Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corosa

skrepowana

Polecane posty

Gość corosa

Wiatm. mam pytanie czy ktos z was tez tak ma.. jak normalnie wargi sromowe sa takie no małe normalne a u mnie sa duze skora siega odbytu:(tak jak by było jej za duzo nie umie tak tego opisac...jest to bradzo krepujace dla mnie:( nie wiem co robic:( czy to normalne :( czy nie:( prosze poradzcie cos:(

Gość pan jabuszko
trudno tak ocenic.. pokaz to ci powiem.

Gość basieńka 3
wklej fotke

Gość jak już to pan
jabłuszko:P

Gość mloda mama18
moze do lekarza idz?

Gość Jak ćwiczyć
to jest normalne. kazda kobieta jest inna, rowniez tam budowa jest indywidualna. nie martw sie. ja tez tak mam i sie balam czy mnie partner zaakceptuje. jednak moj chlopak ktory jest moim pierwszym partnerem kocha mnie i moja budowa sie podoba. ja tak naprawde nie robie z tego wielkiego problemu.

Gość a jak nienormalne
to co zrobisz? pójdziesz do klasztoru? Daj spokój, wiele kobiet tak ma i żyją sobie nieźle.

Gość nie umie tego opisac

Gość Jak ćwiczyć
do skrepowanej Wejdz na forum Duze wargi sromowe. Tam wlasnie o tym pisza. Zobaczysz jak wiele dziewczyn tak ma i ze wiekszosc facetow to uwielbia. Pozdrowka

Gość corosa
dzieki. a mam pyt. czy mozesz mi linka zapodac z tym forum??

Gość pan jabuszko
wy jestescie chorzy kazdego musicie poprawiac! ja nei jestem jabłuszko tylko jabuszko i ot!

Gość jak już to pan
panie jabłuszko! prosze sie nie bulwersować ,błędy są wynikiem niedoskonałości,ale warto z nimi walczyć nie poddając się kompromitacji,czasami także warto sięgnąć do słownika i poczytać z trwałym zapamiętywaniem...a i tak jest pan czuły w swoich błędach:P

Gość SLAD PO NIM ZAGINOL
MOJ PIES LIZAL SOBIE KLUSECZKE W PEWNYM MOMENCIE SIE ZACIETRZEWIL I NAPAPRAL SE DO PASZCZY I SIE TYM ZAKRZTUSIL I WYZIONOL DUCHA ZOSTAL POCHOWANY Z CHONOREM W PRZYDROZNYM ROWIE ALE PO OBFITYCH OPADACH DESZCZU WYPLUKANY ZOSTAL NA TRZASE SZYBKIEGO RUCHU KNA KTOREJ KLADLI ASWALD I ZOSTAL ZWALCOWANY PRZEZ DROGOWY WALEC I WSZELKI SLAD PO NIM ZAGINOL !