Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kurkanono

Dla fanów Radia Maryja...

Polecane posty

Słuchaczka: - Pół emerytury będę oddawać dla mojego ukochanego Radia Maryja. o. Jerzy: - To pięknie. A ile ma pani tej emerytury? Słuchaczka: - Słuchałam pana wypowiedzi i muszę przyznać, że była ona na bardzo niskim poziomie, wręcz na poziomie żenującym. Ojciec Rydzyk: - Widzicie... to telefonował do Radia Maryja szatan, choć o niewieścim głosie. A jeśli to nie sam szatan dzwonił, to jego niewolnik o imieniu Urszula. telefon do RM: - Ja sobie taką modlitwę wymyśliłam sama. Mogę powiedzieć? - Prosimy... - \"Jak to dobrze, że jesteś, ojcze Rydzyku, jak to dobrze, że ciebie ta mama urodziła, niepokalana...

telefon do RM: - Postuluję wyrzucenie z nazwy telewizji Polsat liter: \"pol\". Bo to nie polskie. I co wtedy zostanie? Sat zostanie. I jak dodamy do tego skrót od anteny, zobaczymy całą prawdę Sat-an! ekspert na antenie RM: - Weźmy słowo \"komputer\". Wszystkie litery w tym słowie przyporządkujmy kolejnym liczbom w alfabecie, potem dodajmy je do siebie i pomnóżmy przez 6. Co otrzymamy? Otrzymamy 666. A więc i komputer i Internet to narzędzia diabła.

na całe szczęście juz nie dlugo... to pokolenie wyginie i nie bedzie mial kto wspierac Ojca Rydzyka, syna matki niepokalanki... :P

Gość
Radio Maryja jest jedynym medium,gdzie moze kazdy zadzwonic i porozmawiqc na zywo Na skutek tego sa nie do unikniecia telefony ludzi nieodpowiedzialnych.Trzeba miec naprwde zla wole zeby tego nie wiedziec .Wypowiedzi w tym medium nie sa z gory rezyserowane,odwrotnie niz w kazdym innym.Jezeli ktos mysli ze np.telewizyjna audycja Drzyzgi jest na zywo,ten sie grubo myli.Ma stwarzac takie pozory.W rzeczywistosci-kazdy temat jest tam gleboko przemyslany,a szystkie pytania i odpowiedzi sa z gory ustalone.Nawet reakcja tych gapiow na widowni...To wam nie przeszkadza jak mniemam?

Gość Czucieła
yagon Mnie nie przeszkadza bo nie ogladam. Radyjka Maryja też nie słucham. Nawet nie wiem gdzie jest. :D

Gość a ja mówie nie
wszystkim moherowym beretom. Poszły WON!!!!!!!!!!!

Gość Taaaaaaaaaaaaa
Poszly WON!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość KERE
nowa lpr-owska ramówka telewizyjna: **TELETURNIEJE** "Różaniec z gwiazdami" "Jaka to modlitwa?" "Jeden z dwunastu" "Szansa na odpust" "Od Torunia do Opola" "Intifada" lub "Diecezjada" lub "Parafiada" (jeszcze nie wybrano ostatecznego tytułu) "Wielka Msza" "Ananasy z mojej parafii" "Miliard w Ambonie" "Diecezja należy do ciebie!" "Berety do mety" "Jedno z dziesięciu przykazań" "Najsłabsze ogniwo" - krótki poradnik z cyklu sam napraw swój różaniec "Big Brother bitwa" - bonifratrzy vs. franciszkanie "Śpiewające organy" "O dwóch takich, co ukradli księżyc" - biograficzny "Idź na całość" - czyli poradnik jak wypełnić przekaz pocztowy **TALK SHOW I REALITY SHOW** "Jestem jaki jestem" - reality show w domu o. Rydzyka "Prałat Ja****ski Show" "Co za adwent!" "Z wizytą u Was" - program kolędowy. "Parafia należy od Ciebie" "Zakrystia - dokument jak powstaje msza" "Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie" - program Wielkiej Inkwizycji "Miliard na tacy" **SERIALE** "Pensjonat pod Toruniem" "Parafia na peryferiach" - serial Nowa seria wzorowana na "Pierwszej miłości" - "Pierwsza Komunia" "M jak modlitwa" "Świat wg redemptorystów" - reż. Okił Khamidov "Tata, a Ojciec Marcin powiedział... " serial edukacyjny dla rodziców "Strażnik dekalogu" z Chuckiem Norrisem "Sutannah" - serial obyczajowy "Plebania" - a nie, przecież już jest... **PROGRAMY NOCNE** "Telesklep o. Łukasza" "Liga Mistrzów - historia zakonu" "Moherowe igraszki" - audiotele z nagrodami "TRWAM - wkręca" "Purpurowy kapturek" - bajka dla (starszych) dzieci "Tygodnik Mocherowego Spokoju" "Czarny pijar" - nowy magazyn detektywistyczny "Moherowa landrynka" **PROGRAMY HOBBYSTYCZNE** "Podróże kulinarne siostry Alfredy - pieczeń licheńska" "Mo' Hair" - program o najnowszych, światowych trendach w nakryciach głowy i fryzurach "Darz Bóg" - program łowiecki - odcinek o polowaniu na jelenie. "1001 rzeczy które można zrobić z moheru" - drzwi balkonowe "Samo szycie" - kurs robienia moherowego be

