Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jusiek

zachrypniety maluszek 6 m-cy

Polecane posty

Gość jusiek

Hej! Dziewczyny od dwoch dni moj synek jest zachrypnięty ma lekki katarek ale nie kaszle. Czy podawac mu syrop np. STODAL lub DROSETUX?

Nie no jak 6 miesieczny to poczekaj jeszcze z tydzien, potem znow pokonsultuj na kafe.potem jeszcze pare dni sie pozastanawiaj.BABO! Jesli juz tak bardzo nie chce cie dupy ruszyc , i pojsc z dzieckiem do lekarza, to zadzwon i zapytaj.No to jest kwestia jednego telefonu.Ale pewnie i tak lekarz kaze ci przyjsc , bo bedzie chcial maluszka zbadac.O matko....co z niektorych to takie leniwe kwoki..

Gość jusiek
dziewucho mądra!!! Napisałam od dwoch dni nie kaszle nie gorączkuje,wiec zaraz leciec do lekarza i zaraz zapisze jakies swinstwo!!! Nie chce mi się z tobą gadac

No tak tak, co bedziesz jak ta glupia do lekarza leciec.Przeciez to debil ostatni, nic sie nie zna , bedzie twojemu malenstwu tylko swinstwa dawal.oni przeciez uwielbiaja to, ba! specjalnie te swinstwa daja.Lepiej zasiegnac porady na kafe, tu sami profesjonalisci, specjalisci.A o czym tu z toba gadac ty ODPOWIEDZIALNA i jakze MADRA mamusiu...

Gość jusiek
a od ciebie to mądrosc az bucha i mnie powala!!! Mamusiu? pewnie nawet nią nie jestes tylko się mądrzysz

Gość jusiek
idz już sobie!!!!!!

Wyobraz sobie ze jestem, nawet trzykrotnom, i do glowy by mi nie przyszlo, konsultowac podanie leku dziecku na kafe!

Niby dlaczego mam sobie isc???? Bo ty tak chcesz? To jest forum, laska!A poza tym o co chodzi, ze prawda w oczy kole??:P)

Gość jusiek
te syropy ktore wymieniłam to nie antybiotyk,moja droga tylko syropy homeopatyczne w ciązy je brałam. Chciałam tylko zapytac a ty od razu mnie zaatakowałas ? nie zyczę sobie takich krytyk przeciez mnie nie znasz więc twoje uwagi sa nie na miejscu

A moze tak , zamiast siedziec tutaj , i sie wsciekac, to zlapiesz za telefon i zadzwonisz do przychodni?? Za zapytanie nikt cie tam nie zbije..

Gość jusiek
zakładaj sobie forum CHĘTNIE KRYTYKUJĘ czekam na tematy....

Sa jak najbardziej na miejscu, bo mowa o 6 miesiecznym maluchu a nie 6 letnim dziecku.

Gość jusiek
to nie czytaj nie odp. Moj pediatra powiedział,ze jak nie gorączkuje i nie kaszle to mam się nie martwic tylko obserwowac!!!

To jak ci tak powiedzial to po kiego d.... zawracasz??? A jesli masz dodatkowe pytania to nie sadzisz ze on jest najodpowiedniajsza osoba do ktorej powinnas je kierowac ??? Przeciez to niemowlak!

Gość jusiek
dziękuje za rady MĄDRA MAMUSIU