Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noto teraz będe myślała...

Czy pierwszy dzień po miesiączce jest płodny?

Polecane posty

Jak w temacie.

no ja teżnie ale po prostu sex wyszedł spontanicznie bez zabezpieczenia i teraz cały miesiąc myślenia;(

może moje obawy są bezpodstawne,bo mój facet nie miał wytrysku we mnie,bo zdążył wyjąć,ale poniekąd przed samym wytryskiem pojawia się śluz który również zawiera sperme:/

no niby tak,ale ja to juztak co miesiąc mam mysle w głowie:/Chyba musze jeszcze raz pomysleć o tabletkach...:/

już wcześniej brałam,jednak troche sie nasłuchałam na temat późniejszych problemów z zajściem w ciąże:/Noi odstawiłam juz po pierwszym opakowaniu...Chociażwiem,ze teraz są już na prawdę dobre tabletki no ale...

tabsy sa szkodliwe tak jak wszystko: jak jedzenie, bo tyjesz, jak picie bo mozesz popaśc w alkoholizm, jak palenie, bo sie trujesz, takim myśleniem daleko nie zajdziemy, bo moze nam cegła na głowe spaśc, więc lepiej w domu siedziec wybierz tabsy nowej generacji z minimalną skuteczną dawką hormonów, rób przerwę co rok, badaj wątrobę i pozoim hormonów i będzie dobrze

możesz mi jakieś polecić?Czy raczej sam ginekolog wie najlepiej?...Jak chodzę to tylko prywatnie...Mam wrażęnie,że jestem wetedy uważniej słuchana,badana itd...

Gość
Może być płodny pierwszy dzień płodny po okresie, kiedyś byłam w gina zaraz po okresie i mi powiedział że własnie mam jajeczkowanie. Myśle jednak, że uda ci się tym razem, ale na przyszlość pomysl choc o prezerwatywie przy spontanicznym seksie...

lepiej spytaj gina, kazdy reaguje inaczej ja tez chodzę tylko prywatnie prywatnie jest 30 - 60 min na wizytę, państwowo 5 - 10 paranoja no i nie wyobrażam sobie czekac 3 miechy na termin wizyty :O

dzięki bardzo za rozmowe.W takim razie pogadam dzisiaj z moim facetem:)Pozdrawiam