Gość mówmy o faktach
to jest świetne hahaha

Gość **** **** ****
rm na zywo?! hmm...a mi się wydawalo że od czasow 3 slow nadają z kilku minutowym opóźnieniem...hmmm...no ale coż moze mam przeterminowane info :P

Gość KERE
:-))

Gość KERE
OJCIEC RYDZYK MA W SOBIE TO COŚ CO PRZYCIĄGA MOHER:-))

Gość Góral z gór
KERE dobre ;)

Gość KERE
PIOSENKA MOHEROWEGO BERETA "A WSZYSTKO TO BO OJCA KOCHAM I NIE WIEM JAK BEZ RADIA MÓGŁBYM ŻYĆ ON POKAZAŁ MI CZYM MAJBACH JEST DLA NIEGO ZABIJĘ SIĘ."

Gość DZIEKAN
WRR:-)) KERE POPIERAM: RYDZYK WYRYWA LACHONY NA MAJBACHA

Gość goń sie leszczu
:D

Gość Ty Końska Spierdolino
Ta dokladnie tak. Sasiedzi Jankowskiego mowili, ze On na swoja "posesje" normalnie z bajzla dziewuchy zamawia.

wstan powiedz nie jestem sam nigdy wiecej juz nikt nie powie ojcze litości!!!! Nie kochasz, ja jestem panem mych sług moich wiernych i rent ich:D:D:D

Gość jesteście wielcy

Gość ajm siur
Jam jest Ojciec Dyrektor Rydzyk twój, który cię wywiódł na plagi egipskie, w radio głupoli: Nie będziesz miał Radiów cudzych poza moim. Nie będziesz odbierał Radia mego bez wpłaty. Pamiętaj aby w dzień święty rentę przysłać. Czcij Ojca swego i Rozgłośnię swoją. Nie zagłuszaj. Nie cudzosłysz. Nie przestrajaj. Nie unikaj fałszywego świadectwa na antenie mojej. Nie pożądaj Maybacha Dyrektora swego. Ani żadnej kasy, która Jego jest. Będziesz wspierał Ojca Dyrektora z całego serca swego, z całej duszy swojej, z całej renty swojej i ze wszystkich sił swoich, a Rozgłośnię Jego jak siebie samego.

Gość też bym chciał żeby moherowe
berety POSZŁY WON, ale one zamiast pójść won poszły do ostatnich wyborów i dlatego mamy to, co mamy :-O

Gość rydzymania

Gość Góral z gór
tez bym chcial... no wlasnie:o

Gość KERE
ALE BERETY TAKIE MIŁE SĄ W DOTYKU

Gość 543210
HEj! Dobrze godocie. :D

Gość a ja mówię nie
KERE, ajm siur fantastyczne teksty :D:D a tak w ogóle to gdzie moge kupić moherowy beret z antenką? :P

Gość DianaH.
W lumpeksie :D

Gość 43210
na bazarach podobno mozna kupic.