcę mieć faceta i tylko facet się dla mnie liczy :/ tymczasem jej związek był krótki, facet ją zostawił, i ona cały czas mi mówi \"no ty tego nie rozumiesz co ja czuję\", \"nie odzywaj się, bo cię facet nie zostawił\", itp :( to co, mam się rozstać, żeby wszyscy byli zadowoleni? :( pomijając to, że to jej związek był chory, ja nie mogę się w ogóle wypowiadać \"bo mam faceta\" i ona i inne laski zachowują się jakby posiadanie faceta było jedynym priorytetem i szczęściem dla dziewczyny :/

otaczasz sie kolezankami ktorych nic nie jest w stanie zadowolic..nawet jesli już znajdzie faceta to powie ty sie nie odzywaj bo nie masz faceta nizszego ode mnie albo twoj facet nie jest taki gruby jak moj :) takie opinie puszczaj mimo uszu albo usmiechem urwij watek ktory niechybnie moze sie zamienić w potok jeszcze wiekszych narzekan

Gość
heh no właśnie nie rozumiem tego: kiedyś najeżdżała na mnie że \"na siłę\" chcę mieć faceta, a teraz jest jeszcze gorsza niż ja kiedyś. a ja teraz widzę, że facet to nie wszystko...

Gość
chodzi o to, że nie mam prawa mieć doła \"bo mam faceta\" aaaaaargh

Gość tez_tak_mam
hej...coz, niestety tez tak mam...ze "powinam siedziec cicho bo mam faceta"...;/ a tak pozatym odkad jestem z nim...a wcale nie separuje sie od kolezanek ani nikogo...po prostu jetem pomijana w towarzystwie...tak jakby nie bedac singlem- stracilam na wartosci:/

Gość małeJest piękne
23 lata, 159 cm wzrostu

Gość
i jeszcze nie chcą nas zapraszać na imprezy, bo się zachowywaliśmy \"nie wiadomo jak\" :/ no cóż, te osoby wstydziły się brać swoich partnerów za rękę w towarzystwie, a nam dlatego nie wolno się przy wszystkich pocałować... to wszystko dlatego, że kiedyś na imprezę wpadła policja, to się rzuciliśmy na łóżko i zaczęliśmy całować, żeby pały się nie czepiały nas, a reszta to odczytała w jakiś pokrętny sposób :/

bo bycie singlem jest na topie i nie idziesz z ducham czasu powinnas brac przyklad z Magdy M albo innej Bridget Jones

Gość mexxxxxxx
rada banalna, ale co sadzisz o zmianie przyjaciol? Wydaje si ezreszta, ze to zadni przyjaciele, po prostu zazdrosne kolezanki. Moze zaprzyjaznijcie si ez zjakimis parami, bedzie wesolo i na luzie.

Gość
zmiana przyjaciół... niestety za długo się znamy zeby się w to bawić :/ w moim towarzystwie praktycznie nie ma par, z którymi byśmy się spotykali :/ ja w ogóle jako pierwsza z naszej paczki miałam faceta (chociaż mało na to wskazywało), no i normalne dla mnie jest, że z facetem idzie się za rękę, a nie w odległości pół metra, że na imprezie się siedzi objętym i od czasu do czasu całuje :/ próbuję zrozumieć tą przyjaciółkę, ale ona jest już rok po rozstaniu a odstawia zgorzkniałą porzuconą i \"dalej go kocha\" (chociaż to na osobny temat ;) )

Gość dzizassss
na imprezie siedzicie objeci? ja mam faceta, ostatnio chciał zaprosic kumpla z pracy, ale jego kobieta to straszny bluszcz,wiec wprosiła sie do nas.siedzieli caly czas objeci jak rodzenstwo syjamskie,powiem wam jedno,niech siedza sobie tak razem w domu,my ich wiecej nie zaprosimy

Gość dzizassss
zrozum ,ze takie zachowanie moze draznic innych ,niezaleznie od tego,czy są singlami,czy maja kogos.A tak z innej beczki ,to zastanow sie ,czy moze Ty nie kreujesz sie na lepszą ,bo masz faceta,takie pannice tez znam :/

Gość
nie nie, ja się nie kreuję na lepszą, po prostu do dla mnie naturalne, że to mój facet i go kocham, zresztą zanim zaczęliśmy być razem to był dla mojego towarzystwa zwykłym kolegą, a nie jakimś obcym z zewnątrz. co do siedzenia objętym, to jakoś sobie nie wyobrażam siedzieć w knajpie czy na imprezie (gdzie są również inne pary które są jeszcze \"odważniejsze\" niż my) obok siebie, nie trzymając się nawet za rękę... u znajomych, powiedzmy w 3-4 osoby tak bym nie siedziała, ale tam gdzie jest osób kilkanaście, muzyka i alkohol to chyba normalne?

Gość zmień koleżanki
bo te sa naprawde niepowazne, wykorzystją kazda okazję zeby Ci dopiec a w koncu zniszczyc... to nie są przyjaciólki

Gość wobec osob SAMOTNYCH
chcialas napisac rozumiem ? bo mnie jako singla malo obchodzi czy masz czy nie masz faceta :) mnie jest dobrze bardzo w moim stanie singlowym i jesli cos czuje do osob w parach to czasem tylko wspolczucie :P

jestem singlem i mam kolezanke (z liceum, znamy sie 10lat), z którą naprawde wole spotykac sie sam na sam niz gdy jest ze swoim facetem bo oni sie ciagle wygłupiaja, podszczypują itp., normalnie gimnazjum...

Gość
no ja się nie podszczypuję ;) poza tym, jak już pisałam, mój facet miał wcześniej status kolegi nas wszystkich. to był kolega z grupy mojej przyjaciółki i właśnie ona poznała go z naszym towarzystwem. nawet gdyby nie został moim facetem, byłby dla wszystkich kolegą...